Хочу таке обладнання , де бензин витрачається тількі під час "прогрівання" двигуна - це , мабуть, вже вище ніж 4+ .
Навпаки, це 4, все, що вище - 5, та 6 - це вприск газу з домішком бензину,та вже після прогріву.
Чи правильно я зрозумів , що на моє авто з двигуном "Скай ектів " і з моїми "забаганками" щодо витрат бензину лише під час "прогрівання" двигуна потрібно встановлювати комплект 4 покоління? Який саме ( виробник/ виробники складових) порадите ?
вам нельзя ставить 4 поколение
Хочу таке обладнання , де бензин витрачається тількі під час "прогрівання" двигуна - це , мабуть, вже вище ніж 4+ .
Навпаки, це 4, все, що вище - 5, та 6 - це вприск газу з домішком бензину,та вже після прогріву.
Чи правильно я зрозумів , що на моє авто з двигуном "Скай ектів " і з моїми "забаганками" щодо витрат бензину лише під час "прогрівання" двигуна потрібно встановлювати комплект 4 покоління? Який саме ( виробник/ виробники складових) порадите ?
Не ркомендую, скайектів - це прямий вприск, бензинові форсунки відключати неможна (тобто забаганка бензин тільки на прогрів це лише мрія), з 4м полокінням можливі купи проблем. Що зараз тавляють на скайектів - навіть не скажу, треба шукати які виробники ГБО його підтримують, підтримка полягає в тому що бензинові форсунки заміняются на газові+бензин, ну і відповідно газовий блок має вміти йими керувати саме під цей двигун. Деякі установники ставляють 4те покоління, інколи навіть успішно, але скоріш це виключення.
Всім дякую ще раз! Поставив обладнання. Ще не можу порахувати витрати газу, бо як тільки бачу десь газ на АЗС, відразу заливаю, навіть якщо там є ще пів-бака. Показник рівня при цьому вже горить червоним. Я так розумію, цей індікатор абсолютно не коректно показує.
Якщо Трекер з двигуном 1,8 без турбіни, то потрібно регулювання зазорів клапанів кожні 50-60 тисяч - підбирають регулювальні шайби потрібної товщини або "фрезерують" ті , що є . Робота на профільному "газованому" Трекері влітку потягнула на добу : ввечері пригнав , вночі двигун охолов , і ввечері наступного дня забрав. Про таку процедуру на двигунах 1,4 л не знаю
Ні разу не робив регулювання. Це треба саме після встановлення ГБО робити кожні 50-60 тис? Бо до цього ні яких проблем не було.
пока не получилось залить до полного - просто считайте что расход газа = +25% к расходу бенза (в реале +10-20% чуть меньше, так что +25% это цифра с запасом).
но вообще почему бы не залить по 20 л на 2х заправках - газ не в дефиците.
П.с. а ставили вариатор УОЗ? и как сейчас со справкой на установку ГБО и со вписываением в техпаспорт обстоят дела?
Ні. Не ставив. Ще не зареєстрував. Може пізніше Спочатку треба зробити сертифікат і тоді вже з цього відходити. Зараз немає часу.
Скільки зараз коштує установка?
Мені обійшлося в 18600 грн. Tomasetto
Всім дякую ще раз! Поставив обладнання. Ще не можу порахувати витрати газу, бо як тільки бачу десь газ на АЗС, відразу заливаю, навіть якщо там є ще пів-бака. Показник рівня при цьому вже горить червоним. Я так розумію, цей індікатор абсолютно не коректно показує.
Якщо Трекер з двигуном 1,8 без турбіни, то потрібно регулювання зазорів клапанів кожні 50-60 тисяч - підбирають регулювальні шайби потрібної товщини або "фрезерують" ті , що є . Робота на профільному "газованому" Трекері влітку потягнула на добу : ввечері пригнав , вночі двигун охолов , і ввечері наступного дня забрав. Про таку процедуру на двигунах 1,4 л не знаю
Ні разу не робив регулювання. Це треба саме після встановлення ГБО робити кожні 50-60 тис? Бо до цього ні яких проблем не було.
Так. Без ГБО така процедура робиться значно рідше.
А який розхід у вас на Трекере?
Погугли Профигаз. Там и скидка вроде автоуашная, и рассрочка. Все зависит от аппаратуры.
Списался с ними, на сайте есть ВСЕ, даже на прямой впрыск. По факту - на прямой впрыск нет комплектов.
Конкретно на:
Chevrolet Captiva 3.0 V6 2011 GDI прямой впрыск 6 цилиндров.
Но я подсчитал - мне не выгодно, комплект стоит 1200 евро по минимуму. Расход бенза по трассе 10.5-12.5, по городу 12.5-15. Берем по газу такой же расход, но 10-15-20% топлива будет потребляться всегда, % в зависимости от условий езды. Пусть 15% средний довпрыск бензина.
Итого 85% газ по 39-42 грн и + 15% бензин 95ый по 50-52 грн. Выгоды нет от слова совсем. Проще купить второе авто 1.2-1.6 уже на бенз/газ и чаще ездить на нем.
Погугли Профигаз. Там и скидка вроде автоуашная, и рассрочка. Все зависит от аппаратуры.
Списался с ними, на сайте есть ВСЕ, даже на прямой впрыск. По факту - на прямой впрыск нет комплектов.
Конкретно на:
Chevrolet Captiva 3.0 V6 2011 GDI прямой впрыск 6 цилиндров.
Но я подсчитал - мне не выгодно, комплект стоит 1200 евро по минимуму. Расход бенза по трассе 10.5-12.5, по городу 12.5-15. Берем по газу такой же расход, но 10-15-20% топлива будет потребляться всегда, % в зависимости от условий езды. Пусть 15% средний довпрыск бензина.
Итого 85% газ по 39-42 грн и + 15% бензин 95ый по 50-52 грн. Выгоды нет от слова совсем. Проще купить второе авто 1.2-1.6 уже на бенз/газ и чаще ездить на нем.
Але зараз дійсно, екномії в коштах не має, балон газу виконує просто функцію додаткового бака
тут уже не один раз писали что на сегодняшний день газ не для экономии, а как альтернативное топливо и часто это альтернативное топливо можно проще заправить чем бензин
Балон 38 л - вистачає по місту приблизно на 320 км
...
Балон на 38 литрів чи вміщує 38 литрів?
...
В мене 43 літри балон. Але мабуть масимально 40 влазить.
Смысл только один - газ заправить можно, а бензин с огнем не найдешь. Экономически искать выгоду - не имеет смысла.
Смысл только один - газ заправить можно, а бензин с огнем не найдешь. Экономически искать выгоду - не имеет смысла.
Бензин с огнем лучше не искать Согласен, только альтернативное топливо
Може. Але зараз так не дують, в мене балон на 65 літрів, задувають 45-47, нема бажання затримувати чергу та шукати де там той показник, але скоріш за все зараз дують тиском 9-12Атм.
Поки бенз був 35, а газ 28, то вигоди не було. Зараз бенз 52, газ 40, різниця 12 грн, вже і економічно вигідніше. Звісно, що і заправити легше
...
Балон саме на 38 літрів . Намагаюся користуватися так , що б в балоні не лишилося газу, тоді на заправці прошу що б "задули" саме 38 л
...
Балон саме на 38 літрів . Намагаюся користуватися так , що б в балоні не лишилося газу, тоді на заправці прошу що б "задули" саме 38 л
Так всі пишуть що повний балон не можна задувати. Максімум 80%.
...
Так всі пишуть що повний балон не можна задувати. Максімум 80%.
Чого не можна? Точніше, як його повний залити, якщо в балоні спрацьовує обмежувач? в 52л максимум 47-49 л. влазить.