Доброго дня в звязу з великим дефіцитом дизиля, що скажете про дизель на Укрнафта? як його переварюють сучасні двигуни та сучасні паливні системи? хто заправлявся? як враження?
Приблизний час роботи АЗС: ANP 08:00 - 20:00 іноді з 07:00 до 21:00 WOG 08:00 - 19:00 іноді до 20:00 OKKO 06:00 - 22:00 цілодобово UPG 06:00 - 21:30 АВІАС 07:00 - 20:00 (іноді працює довше, якщо черга є) Grand Petrol 08:30-15:00 іноді 09:00-16:30 Amic - 19:30 KLO 06:00 - БРСМ 08:00-20:00 (іноді до останнього клієнта, чи останньої краплі палива)
Bablugan 15.05.2022 21:11 пишет: Утром на Бориспольской ANP (на повороте к Бортничам), к 7 приехал, в 8 уехал, заправился 92м по 41грн, лимит 20литров, 95й на мне закончился ))
появилось сьогодні пальна на ANP недалеко. Але їхня заправка тільки через додаток - це жах. тому що додаток не працює, видає помилику, на АЗС всі нервують, наїжджають на оператора, а вона "дзвоніть на гарячу лінію", а дозвонитись туди звісно ж нереально. не дивно звісно, що з таким сервісом вони ніколи не доженуть ВОГ/ОККО
Загалом ніколи раніше там не заправлявся і з таким сервіс не буду і в майбутньому!
формально майже те саме, але до війни з додатком енерджі заправитись на укрнафті не зміг, бо оператор відповів, шо він працює тільки на анп/авіас, так як це на 100% беня, а укрнафта 50 на 50 з державою
dynarsis 01.06.2022 17:32 пишет: формально майже те саме, але до війни з додатком енерджі заправитись на укрнафті не зміг, бо оператор відповів, шо він працює тільки на анп/авіас, так як це на 100% беня, а укрнафта 50 на 50 з державою
ну значить анп/авіас на 100% відстій, а укрнафта 50/50
ivv 03.05.2022 16:27 пишет: Є дві новини - погана і добра. Погана - ніхто не знає, яке пальне на якій АЗС продають і чим розбадяжили. Добра - пальне все з Європи.
На прошлому тижні поверталися з дружиною додому по Харківській трасі, зупинилися "по необхідності" на Укрнафті, поцікавився пальним, у відповідь почув: "бензин україньского виробницьтва, але 95й гарний!", заправлятися не планував, та й часу було обмаль дивитися на сертіфікати, хтось дивився звідкі в них бензин, бо я можу помилятися, але ж жоден україньский НПЗ зараз не працює, чи помиляюся?
ivv 03.05.2022 16:27 пишет: Є дві новини - погана і добра. Погана - ніхто не знає, яке пальне на якій АЗС продають і чим розбадяжили. Добра - пальне все з Європи.
На прошлому тижні поверталися з дружиною додому по Харківській трасі, зупинилися "по необхідності" на Укрнафті, поцікавився пальним, у відповідь почув: "бензин україньского виробницьтва, але 95й гарний!", заправлятися не планував, та й часу було обмаль дивитися на сертіфікати, хтось дивився звідкі в них бензин, бо я можу помилятися, але ж жоден україньский НПЗ зараз не працює, чи помиляюся?
Не ошибаешься. Но разрешили подпольным продавать свою продукцию. Вот и гонят непонятно что. Вроде кризис "закончился", но как загнать джина в бутылку?
А хіба на Укрнафті не той самий бензин що і на АНП і на Авіас? У них же навіть оці талони одні на всіх? Чи я помиляюсь? Заправився на АНП через додаток, поки що не можу нічого поганого сказати.