В приложухе UPG можно смотреть конкретные заправки с ценами на топливо. Означает ли это, что если в приложении указана цена на 95 бензин, то он фактически есть на этой заправке?
сьогодні по телеграму побачив що на борщазі є бенз, під’їхав заправив 17л до повного, зайняло 40хв, зайняло би 15 але мені не пощастило стати на колонку за якимось трьома "таксистами" які по декілька разів бігали просили щоб їм по 20л налили
serjik_007 09.05.2022 16:19 пишет: В приложухе UPG можно смотреть конкретные заправки с ценами на топливо. Означает ли это, что если в приложении указана цена на 95 бензин, то он фактически есть на этой заправке?
Disnake 09.05.2022 17:18 пишет: сьогодні по телеграму побачив що на борщазі є бенз, під’їхав заправив 17л до повного, зайняло 40хв, зайняло би 15 але мені не пощастило стати на колонку за якимось трьома "таксистами" які по декілька разів бігали просили щоб їм по 20л налили
Disnake 09.05.2022 17:18 пишет: сьогодні по телеграму побачив що на борщазі є бенз, під’їхав заправив 17л до повного, зайняло 40хв, зайняло би 15 але мені не пощастило стати на колонку за якимось трьома "таксистами" які по декілька разів бігали просили щоб їм по 20л налили
Сослуживец подсказал, что военнослужащих на ОККО (просп. Леся Курбаса, 2 Ж) заправляют по удостоверению личности. После дежурства заехал на личной машине, но в форме и с оружием - заправился и бензином и газом. На стелле - нули, очереди нет.
YmersY 09.05.2022 14:22 пишет: перед носом закончился бензин - победитель по жизни не иначе. Поехал дальше, ...
Людоньки, може я чого не розумію...-невже так важко подивитися в тих ваших інтернетах де ввечері/ночі з'явився бенз і о 6-й раночку туди мотнутись? ОККО принаймні на сайті інформацію по наявності оперативно відновлює,наприклад. Чи заправлявся я сам за такою "схемою"-так. На Палладіна он з'явився по "фішці". На Берестейці скоріш за все вечором теж буде.
P.S.Можє знає/підкаже хто.... от АМІК не працює (жодної не бачив з робочими стеллами ),але іноді народ тусується в чергах під заправкою.На Берестейці наприклад).Шо вони там роблять?
от АМІК не працює (жодної не бачив з робочими стеллами ),але іноді народ тусується в чергах під заправкою.На Берестейці наприклад).Шо вони там роблять?
Стелла не работает ценник на козырьке АЗС был ДТ по чем не помню (на лыбедской)
dotzent 09.05.2022 21:46 пишет: Сослуживец подсказал, что военнослужащих на ОККО (просп. Леся Курбаса, 2 Ж) заправляют по удостоверению личности. После дежурства заехал на личной машине, но в форме и с оружием - заправился и бензином и газом. На стелле - нули, очереди нет.
+1, таке на Окко на Курбаса з обох сторін. На стеллах - нулі, тому черги немає, але бенз для військових - був. (Я заправляв газ).
Акробат 10.05.2022 08:13 пишет: як зараз по якості бенз? пишуть що з двигунами часто проблеми але ж ще з європи бенз. як так?
якщо купити пальне на якісь лівій ноунейм заправці, то проблему з двигуном можно отримати на раз-два. Десь тут описували подібну заправку. І щоб не було сумнівів - черги були
Кто-то сегодня заправлялся через кассу 95? (без талонов) АНП бензин отпускают только по талонам и топливным картам, через приложение тоже нельзя. UPG аналогично.