Додам, якщо взяті диски відсутні у специфікації треба провести повний тест з використанням всього простору дисків. Мені якось дістався в спадщину сервер, в якому через рік нормальної роботи став регулярно розвалюватися RAID. Виявилося, в нього вставили диски на 3Тб, а контролер підтримував тільки 2Тб, проблема виникла коли обсяг інформації став вилазити за ці 2Тб.
Додам, якщо взяті диски відсутні у специфікації треба провести повний тест з використанням всього простору дисків. Мені якось дістався в спадщину сервер, в якому через рік нормальної роботи став регулярно розвалюватися RAID. Виявилося, в нього вставили диски на 3Тб, а контролер підтримував тільки 2Тб, проблема виникла коли обсяг інформації став вилазити за ці 2Тб.
Теж вірно, нюансів найсправді багато; підтримку дисків треба дивитися за моделлю рейд-контролеру, наприклад в обраному у вас H310 пітримка дисків >2TB спочатку була відсутня; потім наскільки знаю, це пофіксили прошивкою, можливо вам прийдеться це зробити (в принципі, оновити прошивки компонент серверу варто в будь-якому разі, модель заліза досить стара).
- і тут вже виходить, що можливо купляти дорогі оригінальні диски - вже не так і дорого.
Там немає істотного навантаження. Максимум десяток користувачів ) На даний момент сервер крутиться на якомусь i7 перших поколінь.
Ну так у I7 є частота, хо і мало ядер А даний зеон створений стояти, нічого не жрати і нічого не робити В мене було 2 такі, в віртуалці він7 працював. Наче на ноуті 10+ років Змінив проци на 3.5ггц+ - інше діло
Наш DELL MD3200 признавал только родные SAS HDD со своим лейблом, а идентичные сигейты ST3600057SS хавать отказывался. Приходилось из штатов заказывать, а то у нас на рынке цена на такие в несколько раз завышена.
Так це ж дискова полка... тут правила інші Ну і мабіть можна було прошити
Теж вірно, нюансів найсправді багато; підтримку дисків треба дивитися за моделлю рейд-контролеру, наприклад в обраному у вас H310 пітримка дисків >2TB спочатку була відсутня; потім наскільки знаю, це пофіксили прошивкою, можливо вам прийдеться це зробити (в принципі, оновити прошивки компонент серверу варто в будь-якому разі, модель заліза досить стара).
H310 Perc юзаю 7штук Відразу треба шить, притому в IT режим Залізні рейди - атавізм