Какую взять обувь в похожем ценовом диапазоне? Skechers есть 2 пары кросс, нравятся за мягкость, лёгкость, удобство стельки, но по дизайну мало что заходит, и то только кроссовки.
djokoo 29.06.2022 11:32 пишет: Какую взять обувь в похожем ценовом диапазоне? Skechers есть 2 пары кросс, нравятся за мягкость, лёгкость, удобство стельки, но по дизайну мало что заходит, и то только кроссовки.
FanCase 29.06.2022 14:50 пишет: Мені подобається взуття Merrell та Keen. Keen - вигядають грубіше та мають завжди піднятий носок але дуже зручні та практичні.
Тільки от справді літнього взуття у обох брендів практично немає. Ну а кому чия колодка найбільше підходить до форми ніг - то вже індивідуальне. Я б теж як альтернативу скечерс назвав би у першу чергу NB. До того ж незважаючи на те, що у цілому NB істотно дорожчі за скечерси, у Києві у стокових магазинах НьюБеленс завжди можна підібрати не просто альтернативу скечерс, а ще й дешевше за скечерс придбати.
WarFox 29.06.2022 15:43 пишет: не люблю скечерсы, а вот как ближайшее по качеству к NB для меня Li-Ning и цена дешевле
Це все індивідуально. У мене були лише одні кросівки скечерс, і таки були дуже зручні. Дизайн, щоправда, був так собі. Да і зараз вони не дружать із дизайном. Але ходити було такі зручно, чого не можу сказати, наприклад, про адідас (а їх у мене було декілька різних моделей і усі незручні у носінні). От тільки зносилися мої скчереси надзвичайно швидко. Що таке лі-нінг навіть не уявляю і не бачу сенсу навіть дізнаватися, що воно таке. Якось ще Geox у мене були непогані кросовки, і протрималися довго. Мені Reebok подобався, але у процесі загальної тенденції скорочення фізичних розмірів взуття (років 30 тому я носив взуття 45-го розміру, років 25 тому - 46, потім перейшов на 47, а зараз вже і багато взуття 47 (US 13) на мене замалі, при тому, що мої ноги більшими не стали і я можу і зараз взути своє взуття 25-и річної давнини 46 розміру, а от зараз від того ж виробника на мене і 47-й часто не налазить) вони перестали завозити мій розмір. Хоча той же NB вже таки возить US14.
FanCase 29.06.2022 14:50 пишет: Мені подобається взуття Merrell та Keen. Keen - вигядають грубіше та мають завжди піднятий носок але дуже зручні та практичні.
Тільки от справді літнього взуття у обох брендів практично немає. Ну а кому чия колодка найбільше підходить до форми ніг - то вже індивідуальне. Я б теж як альтернативу скечерс назвав би у першу чергу NB. До того ж незважаючи на те, що у цілому NB істотно дорожчі за скечерси, у Києві у стокових магазинах НьюБеленс завжди можна підібрати не просто альтернативу скечерс, а ще й дешевше за скечерс придбати.
Це ж чому немає літніх KEEN? Асортимент є, приклад Розетка Модель Newport покупаю регулярно з 2011 року і не тільки хожу в них, а і плаваю на Красному морі, замість "коралок":s56: Ось тільки вартість мені, щось не дуже подабається на це взуття, у нас... Їх вартість на Amazon, Ebay, 6pm - значно приємніша.
Спасибо за варианты, пройдусь: NB - 574 например, мне ок, но ходить в них долго я не могу, ноги болят Ессо - надо глянуть ближе Mark Nason - нагуглил, но в Украине в продаже только спортивное сильно, но уже получше выглядит, чем скетчерс. Надо 6рм посмотреть Merrell, Keen - мне оно по дизайну ещё более неок, чем скетчерс Li-ning - не знаю что это, посмотрю.
Немножко ещё детализирую: Мне больше олдскул в кроссовках нравится. Во владении были adidas country, superstar, puma turin, nb 574. Но суперстары и пр. я просто не могу уже носить - ноги горят. Знаю, что это плоскостопие и понимаю, что решается стельками, но в моем случае это надо обувь покупать только примерив стельки. По инету это невозможно, а в половину обуви они просто не станут. Мне посоветовали скетчерс - купил две пары и горя не знаю. Но вопрос дизайна встаёт, все таки. Если суперстары мне по дизайну универсальны, то скетчерс уже нет. Киин и меррелл тем более. Нагуглил что cole haan ещё вроде используют кучу технологий от Найк. Да, они ощутимо дороже, но я покупаю обувь не на один сезон, а у них есть и что-то типа спортивных туфель. Но это только надо ехать и мерять на ногу
Це ж чому немає літніх KEEN? Асортимент є, приклад Розетка Модель Newport покупаю регулярно з 2011 року і не тільки хожу в них, а і плаваю на Красному морі, замість "коралок":s56:
Усі наведені за посиланням Keen фактично є сандалями. Я ж казав більше про літні туфлі/кросівки, в яких навіть у вчорашню спеку не буде ногам дуже спекотно. Ну і як на мене що Keen, що Merell більше спеціалізуються на туристичному, а не повсякденному взутті, і явно переоцінені на нашому ринку, на тлі цін конкурентів.
djokoo 29.06.2022 17:00 пишет: Спасибо за варианты, пройдусь: NB - 574 например, мне ок, но ходить в них долго я не могу, ноги болят
Як на мене, то 574 модель для літа надто тепла. Може від цього ноги і болять (печуть). Я б порадив саме для літа 720. А якщо саме підошва недостатньо зручна, то може глянути на бігові моделі, на кшталт 520, 410, Fresh Foam, тощо.
у меня эта же модель, из летних самая теплая.. и подошва жесткая. использую для езды на колесе и мото. В офисе в Адидас климакул, просто ходить бегать Ли-нинги.
А Adidas нажаль зняв шикарну лінійку Climacool, де вентилювався і верх, і підошва. Та залишив тільки дивні уг...ща, розроблені якимись реперами та іншу дивну, але не таку зручну дичину