АНП в приложухе предлагают купить 95й по 40.10грн а какая цена на стелах? раньше было дешевле через приложение, а сейчас наоборот?
А де ця приложуха? Я її в гуглплей не бачу.
Називається Energy, вже з пів року користуюсь, завжди була ціна -1грн від стели. + Можна заправитись самому, дуже виручало на початку, коли за містом давали по 10-20л...
регіональна АЗС десь на селах...їхав, стоїть черга, на стелі БГ, запитав продають 95 по 45 грн за літр
на застосунок ВОГ по 43,50 грн за літр вдалось теж купити
Сьогодні заправив на АНП по 36.10грн. давали по 20л
Називається Energy, вже з пів року користуюсь, завжди була ціна -1грн від стели. + Можна заправитись самому, дуже виручало на початку, коли за містом давали по 10-20л...
Там написано авіас то я не зрозумів спочатку. На АНП також діє? Бо авіас коло мене закритий.
Цікаво відносно додатку WOG, якщо купити по 43.50 і під'їхати до АЗС де на стелі світяться прочерки, то заправлять чи ні? Може хто пробував?
...
Люди пишут шо нет (безнал, талоны) без ограничений...? (врут?)
По цене в приложении 43.5грн/л и при покупке в приложении - могут залить до 100л, а вот по цене на стелле 35.8грн/л- 10л. Если я правильно понимаю.
пытался в приложении ВОГ купить, нифига, тупо ошибка, ошибка, ошибка
можна глянути просто на сайті - там теж актуальна інформація. тільки з талонами мабуть вже закрили шлях(( тільки 10 л.
Цікаво відносно додатку WOG, якщо купити по 43.50 і під'їхати до АЗС де на стелі світяться прочерки, то заправлять чи ні? Може хто пробував?
А сенс купувати по 43 через додаток, якщо я сьогодні залив по 37 на заправці. Правда дають по 10л.
А сенс купувати по 43 через додаток, якщо я сьогодні залив по 37 на заправці. Правда дають по 10л.
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів. Повний бак маю і каністру. Пересуватись по місту буду на міському транспорті. До появи бензину за руль сяду тільки у крайньому випадку.
Повний бак маю і каністру
А что по канистрам - заливают в любые? Раньше помню в пластик не заливали.
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів. Повний бак маю і каністру. Пересуватись по місту буду на міському транспорті. До появи бензину за руль сяду тільки у крайньому випадку.
хоть пишіть де у вівторок також поїду полювати за бензом, в кашкаї який продаю в баку 30л, але злити ж ніяк
Повний бак маю і каністру
А что по канистрам - заливают в любые? Раньше помню в пластик не заливали.
тільки що йшов вулицею, стоїть один з повним багажником пластикових каністр, дві стоять поруч відкриті (щось там він дивився) - судячи з запаху точно бензин, так що заливають у що хочеш я так розумію )
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів.
Тобто через додаток якщо купити паливо немає обмеження 10л?
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів.
Тобто через додаток якщо купити паливо немає обмеження 10л?
Це була "нонейм" заправка на Борщазі біля Ашана на повороті до Спортлайфа з вулиці Сім'ї Сосніних. Надибав випадково близько 8 ранку, коли їхав на ВОГ на Сімиренка. Черга у порівнянні з ВОГом була невелика, автівок 30. Але коли заправлявся, народ казав, що бензину залишалось небагато. І головне: заправляли за готівку
"нонейм" заправка на Борщазі біля Ашана на повороті до Спортлайфа з вулиці Сім'ї Сосніних.
там постоянная бодяга продавалась раньше. может сейчас что-то поменялось ?