audiman 25.06.2024 16:04 пишет: або ось на Алі такий самий Міні UPS для роутера ціна ну значно нижча 26 "умовних", от і думаю, вроді по характеристикам мені все підходить та по відгукам теж,
саме тому вважаю, що для тих в кого нема барахла із якого можна щось злепити, такий упс - вдалою покупкою
audiman 25.06.2024 16:04 пишет: або ось на Алі такий самий Міні UPS для роутера ціна ну значно нижча 26 "умовних", от і думаю, вроді по характеристикам мені все підходить та по відгукам теж,
саме тому вважаю, що для тих в кого нема барахла із якого можна щось злепити, такий упс - вдалою покупкою
Трохи пошукав на Ali ці пристрої... Бачу за $15, $18, $24. Це один пристрій, чи вони чимось відрізняються?
Ну и сунусь со своим вопросом. Хочу запитать роутер Synology от павербанка, но смущают токи. В роутера 3,5А, а в банке 3,0 ампера. Одни говорят пофиг, другие - попробуй. Но для этого надо купить соответствующий повышающий кабель и не хочется зря потратить деньги. На картинках этикетка роутера и банка.
так у роутера 3.5 А 12 В а у банки 3.5 на 5 В. В схожій ситуації жрущий тплінк арчер працювати не схотів від кабеля і банки, а менш вимогливі тенда і асус рт - будь ласка. Це можна тільки спробувати, як на мене. Можна домовитися про повернення кабеля, тільки на березі. Ще від кабеля багато залежить, бо деякі недобросовісні продавці просто продають кабелі без всякого підвищення, сподіваючись, що роутер запуститься. І звичайний тплінк та вінга таки запускаються від 5в.
alex_b 30.06.2024 11:11 пишет: Ну и сунусь со своим вопросом. Хочу запитать роутер Synology от павербанка, но смущают токи. В роутера 3,5А, а в банке 3,0 ампера. Одни говорят пофиг, другие - попробуй. Но для этого надо купить соответствующий повышающий кабель и не хочется зря потратить деньги. На картинках этикетка роутера и банка.
як зробив я. Взяв з собою роутер і павербанк та пішов до магазину з гаджетами. На місці хлопці дали кабель, підєднали і індикатор живлення на роутері засвітився. Все, кабель купив, вдома ще раз перевірив, запрацював.
R.Karp 30.06.2024 14:14 пишет: як зробив я. Взяв з собою роутер і павербанк та пішов до магазину з гаджетами. На місці хлопці дали кабель, підєднали і індикатор живлення на роутері засвітився. Все, кабель купив, вдома ще раз перевірив, запрацював.
Це рішення з шнурами-перехідниками є у мене, ще з 23 року, але воно так напрягає перемиканнями, перший час можна пережити, але вже немає сил постійно бігати перемикати, та й перехідники почали ломатися в розємах, хочеться менше возні. Тому, як на мене, коли користуватися міні упсами , то простіше і якраз розрахоавно на такі задачі, а не бокси з акумами, які потім недозараджаються, то так і акумуляторів не накупишся.
Трохи пошукав на Ali ці пристрої... Бачу за $15, $18, $24. Це один пристрій, чи вони чимось відрізняються?
Подивився декілька таких на Алі , відправки в Україну немає. Змінив адресу на Італію, також немає. Розводняк якийсь
Valentyn 21.06.2022 23:39 пишет: Добрый день! В частном доме, на случай пропадания электроэнергии посоветуйте устройство которое бы могло запитать роутер микротик, оптоволоконную коробочку (не знаю как называется)) и хаб аякс для охраны, на 2-3 часа. Есть ли что-то в природе? Дело в том, что при пропадании электричества у нас где-то 90% случаев это менее 2-3 часа и включать генератор для такие малые нагрузки, особенно летом, нецелесообразно. Особенно учитывая ситуацию с топливом… А интернет зачастую очень нужен для работы. Может кто-то решал такой вопрос? Заранее благодарен!
маю оптоволокно та gpon-термінал ZTE, роутер Сяомі. ще у сепні23 у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду купив FleshFish A201поки ціна тоді була небагато вище 4000, але осінньо-зимовий сезон був краще, ніж я очикував, от зараз використовую постійно. через USB-кабелі 9В та 12В живлю інтернет, працює від цієї риби більше доби, але риба постійно увімкнена на зарядку, я вже не перемикаю обладнання на мережу, коли є світло, коли є, зарядка підзаряджається, коли немає, живить собою інтернет. та от у червні недавно купив ще одну "станцію", із розрахунку для мами у її квартиру, коли буде ще гірше, от таку https://tehno-bit.com.ua/ua/p1736025303-zaryadnaya-stantsiya-200w.html я тоді купив за 2600. теж аналогічно рибі може працювати. вчора додивився Португалію до кінця, коли вимкнулось світло. риба живила інтернет, а ця - 50 дюйм ТВ. називати їх зарядними станціями мабуть занадто гучно, скоріш великими повербанками. риба заявлена 48000 мАг, а друга нонейм 41600. але мої теперішні потреби прекривають! так і живимо.
Блок живлення - Повербанк - шкурок USb-DC - Роутер працює 2,4/5Гц.
Разряд повербанка 10 % в годину.
Повербанк Baseus Adaman 10000mAh 22.5W 5A ось такий
Спочатку поставив блочок живлення Essager 20W GaN PD USB-C+USB-A такий під час зарядки та живлення роутера дуже дуже грівся. Замінив на Vention GaN III Type-C + USB 30W (1.5A/20V) ось такий гріється менше але теж дуже теплий. Шнурок в блок USB-А в повербанк USB-C.
2. Акум не Gel, a AGM - тримає 0.3С заряду, тобто 2.7А , - за 2 години повинен заряджатися на 100% з 50%. ДБЖ заявлено до 4А, автоматичне заряджання. Треба буде перевірити скільки він реально дає А на акум.
Поділіться результатами дослідів, будь ласка
Такі, да при 13,5V відає 0,35А на заряд :-(
Але якщо накрутити 14,8V - вже буде 0,75А
Но що буде з роутером (Xiaomi AX3200) якщо подати на нього 14,8V ?
FanCase 30.06.2024 20:11 пишет: Сьогодні замовив у цього Продавця. Вже стоїть відмітка "передано курьеру".
А я замовляв тиждень як ТУТ, теж в дорозі вже на транзитній митниці.
Ну у кого перший приїде то відпишіться як працює. Також замовив, але ще не поїхало. Цікаво чому варіант девайса з батареєю 10400 коштує дешевше чим з 8800 ? В чому підвох ?
не знаю конкретно в данном случае в чем подвох, но эти "роутерные бесперебойники" маленького размера часто не отключают заряд батареи даже когда она полная, и таким образом срок службы сокращается до года и меньше.
Цікаво чому варіант девайса з батареєю 10400 коштує дешевше чим з 8800 ? В чому підвох ?
там не зрозуміти, зайди з телефона, або з компа, може показати іншу ціну. Я дивлюсь аври так на 125А дешевше ніж на 63. І коли довго один якийсь девайс дивишся, то через 3 -4 дні може підкинути класну ціну. Особливо прикро коли вчора купив за 20 баксів, а сьогодні вивалює тобі акцію за 15. Повбивав би.