На вихідних особита подія, хотілось би щось таке подумати. Чогось першим що спало на думку, це кінна прогулянка. Але щодного разу верхи не їздили. Чи є там якісь нюанси і треба спершу заняття з інструктором? Наскільки це дороге задоволення?
коні - класна річ, для події, особливо якщо місце гарне знайдеш. Для прогулянки інструктора не потрібно. Знаю що на Оболоні були конюшні з цією послугою та відповідно з гарними краєвидами, але контактів не маю.
Коли жив біля іподрома, то бачив як люди катались. Але контактів не маю. Якщо є хто поряд зі знайомих, хай зайдуть туди, може є біля входу обяви, або попитають на території, де конюшні. Також поряд є ВДНГ та Голосіївський парк де часто бачив на конях теж каталися, імовірно тих самих з іподрому.
junior 30.06.2022 22:42 пишет: На вихідних особита подія, хотілось би щось таке подумати. Чогось першим що спало на думку, це кінна прогулянка. Але щодного разу верхи не їздили. Чи є там якісь нюанси і треба спершу заняття з інструктором? Наскільки це дороге задоволення?
Може якісь є інші варіанти в такому ж контексті?
ТУТ подивись - про коней, нюанси та інші варіянти...
junior 30.06.2022 22:42 пишет: На вихідних особита подія, хотілось би щось таке подумати. Чогось першим що спало на думку, це кінна прогулянка. Але щодного разу верхи не їздили. Чи є там якісь нюанси і треба спершу заняття з інструктором? Наскільки це дороге задоволення?
Може якісь є інші варіанти в такому ж контексті?
В Боярці є кінний клуб Восход, як сьогодні працює , слід гуглити, оскільки лісом тим піша чума з глибоких російських боліт частково пролазила, чи точніше там була її кінцева зупинка. Донька декілька разів їздила років 2 тому, спочатку з інструктором, далі вже сама. Коні були доглянуті і гарні. Один раз я її з подружками возив, але мені то обійшлося в три кіло яблук та купу сухарів, бо всі тварини (я б по зовнішньому вигляду не назвав їх голодними), стали найліпшими друзями
Катали детей в КСК Дарвин, Биковня. Правда, год тому. Как сейчас тоже не знаю. Конюшня без пафоса, личная "самодеятельность" и єнтузиазм. Позвонили, договорились на время, приехали, посадили детей, лошадей под узці и вперед в лес. Сами без инструкторов не ездили/не пробовалию
пару лет назад была в Соломахино Ранчо возле Дымера там не так все понтово, как в возле того же Василькова, но цены были вменяемые слышала что их сильно постреляли, но вроде как работают снова
julson 01.07.2022 13:33 пишет: пару лет назад была в Соломахино Ранчо возле Дымера там не так все понтово, как в возле того же Василькова, но цены были вменяемые слышала что их сильно постреляли, но вроде как работают снова
Плюс за Соломахино, дочка туда последние три лета в конный лагерь ездила. Но война потрепала их, не знаю что там сейчас.
julson 01.07.2022 13:33 пишет: пару лет назад была в Соломахино Ранчо возле Дымера там не так все понтово, как в возле того же Василькова, но цены были вменяемые слышала что их сильно постреляли, но вроде как работают снова
+ за соломахино ранчо Они практически не пострадали, рашисты чудом их обошли и засели в самом селе. Там сейчас много малышей разных пород ))