так тебе спокойнее? Про вранье не удалю! у меня сосед досих пор метки ищет какие то
В приложухе UPG можно смотреть конкретные заправки с ценами на топливо. Означает ли это, что если в приложении указана цена на 95 бензин, то он фактически есть на этой заправке?
сьогодні по телеграму побачив що на борщазі є бенз, під’їхав заправив 17л до повного, зайняло 40хв, зайняло би 15 але мені не пощастило стати на колонку за якимось трьома "таксистами" які по декілька разів бігали просили щоб їм по 20л налили
В приложухе UPG можно смотреть конкретные заправки с ценами на топливо. Означает ли это, что если в приложении указана цена на 95 бензин, то он фактически есть на этой заправке?
от не впевнений, бо показує загалом
сьогодні по телеграму побачив що на борщазі є бенз, під’їхав заправив 17л до повного, зайняло 40хв, зайняло би 15 але мені не пощастило стати на колонку за якимось трьома "таксистами" які по декілька разів бігали просили щоб їм по 20л налили
Это на ОККО было?
Это на ОККО было?
авіас на пшеничній
Таке враження,що на Севастопольській у ВОГа пальне по 20л. завжди в продажу. Скуда там чергм стоять??
Таке враження,що на Севастопольській у ВОГа пальне по 20л. завжди в продажу. Скуда там чергм стоять??
я там намагався проїхати якось днями - це жах, черга на АЗС в 3 кола доречі біля Ретровіля теж майже кожен день на UPG паливо є (було?)
Сослуживец подсказал, что военнослужащих на ОККО (просп. Леся Курбаса, 2 Ж) заправляют по удостоверению личности. После дежурства заехал на личной машине, но в форме и с оружием - заправился и бензином и газом. На стелле - нули, очереди нет.
перед носом закончился бензин - победитель по жизни не иначе. Поехал дальше, ...
Людоньки, може я чого не розумію...-невже так важко подивитися в тих ваших інтернетах де ввечері/ночі з'явився бенз і о 6-й раночку туди мотнутись? ОККО принаймні на сайті інформацію по наявності оперативно відновлює,наприклад. Чи заправлявся я сам за такою "схемою"-так. На Палладіна он з'явився по "фішці". На Берестейці скоріш за все вечором теж буде.
P.S.Можє знає/підкаже хто.... от АМІК не працює (жодної не бачив з робочими стеллами ),але іноді народ тусується в чергах під заправкою.На Берестейці наприклад).Шо вони там роблять?
Кум-сват-брат....
от АМІК не працює (жодної не бачив з робочими стеллами ),але іноді народ тусується в чергах під заправкою.На Берестейці наприклад).Шо вони там роблять?
Стелла не работает ценник на козырьке АЗС был ДТ по чем не помню (на лыбедской)
Сослуживец подсказал, что военнослужащих на ОККО (просп. Леся Курбаса, 2 Ж) заправляют по удостоверению личности. После дежурства заехал на личной машине, но в форме и с оружием - заправился и бензином и газом. На стелле - нули, очереди нет.
+1, таке на Окко на Курбаса з обох сторін. На стеллах - нулі, тому черги немає, але бенз для військових - був. (Я заправляв газ).
як зараз по якості бенз? пишуть що з двигунами часто проблеми але ж ще з європи бенз. як так?
як зараз по якості бенз? пишуть що з двигунами часто проблеми але ж ще з європи бенз. як так?
Не тільки з Європи
якщо купити пальне на якісь лівій ноунейм заправці, то проблему з двигуном можно отримати на раз-два. Десь тут описували подібну заправку. І щоб не було сумнівів - черги були
Не тільки з Європи
Звідки ще?
Не тільки з Європи
Звідки ще?
Кабінет міністрів тимчасово дозволив використання пального стандартів Євро-3 та Євро-4.
Великих заводів в нас вже нема.
Не думаю, що десь у Європі виробляють Євро-3
Питання - звідки то паливо? З маленьких НПЗ, іноді напівпідпильних.
Є бенз з Європи, а є місцева бадяга (спирт + стаби). Останнє номінально не бензин, але раз попит є, то продають і таке (мотто, авантаж і інші шараги).
Кто-то сегодня заправлялся через кассу 95? (без талонов) АНП бензин отпускают только по талонам и топливным картам, через приложение тоже нельзя. UPG аналогично.
Да, там 20л в руки. В среднем время заправки 4-5 часов. Очередь по кругу, от 1,5 до 2 круга вокруг площади, скорость прохождения круга 3 часа.