Добрый, офис 24 на 2 ноута- это ключи? Какая цена? Спасибо
Добрый, офис 24 на 2 ноута- это ключи? Какая цена? Спасибо
Добрий. Так це ключи. 700 грн. Пишіть краще в телеграм зручніше спілкуватись.
Дякую, все було чудово!!! Планую і надалі звертатися до вас!
От і я скористався. Швидко, з необхідними консультаціями- рекомендую!
дякую за швидкість і за консультацію!
Тиждень тому скористався послугами пана. Брав ключ на 11 вінду, все ок. Рекомендую.
...
Дякую, все швидко і чітко
Доброго дня! А ця "акція" у тих, хто її придбав, працює зараз? У мене вже, мабуть, місяці два як не працює. Це лише в мене так? Пише Access denied і все тобі...
зараз драйв не працює, офіс працює.
Офіс також відвалився... Цікаво, у всіх так?
...
Доброго дня! А ця "акція" у тих, хто її придбав, працює зараз? У мене вже, мабуть, місяці два як не працює. Це лише в мене так? Пише Access denied і все тобі...
Якщо у Вас відлився офіс, Чому тоді ще не написали? у всіх офіс працює.
Доброго дня! А є антивіруси?
Доброго дня! А є антивіруси?
Є, пишіть в телеграмі
...
Якщо у Вас відлився офіс, Чому тоді ще не написали? у всіх офіс працює.
Вибачаюсь, сьогодні зайшов - працює. Пару днів тому ввечері заходив - не працював. От з One Drive біда, так і не запрацював...
Вибачаюсь, сьогодні зайшов - працює. Пару днів тому ввечері заходив - не працював. От з One Drive біда, так і не запрацював...
За останні три роки, було таке пару разів, то що робив: - Зник Офіс, у ВанДрайв з компа не заходить. Спробував зайти у веб-версії, не пускає ("Нема такого акаунту). Звернувся до топікстартера, він перевірив у себе, запевнив що все ОК, запропонував почистити кєш у хромі. ДОПОМОГЛО. - Другий випадок, минулого літа. Офіс працював (але як-то не дуже зрозуміло, то є, то нема. ВанДрайв з провідника не заходить, постійно у стані "Підключення". У веб-версію заходить без проблем, всі файли бачу. Видалив на компі ВанДрайв як програму, проінсталив заново. Ввів дані акаунту - все запрацювало.
Дякую автору за швидку реакцію на звернення! Оперативно допоміг, хоч і пізня година вже була. Звертався вже не вперше, лише позитивні відгуки
Дякую ТС за ключік до win 11, вже другий раз беру
Дякую за швидку реакцію і допомогу!
на вихідних придбав Офіс 365, все швидко і зручно
придбав ключ win11 pro, все чітко та швидко, дякую
Дякую за допомогу з ключем до 11 windows, швидко і зручно.