В ответ на: на травмат - нет очередей вообще, разрешитель с другой стороны здания сидит.
- вчера заходил в "ибис", на предмет приобретения травмата. Там мне ответили, что уже никакой упрощённой системы нет, а травмат вообще простым смертным не полагается....
В ответ на: Нещодавно працівники Бучанського управління поліції зупинили чоловіка для перевірки документів під час перевірки виявилося, що 44-річний бучанець мав при собі зброю. Працівники поліції вилучили револьвер системи Нагана та набої до нього.
Зачем? После того, что было в Буче, изымать у людей оружие для самозащиты? Треш какой то во время войны.
В ответ на: Нещодавно працівники Бучанського управління поліції зупинили чоловіка для перевірки документів під час перевірки виявилося, що 44-річний бучанець мав при собі зброю. Працівники поліції вилучили револьвер системи Нагана та набої до нього.
Зачем? После того, что было в Буче, изымать у людей оружие для самозащиты? Треш какой то во время войны.
самозищата? с пистолетом по улице? То что было в Буче в марте 2022 какое имеет отношение к январю 2023?
самозищата? с пистолетом по улице? То что было в Буче в марте 2022 какое имеет отношение к январю 2023?
Ичем это помогло носителям оружия тогда в Буче? Она всё равно была оккупирована, а в оккупации оружие у гражданского индивидуума - повод для репрессии
напевно треба обирати скорочений витяг, працівники дозвільної кажуть що витяг має підтягнутись за 5 хв, але в мене за два дні запит по повному досі в обробці. Але в дозвільній мені повірили і прийняли документи, за місяць має бути.
А ще "тєрзают смутниє самнєнія", що цивільним людям взагалі потрібен дозвіл у військовий час. В війську свою зброю видають і так, із своєю - хіба що відповідного класу.. .
А так, коли дозволи ще перевіряють, то тебе захищають копи, а коли вже "не до тебе" - то тоді всім пофік, є в тебе той дозвіл чи ні? На барикадах в Києві, в березні-квітні, якщо в самообороні був то був пофіг той дозвіл, хіба ні? ..
Джипчер 28.02.2023 20:18 пишет: На барикадах в Києві, в березні-квітні, якщо в самообороні був то був пофіг той дозвіл, хіба ні? ..
Вроде так,но когда передвигался по городу - на блокпостах спрашивали.Другое дело как проверяли.Я как-то один день ездил с разрешением с другого ствола - ни у кого из проверяющих вопросов не возникло... Из личных выводов - если на блокпосту ВСУ стоит,то они хоть знают что/куда смотреть.А вот если само/тероборона - тогда ой
Джипчер 28.02.2023 20:18 пишет: На барикадах в Києві, в березні-квітні, якщо в самообороні був то був пофіг той дозвіл, хіба ні? ..
Вроде так,но когда передвигался по городу - на блокпостах спрашивали.Другое дело как проверяли.Я как-то один день ездил с разрешением с другого ствола - ни у кого из проверяющих вопросов не возникло... Из личных выводов - если на блокпосту ВСУ стоит,то они хоть знают что/куда смотреть.А вот если само/тероборона - тогда ой
Я взагалі без дозволу ходив, правда, не виходив за периметр відповідальності нашої самооборони...хоча ні, виходив, але ніхто не питав: "Діду, чи є у вас зброя")... Тим паче, що тоді зброю при бажанні можна було отримати і з Камаза, кажуть, коли орки ДРГ вдерлися на Оболонь
В ответ на: Я взагалі без дозволу ходив, правда, не виходив за периметр відповідальності нашої самооборони...хоча ні, виходив, але ніхто не питав: "Діду, чи є у вас зброя")...
а де ж ти брав зброю, з якою взагалі без дозволу ходив?
В ответ на: Я взагалі без дозволу ходив, правда, не виходив за периметр відповідальності нашої самооборони...хоча ні, виходив, але ніхто не питав: "Діду, чи є у вас зброя")...
а де ж ти брав зброю, з якою взагалі без дозволу ходив?
І так, то була наша "Стріла" на Оболоні яка наїхала на цивільну автівку, водій Стріли розгубився бо ТРО по ній відкрила вогонь із стрілецької зброї. Всі випадки боїв в межах Києва у лютому 2022 то френдлі фаєр, самий сумний з яких розстріл нацгврадії на Берестейській.
І так, то була наша "Стріла" на Оболоні яка наїхала на цивільну автівку, водій Стріли розгубився бо ТРО по ній відкрила вогонь із стрілецької зброї. Всі випадки боїв в межах Києва у лютому 2022 то френдлі фаєр, самий сумний з яких розстріл нацгврадії на Берестейській.