Пальне: WOG Працює. Графік роботи – при наявності уточнюйте за телефоном в деталях. Статус інформації Підтверджено, проте інформація може бути неактуальною Оновлено: Четвер, 24 Бер., 15:05
Пальне: WOG Працює. Графік роботи – при наявності уточнюйте за телефоном в деталях. Статус інформації Підтверджено, проте інформація може бути неактуальною Оновлено: Четвер, 24 Бер., 15:05
Мало обновляют в последние дни Есть номера телефонов обычно контактные. На богатырской между караванским мостом и почайной на Кло газ по 31.99 , очередь машин 20.
Сьогодні проїхався на роботу на транспорті. Трамвай номер 3 від Ромена Ролана до Площі Перемоги і там пішки по Гончара до Золотих воріт. Зайняло годину часу. Назад так само за годину дістався. Не буду на авто їздиті найближчим часом
Манита71 02.05.2022 17:56 пишет: Сьогодні проїхався на роботу на транспорті. Трамвай номер 3 від Ромена Ролана до Площі Перемоги і там пішки по Гончара до Золотих воріт. Зайняло годину часу. Назад так само за годину дістався. Не буду на авто їздиті найближчим часом
Вгору? Та їдь на метро з вокзальної Отак виявляється, що тусім на ЗВ десь у 500 м один від одного
Манита71 02.05.2022 17:56 пишет: Сьогодні проїхався на роботу на транспорті. Трамвай номер 3 від Ромена Ролана до Площі Перемоги і там пішки по Гончара до Золотих воріт. Зайняло годину часу. Назад так само за годину дістався. Не буду на авто їздиті найближчим часом
Вгору? Та їдь на метро з вокзальної Отак виявляється, що тусім на ЗВ десь у 500 м один від одного
Для здоровля корисніше пішки Про 500 метрів буду мати на увазі
В ответ на: Назва АЗК KLO Повідомлення Графік роботи АЗК згідно комендантської години. Обмеження по літражу немає. Продаж за готівку та безготівковий розрахунок. По талонам та смарт-картам пальне реалізується на всіх працюючих АЗК KLO. Магазини працюють на всіх АЗК KLO.
Вчера На Броме по новообуховской давали 95е по 50 литров, очередь машин 15-20. Мне дали больше На ВОГе проплаченый по карте мустанг взял 20 литров в канистру и 20 пока осталось на карте
Вчера откатал Виноградарь-Оболонь-Петровка-Теремки-Виноградарь. Бензина не было вообще, нигде; пару мест был газ по 30 и выше, и в 4 местах был дизель по 42.60 грн.
Благо у меня дизель, и сейчас 5.7 по городу сейчас на профильной машине.
А кто-то пользовался услугами заправщиков, которые с канистрами приезжают? На OLX есть пару предложений, но чёт непонятную бодягу в бак лить нет желания. Ещё и по 100500 за литр
UA 03.05.2022 22:12 пишет: ну да, это сейчас когда перечитал понятно-) а с первого раза нет-) и не только мне-))) а напротив там есть UPG там был бензин?