adam 18.07.2022 19:52 пишет: Бенз херовий що піпець, витрата виросла десь на літр, по місту було біля 7 л зараз біля 8 бадяжать чи що, заправляюсь на вог 95 мустанг.
+1 до росходу - це "піпець"?! Це в межах похибки. Вітер, температура, трафік, настрій та тп...
adam 18.07.2022 19:52 пишет: Бенз херовий що піпець, витрата виросла десь на літр, по місту було біля 7 л зараз біля 8 бадяжать чи що, заправляюсь на вог 95 мустанг.
Есть такое тоже на вог 95 мустанг, на 2 авто, расход стал больше
В мене і до війни на 95 мустанзі розхід був більше (але й машина їхала краще, як для траси на обгін так саме то), ніж на бензині з інших АЗС, можливо ви просто не помічали того раніше?
+1 до росходу - це "піпець"?! Це в межах похибки. Вітер, температура, трафік, настрій та тп...
скоріше трафік збільшився - у мене теж мої 6,1 по місту виросли до 6,8, а якщо їздити через все місто та ще й поспішати то взагалі під 8 можна намалювати
скоріше трафік збільшився - у мене теж мої 6,1 по місту виросли до 6,8, а якщо їздити через все місто та ще й поспішати то взагалі під 8 можна намалювати
і пальгне з'явилося я перестав повзати як сліпий пенсіонер, і зразу витрата з 5.4 до 6.2 підскочила довоєнні 6.5 вже недалеко
adam 18.07.2022 19:52 пишет: Бенз херовий що піпець, заправляюсь на вог 95 мустанг.
Заправился на альтернативных заправках, жалоб нет, машина летит как Байрактар. Мож там суппорта задние не отпускают? Топливный+свечи уже тыщ 80 просятся под замену?
Странно, у меня противоположное впечатление сожилось. За время войны заправлялся только на ВОГ и ОККО 95-м (раньше 98-100 как в мануале рекомендовано). Каких либо измнений в работе и расходе не заметил. На 95-м субъективно динамика немного хуже. Посмотрел сканером, есть тест в котором машина "оценивает" качество бензина по километражу или на нескольких последних заправках, наверное ведет какуе-то стаститику по детонации или типа того, пишет, что бенз хороший (3 уровня по качеству, стоял максимальный)
Заправив вчора ввечері майже на сухий бак Мустанг-95, з зими не заправляв його, так як вічно на ВОГ черга була і дійсно розхід більше. Замість 8, тепер ближче до 9 (приблизно, так як з миль переводжу) при такому ж режимі тошнота-ніщєброда (бабла то нєма), але, повторюючись, як на мене то Мустанг на ВОГ завжди такий був, що робив розхід більше.
YmersY 20.07.2022 14:36 пишет: Заправив вчора ввечері майже на сухий бак Мустанг-95, з зими не заправляв його, так як вічно на ВОГ черга була і дійсно розхід більше. Замість 8, тепер ближче до 9 (приблизно, так як з миль переводжу) при такому ж режимі тошнота-ніщєброда (бабла то нєма), але, повторюючись, як на мене то Мустанг на ВОГ завжди такий був, що робив розхід більше.
ну не знаю, вчора дружина заправила на ВОГ звичайний 95 пів бака (ще пів те що залишалось мікс з окко та сокара), сьогодні по справах проїхав 250км, розхід звичайний - 6,5
Disnake 20.07.2022 18:07 пишет: ну не знаю, вчора дружина заправила на ВОГ звичайний 95 пів бака (ще пів те що залишалось мікс з окко та сокара), сьогодні по справах проїхав 250км, розхід звичайний - 6,5
Є думка, що саме Мустанг з їх "фірмовими" присадками горить швидше, чи щось типу того, я не дуже розбираюся в роботі ДВС, щоб робити висновки...
Disnake 20.07.2022 18:07 пишет: ну не знаю, вчора дружина заправила на ВОГ звичайний 95 пів бака (ще пів те що залишалось мікс з окко та сокара), сьогодні по справах проїхав 250км, розхід звичайний - 6,5
Є думка, що саме Мустанг з їх "фірмовими" присадками горить швидше, чи щось типу того, я не дуже розбираюся в роботі ДВС, щоб робити висновки...
Да тільки проблема що звичайного там де я заправляюсь немаю тільки мустанг, ще є недалеко БРСМ там спіртовий по 44, але його тоже не дуже хочеться в турбо.
Все присадки, которыми делают Мустанг, Пульс и прочее - моющие присадки. Которые лучше очищают топливную и т.д. Ни октановое число, ни еще какие-то параметры они не меняют.
Все присадки, которыми делают Мустанг, Пульс и прочее - моющие присадки. Которые лучше очищают топливную и т.д. Ни октановое число, ни еще какие-то параметры они не меняют.
Тоді зовсім не ясно чому він горить швидше...
А хто заміряв? :-)
Ну ось по розходу у мене в машині так точно більше, ніж на якомусь АНП чи КЛО.
Я не уявляю як можна міряти "по расходу" з урахуванням погрішності пристроїв, що здійснюють ці виміри, та купи змінних факторів, що впливають на витрату, окрім самого бензину.