Візьміть оце. Функціонал той самий тільки свої батарейки треба поставити. І блок живлення на 12В свій треба мати. сторінка
Де ж той самий? Той вище - безперебійник, світло перемикається, а інет ніколи не пропадає. Це принципово корисна фіча, коли ви працюєте під всякими впн і т.і.
Гм. А це значит не бесперебойник? Піду скажу камерам що вони повинні відключатись Єдиний мінус - на вхід треба давати не 12 а хоча б 12.5-13. Про те що 4 менше 6 та те що ці 6 можна купити людські писати? На 6 літокала 3400 камера вулична ptz та внутрішня + свіч 7 годин відтарахтали аж бігом.
А як знайти такий блок,саме на 12.5-13?тестувати всі наявні вдома І ця штука підійде одночастно і до роутера і до оптики?
І питання по акумах,скиньте будь-ласка посилання на нормальні. Такі норм?
Де ж той самий? Той вище - безперебійник, світло перемикається, а інет ніколи не пропадає. Це принципово корисна фіча, коли ви працюєте під всякими впн і т.і.
Гм. А це значит не бесперебойник? Піду скажу камерам що вони повинні відключатись Єдиний мінус - на вхід треба давати не 12 а хоча б 12.5-13. Про те що 4 менше 6 та те що ці 6 можна купити людські писати? На 6 літокала 3400 камера вулична ptz та внутрішня + свіч 7 годин відтарахтали аж бігом.
А як знайти такий блок,саме на 12.5-13?тестувати всі наявні вдома І ця штука підійде одночастно і до роутера і до оптики?
І питання по акумах,скиньте будь-ласка посилання на нормальні. Такі норм?
Я брал конкретно эти https://vazistaz.com.ua/akkumulyatory/ak...aya-emkost.html В той коробочке на 6 акумов оно на выходе по подсчету +- 7+ ач при 12. Зарядное - купил 12в в сетке на 3 Ампера с подстройкой, накрутил максимум на + и на зарядку идёт почти 15 вольт. Коробка до 19 вольт терпит. За 3 часа заряжает полностью на 6-7 часов работы. Ссылку на блок давать? Бо с телефона и лень ноут включать
Daugava 12.07.2024 18:07 пишет: 3-го липня сплатив купу електро-мотлоху у різних продавців на Ali в тому рахунку цей роутер-ДБЖ, з обіду посилка чекає мене в пункті видачі Meest-а.
Я перший замовляв у того ж продавця і раніше, ще в червні, і фонарь
Daugava 12.07.2024 18:07 пишет: 3-го липня сплатив купу електро-мотлоху у різних продавців на Ali в тому рахунку цей роутер-ДБЖ, з обіду посилка чекає мене в пункті видачі Meest-а.
Як я розумію, лежить на логістичному складі, чекає на погрузку на корабель, коли буде відправка, багато товарів, що з акумуляторами пише доставке в перших числах вересня, то скоріш всього і ваш теж буде уже або в серпні, або на початку вересня.
Дійсно, проблема по цьому товару є але вона не з Продавцями, а з логістикою... Батареї заборонені до пересилки авіатранспортом, тому з 5 замовлених ДБЖ на протязі червня: 3 шт MEEST завернув назад і за них вже повернулися кошти нажаль без купонів, а два якось пройшли їх відбірковий контроль і вже в транзитній країні. Замовив ще два, подивлюся що з ними буде далі...
Вважай, що це на краще.
За добу використання бачу, що девайс не виправдав моїх надій.
1. Мені його вистачає тільки на 5 годин. На 6 годину треба все одно підключати щось інше. 2. За 3 години він не встигає зарядитися з 0 до 100. 3. Є потенційним джерелом пожежної небезпеки.
1 та 3 проблема має вирішення заміною акумуляторів та конденсаторів, о от з другою все значно гірше.
P.S. можливо у мене не було проблем з логістикою, бо раз з ДБЖ я набрав купу іншого мотлоху і в опису посилки ДБЖ згадувався як комплект кабелів та перехідників
За добу використання бачу, що девайс не виправдав моїх надій.
1. Мені його вистачає тільки на 5 годин. На 6 годину треба все одно підключати щось інше. 2. За 3 години він не встигає зарядитися з 0 до 100. 3. Є потенційним джерелом пожежної небезпеки.
1 та 3 проблема має вирішення заміною акумуляторів та конденсаторів, о от з другою все значно гірше.
P.S. можливо у мене не було проблем з логістикою, бо раз з ДБЖ я набрав купу іншого мотлоху і в опису посилки ДБЖ згадувався як комплект кабелів та перехідників
дивно, бо в мене встигає зарядитись за 2 години сьогодні прийшов, я подивився - в моєму конденсатори не схожі на ті, на які жалілися збільшити ємність можна купивши 2 шт і поставивши плату перемикання 12В з 2 джерел на 1 споживача
Можливо це наслідки глибокого розряду. Намагаюся зараз не розряджати його в нуль. На 5.5 годин його вистачає, після цього за 2 години відновлюється.
Завдяки наявності цього ДБЖ протестував сценарій "світло 0.5 години на день". Виявилося, що швидка зарядка банки Baseus на 65W не завжди працює, зарядила з 0 до 45 і вирубилася мабуть від перегріву.
Yura-8 04.07.2024 17:24 пишет: У кого вийшло замовити цю штуку? Ну що прям уже їде і тренінг відслідковується? Бо щось читаю на Алі що прям масово скасовуються замовлення
Замовив 28.06 Все як завжди. Оплата, замовлення підтверджено, потім відправлено, ще потім - в дорозі. Меест прислав пропозицію обрати місце доставки. Отака історія
Забрав сьогодні цей юпс. Пишу вже "з нього". До речі, 03.07 замовив юсб шнур для роутера на 9в. Теж забрав сьогодні на Укрпошті. Менше двох тижнів. Це мій рекорд для дешевих товарів, які ідуть укрпоштою.
Можно я тоже спрошу за ИБП для роутера? Нужен ИБМ/Повербанк для роутера. Максимально простой. Типа включил и забыл. Это для моей мамы. Она живет одна и не разберётся с подключением. Нужно чтобы сам автоматически переключался на батарею и потом на питание от сети. Важно чтобы можно было купить в Киеве. И не очень дорого. Если часа 3-4 будет тянуть то норм. Ну чтоб надежный.
Проходивший мимо 18.07.2024 22:31 пишет: Можно я тоже спрошу за ИБП для роутера? Нужен ИБМ/Повербанк для роутера. Максимально простой. Типа включил и забыл. Это для моей мамы. Она живет одна и не разберётся с подключением. Нужно чтобы сам автоматически переключался на батарею и потом на питание от сети. Важно чтобы можно было купить в Киеве. И не очень дорого. Если часа 3-4 будет тянуть то норм. Ну чтоб надежный.
Я замовив 10 числа. До цих пір на алі пише, що продавець відправив товар і більше нічого немає. Сайти по відстеженню давали інформацію як рухається це діло. Сьогодні вже пише, що посилка у Львові і що доставляє міст-експрес, а відправка була з Гонконгу. На сайті "міст" також з'явилися дані, а до цього часу ні один з поштових сервісів не мав відомостей. Отаке...
можу такого плану робити кому треба https://youtu.be/md6h4O42wYM Можна і на акумах теж. Будь які напруги, та роз'єми на виході. Ємність від того які банки є. Мона купити на замовлення нові "пакети" - є де
Storag 22.07.2024 11:20 пишет: На сайті "міст" також з'явилися дані, а до цього часу ні один з поштових сервісів не мав відомостей. Отаке...
25 числа отримав. Наклеїв радіатори на всяк випадок, вже 27-го на дачі перевірив - якраз там не було світла більше доби, біля насосної станції пошкодження кабелю - яму то розкопали, але в дощ ніхто не хотів працювати з кабелем. Тож пристрій вмикав і вимикав кілька разів, по мірі потреби. Використовував виходи 9 і 12 вольт. 9 на роутер TP-LINK WR840N, а 12 на приймач оптичного сигналу. Якогось нагріву взагалі не помітив, сумарно БЖ пропрацював близько 6 годин, розрядив не до нуля. При заряджанні особливо не грівся, слабкий нагрів корпусу відчувався рукою поряд з кнопкою вмикання, думаю шо трансформатор грівся не вище за 35-38 градусів. Тобто цей БЖ може використовуватися довгий час без якихось проблем з перегрівом, радіатори можна було і не клеїти.