Точно неадекват, враховуючи, що заборонено виїжджати на перехрестя, коли немає можливості виїхати з нього. Як мене задовбали там такі.... Це я про тебе, ТС.
Aksakal 06.06.2022 07:35 пишет: Точно неадекват, враховуючи, що заборонено виїжджати на перехрестя, коли немає можливості виїхати з нього. Як мене задовбали там такі.... Це я про тебе, ТС.
Aksakal 06.06.2022 07:35 пишет: Точно неадекват, враховуючи, що заборонено виїжджати на перехрестя, коли немає можливості виїхати з нього. Як мене задовбали там такі.... Це я про тебе, ТС.
+1 До того ж - знято на відеореєстратор? Якими заборонено користуватися ще з березня
Автор На перекресток запрещено выезжать, если там затор и ты понимаешь что до конца цикла не проедешь, а такие как ты потом тормозят весь пересекаемый поток чем в разы усугубляют пробку
А якби чувак на фольці був більш конструктивний, вийшов би і показав з ПДР пункт, який забороняє виїзд на перехрестя при заторі. А так, його дії виглядали безглуздо і тупо.
junior 06.06.2022 11:19 пишет: А якби чувак на фольці був більш конструктивний, вийшов би і показав з ПДР пункт, який забороняє виїзд на перехрестя при заторі. А так, його дії виглядали безглуздо і тупо.
Чимало регістраторів вернулись на лобове скло
во время военного положения видеорегистраторы запрещенно использовать. Был бы кто то из тро просто забрал бы его.
junior 06.06.2022 11:19 пишет: А якби чувак на фольці був більш конструктивний, вийшов би і показав з ПДР пункт, який забороняє виїзд на перехрестя при заторі. А так, його дії виглядали безглуздо і тупо.
Чимало регістраторів вернулись на лобове скло
во время военного положения видеорегистраторы запрещенно использовать. Был бы кто то из тро просто забрал бы его.
Здається ця заборона не прописана в законодавчому полі, тільки умовно
Лично я тоже не люблю таких как топикстартер, которые перекрывают перекресток. Но и быдло как на пассате тоже не люблю на столько, что продал свой американский пассат спустя 4 года по причине того что на нём стало ездить быдла не меньше чем на старых бмв, испортили машине карму... На видео кстати - терпила - телефон на торпеде и пассажир сзади...
wh@tever 06.06.2022 12:40 пишет: продал свой американский пассат спустя 4 года по причине того что на нём стало ездить быдла не меньше чем на старых бмв
Взагалі. Я культурна людина і вожу культурно. А поведінка тупого бидла, яка їм кажется крутою - для мене виглядає принизливо. Тому не хочу мати з такими персонажами нічого спільного. Як тільки купляв Пассат - він був досить свіжий і не такий масовий, а зараз він став досить доступний і їх понакупляли різні дикуни, а коли дикун купляє такий Пассат, то після його жигуля чи ланоса йому починає здаватись що він крутан, який їде в якомусь новому ес-классі і забуває що він терпіла, який на битку везе пасажира Бувало навіть таке, що бидло на гіршому Пассаті (колір, стан, комплектація), мабуть від заздрощів, здійснював прояви дорожньої агресії по відношенню до мого
wh@tever 06.06.2022 14:48 пишет: Взагалі. Я культурна людина і вожу культурно. А поведінка тупого бидла, яка їм кажется крутою - для мене виглядає принизливо. Тому не хочу мати з такими персонажами нічого спільного. Як тільки купляв Пассат - він був досить свіжий і не такий масовий, а зараз він став досить доступний і їх понакупляли різні дикуни, а коли дикун купляє такий Пассат, то після його жигуля чи ланоса йому починає здаватись що він крутан, який їде в якомусь новому ес-классі і забуває що він терпіла, який на битку везе пасажира Бувало навіть таке, що бидло на гіршому Пассаті (колір, стан, комплектація), мабуть від заздрощів, здійснював прояви дорожньої агресії по відношенню до мого
А можете порекомендувати марку\модель авто , щоб не ототожнювали з бидлом ? ПС . І це відноситься до всіх пасатів , чи тільки до американських ?
wh@tever 06.06.2022 14:48 пишет: а коли дикун купляє такий Пассат, то після його жигуля чи ланоса йому починає здаватись що він крутан, який їде в якомусь новому ес-классі і забуває що він терпіла, який на битку везе пасажира Бувало навіть таке, що бидло на гіршому Пассаті (колір, стан, комплектація), мабуть від заздрощів, здійснював прояви дорожньої агресії по відношенню до мого
А на новому ес-класі можна проявляти дорожню агресію?
wh@tever 06.06.2022 12:40 пишет: Лично я тоже не люблю таких как топикстартер, которые перекрывают перекресток. Но и быдло как на пассате тоже не люблю на столько
+1, мені здається, що ТСа та опонента на пасаті тягнула одного до одного якась невідома сила. Можливо це було кохання, але вони так й не скористалися таким подарунком долі. Сумний фільм, драма, без хепіенду