Потрібно зробити ключ дублікат. Я просто обмеженний по часу пересування в місті. Теріторіально Жуляни, Повітрофлотський, Кардачи. Підкажіть де працює майстерня. Дякую.
korsar.u 13.04.2022 10:58 пишет: Потрібно зробити ключ дублікат. Я просто обмеженний по часу пересування в місті. Теріторіально Жуляни, Повітрофлотський, Кардачи. Підкажіть де працює майстерня. Дякую.
Недалеко от кардач. Из чата нашего дома, но график не знаю: Лебедева Кумача 5, в арку заходите там ларек. Делают всё. И брелки и ключи и для авто
korsar.u 13.04.2022 10:58 пишет: Потрібно зробити ключ дублікат. Я просто обмеженний по часу пересування в місті. Теріторіально Жуляни, Повітрофлотський, Кардачи. Підкажіть де працює майстерня. Дякую.
Недалеко от кардач. Из чата нашего дома, но график не знаю: Лебедева Кумача 5, в арку заходите там ларек. Делают всё. И брелки и ключи и для авто
Там арок немеряно :-)
Насколько я помню, это в самом конце, арка со стороны Яблонской
Там арок немеряно :-)
Насколько я помню, это в самом конце, арка со стороны Яблонской
Там арка одна только, если я не ошибаюсь, на самом углу Голего и Яблонской.