На відміну від тут лише наявність палива на АЗС, черги, ціна, умови. Ніякого флуду,, ніяких обурень, прогнозів, "а на мапі паливо є, а насправлі нема!", лише факт на АЗС із зазначенням місця/адреси АЗС.
Вітаются дописи "Мережа/адреса вид палива - було до 15:00, але закінчидлся"
Спроби зафлудити гілку буду карати безжалісно. Наступний "вважаючий" буде наказан. Якщо вважаєте інформацію корисной - у модератора є лічка, корисні дописи буду додавати нижче. Модератор.
Вважаю мій допис буде корисним - вже існує телеграм канали , де зазначається вся інформація ( мережа АЗС, локація, вид пального та наявність, форма розрахунку ) І маючи миттєве повідомлення з месенджера про наявність пального, ситуація змінюється через 10-20 хв
Барс. Газ Здолбунівська vs Драгоманова, 38.49грн. У 6:30 був третім, 6:36 підїхав газовіз, 07:15 злився та поїхав. 7:31 вже заправився. У 7:00 черга була вже до UPG.
БРСМ на Мостицкой, дизель. Цена на стелле 44, по факту- 55. Заливают по 20 литров через приложение. Очереди нет.
Барс возле Чайки,газ 38.49.очереди почти нет.
Камради, дивіться на який допис ви відповідаєте, та чи відповідае ваш допис заголовку! Якщо так лінь виправляти заголовок - відповідайте на стартовий пост. Модератор.
Барс. Газ Здолбунівська vs Драгоманова, 42.49грн. У 6:36 був 14м, 7:30 вже заправився.
Не було часу одразу написати, черга була десь 15 машин, став у 06:55, у 07:30 поїхав. Якась там мутна схема з оплатою, з початку знімають десь 30%, потім чекаєш коли вони включать десь 5-10 хвилин, і тільки потім проходе повна оплата і включають колонку.. "до повного" не проканує, заправка кратна 10Л, "що не влізе - гроші не повертаємо!" Але хоч заправився.
У меня окно выходит на БРСМ, так вот уже несколько дней наблюдаю картину, как на ночь чуваки оставляют машины под заправкой и идут домой, а утром сразу же после коменданского часа тут как тут. Если что это Сумы. У нас реально [*****] с бензином.
Друже, я дуже співчуваю тобі, та усім сумчанам, але з твого повідомлення я зрозумів тільки що ті мешкаєш у Сумах, що навпроти товїх вікон БРСМ, та що "У нас реально [*****] с бензином." Ні ціни, ні адреси АЗС, тобто навіть твої земляки не зможуть зкористоватися твоїм повідомленням. То в чому його сенс, окрім як пожалітися? Це і є той флуд, про який я писав у стартовому повідомленні. Дуже не хочу когось наказівати у час війни, тому на правах усного. Модератор.
Сокар коло блокбастера.на табло 0 заправляють газ по 40.98 але це не точно бо я чек викинув, дизель можна випросити, бензину не дають. Черги немає зовсім
На південному заході Києва почав з'являтись дизель. Вчора був на: ОККО на Софіївський Борщагівці - ДП (невелика черга, бо багато вантажівок) Сокар на Жулянах - НаноДП (черги нема) ОККО на Жулянах - ДП та ПульсДП (невелика черга) КЛО на Кар. Дачах - Вентус ДП (черги нема)
В Вишневому на БРСМ був бензин, черга кілометр (майже від АТБ).
Туда же можно добавить. Сегодня. БРСМ Окружная 4б. Дизель Евро+, 2 машины было в очереди. 55 грн. Газ машин +-12 в очереди. 44 грн
Барс. Газ Здолбунівська vs Драгоманова, ціна 42.49грн. У 6:18 був 23м, 7:30 вже заправився.
Дизель Здолбунівська vs Ревуцького UPG 01-06-2022 56грн. Але хотів налити 10Л у каністру - послали (( Черга була декілька машин на колонку. Але здається у 7:30 стела погасла (заправлявся газом трохи далі по Здолбунівський).
UPG на вулиця Канальна, 7, Київ, є газ по 37, бенз і дизель, ціну поки що не бачу, черга велика Стелла потухла, заправка більше не обслуговує клієнтів
вулиця Броварська, окружна, 2, Красилівка, Київська обл., 07451 Авантаж 7 Є газ , черга до 10 машин, ціна 42грн
вул. Свято-Покровська, 1-Г, АЗС №54 Залив дизель Євро талони і нал 57 грн. Черги майже нема
Радужный. Кло-газ без очереди.WOG-есть бензин. Очередь.
WOG ринок Троєщина, 95 та ДП, станом на 17-20 черга до 10 а/м
UPD. Начебто 95й закінчився
13.06.2022 ОККО, пр-т Перемоги, м. Берестейська (в сторону центра) Бензин 51 та 52 Дизель 57 та 58 (закінчився після 10 ранку) ПС бензовоз зливався вчора ввечері, вільний продаж стартував сьогодні після 9 ранку, черга поки невелика...
14.06.2022 ОККО, пр-т Перемоги, м. Берестейська (в сторону центра) Дизель 57 грн/л черга 10-15 авто