smitoner 01.05.2022 11:06 пишет: АНП в приложухе предлагают купить 95й по 40.10грн а какая цена на стелах? раньше было дешевле через приложение, а сейчас наоборот?
Називається Energy, вже з пів року користуюсь, завжди була ціна -1грн від стели. + Можна заправитись самому, дуже виручало на початку, коли за містом давали по 10-20л...
smitoner 01.05.2022 11:44 пишет: Називається Energy, вже з пів року користуюсь, завжди була ціна -1грн від стели. + Можна заправитись самому, дуже виручало на початку, коли за містом давали по 10-20л...
Там написано авіас то я не зрозумів спочатку. На АНП також діє? Бо авіас коло мене закритий.
bratus 01.05.2022 13:20 пишет: Цікаво відносно додатку WOG, якщо купити по 43.50 і під'їхати до АЗС де на стелі світяться прочерки, то заправлять чи ні? Може хто пробував?
А сенс купувати по 43 через додаток, якщо я сьогодні залив по 37 на заправці. Правда дають по 10л.
bratus 01.05.2022 13:20 пишет: Цікаво відносно додатку WOG, якщо купити по 43.50 і під'їхати до АЗС де на стелі світяться прочерки, то заправлять чи ні? Може хто пробував?
А сенс купувати по 43 через додаток, якщо я сьогодні залив по 37 на заправці. Правда дають по 10л.
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів. Повний бак маю і каністру. Пересуватись по місту буду на міському транспорті. До появи бензину за руль сяду тільки у крайньому випадку.
Ну я заправився сьогодні по 46 грн. 45 літрів. Повний бак маю і каністру. Пересуватись по місту буду на міському транспорті. До появи бензину за руль сяду тільки у крайньому випадку.
хоть пишіть де у вівторок також поїду полювати за бензом, в кашкаї який продаю в баку 30л, але злити ж ніяк
Манита71 01.05.2022 16:57 пишет: Повний бак маю і каністру
А что по канистрам - заливают в любые? Раньше помню в пластик не заливали.
тільки що йшов вулицею, стоїть один з повним багажником пластикових каністр, дві стоять поруч відкриті (щось там він дивився) - судячи з запаху точно бензин, так що заливають у що хочеш я так розумію )
Тобто через додаток якщо купити паливо немає обмеження 10л?
Це була "нонейм" заправка на Борщазі біля Ашана на повороті до Спортлайфа з вулиці Сім'ї Сосніних. Надибав випадково близько 8 ранку, коли їхав на ВОГ на Сімиренка. Черга у порівнянні з ВОГом була невелика, автівок 30. Але коли заправлявся, народ казав, що бензину залишалось небагато. І головне: заправляли за готівку