Хочу відкрити категорію А (А + А1). Категорія В - відкрита. Стаж більше 10 років. В теорії виглядає процес просто - навчитись водити скутер / мотоцикл, далі єкзамен в ДАІ (тільки практика, без теорії). Питання - чи проходив хтось, після початку війни, даний шлях? Які коментарі / на що звернути увагу. Ну і, якщо будуть поради, де піти повчитись (Київ, район ПОХ-у), не за всі гроші світу, буду вдячний.
как мне сказали теорию не сдаешь если в течении последнего года на тебе числилась - числится авто. Плюс курсы вождения в автошколе 20ч вроде, и только потом экзамен.
Дякую! Наявність авто пропустив.... Я службове авто використовував, до останнього часу. Піду пошукаю ще інфу...
можливо простіше зателефонувати та запитати у поліцію? вони то точно знають процедуру))
В полицию точно не стоит звонить, а вот позвонить в сервисный центр - очевидное решение
минулого літа здавав доки з мотошколи про проходження курсу і меддовідку, отримував екзаменаційний лист, а тоді назначали екзамен по водінню. Все на Туполева. Як зараз невкурсі
Ну і, якщо будуть поради, де піти повчитись (Київ, район ПОХ-у), не за всі гроші світу, буду вдячний.
Ото з цього і починай. А в мотошколі по актуальній процедурі - підкажуть. В яку саме мотошколу - імхо, однаково, я брав заняття в декількох різних, поганих не зустрічав. В усіх вчать саме їздити, а не екзамена сдавати, на відміну від автошкіл.
Екзамен з водіння мотоциклу геть нескладний, якщо на репетиціях є хоч які труднощі з екзаменаційною вправою, то мотоциклом на дороги загального користування виїзжати точно не варто.
З ньюансів, А і А1 розглядаються як дві різні категорії, вимагають, відповідно, проходження двох курсів, і двох екзаменів. А не включає А1 автоматично. Хова в цих ваших европах на права категорії А - скутери, більші за 50 кубиків напрокат - дають.
Дякую! Наявність авто пропустив.... Я службове авто використовував, до останнього часу. Піду пошукаю ще інфу...
Насправді портрібно не саме авто, а хочь якесь документальне підтвердження наявності стажу водіння. Кажуть, підходять навіть спачені штрафи.
Насправді портрібно не саме авто, а хочь якесь документальне підтвердження наявності стажу водіння. Кажуть, підходять навіть спачені штрафи.
Наказ по фірмі про закріплення авто, путьови лісти...
Хочу відкрити категорію А (А + А1). Категорія В - відкрита. Стаж більше 10 років. В теорії виглядає процес просто - навчитись водити скутер / мотоцикл, далі єкзамен в ДАІ (тільки практика, без теорії). Питання - чи проходив хтось, після початку війни, даний шлях? Які коментарі / на що звернути увагу. Ну і, якщо будуть поради, де піти повчитись (Київ, район ПОХ-у), не за всі гроші світу, буду вдячний.
Потрібна накатка на мотоциклі- мотошкола, далі в сервісцентр на відкриття категорії, А і А1 окремо, при здачі практики потрібні права з кат. "В", меддовідка, паспорт,ідентефікаційний номер, техпаспорт на мототехніку на ім"я здаючого.( чи тех паспорт і довірка на мот).
техпаспорт на мототехніку на ім"я здаючого.( чи тех паспорт і довірка на мот).
без мота нельзя права получить?
+Послухаю, в мене електроскутер 800Вт (написано на бумажці А4 з магазину), в МРЕВ такі не реєструють...водійске теж не потрібно?
Угу, че то странное. Если мото нет, так и права не получишь что ли? Было бы такое с авто, было бы феерично.
+Послухаю, в мене електроскутер 800Вт (написано на бумажці А4 з магазину), в МРЕВ такі не реєструють...водійске теж не потрібно?
Таже ситуация, только 1900вт выбито на раме электромотоцикла. Но уже раз полиция и раз менты старые останавливали с явным желанием штрафануть. Хочу права получить но чет смотрю намутили они с ними.
Угу, че то странное. Если мото нет, так и права не получишь что ли? Было бы такое с авто, было бы феерично.
А сдавать ты на чем будешь езду???
Ну пешком ты экзамен не сдашь :-)
...
А сдавать ты на чем будешь езду???
На моте школы. Они и пишут про такое.
не знаю,у меня просили техпаспорт на мотоцикл (или сказали техпаспорт и доверенность). Возможно есть варианы как это решить.
не знаю,у меня просили техпаспорт на мотоцикл (или сказали техпаспорт и доверенность). Возможно есть варианы как это решить.
А сдавал на нем? Может это они интересуются мотом, на котором сдается экзамен.
я слышал в каких то сц есть мото для сдачи, но наверное легче конечно на своем)