R.Karp 25.07.2022 10:26 пишет: Хлопець взяв і забрав карту з відеорегістратора.
На підставі чого?
По темі - повернув реєстратор, бо кількість неадкеватів вже почала напрягати. На вихідних якесь чмо хотіло розбити кулаком бокове скло, бо я потурбував його величність сигналом через те, шо воно стало другим рядом біля трц поки його самка загружала пакетики в багажник. "Ти шо нє відішь аварійку? Она дайот право мнє стоять где я захочу".
Я не проти вилучення карти. Розумію, що під час війни такі заходи можуть бути необхідними. Можливо як би я був в авто, то запропонував би просто відформатувати. Це просто до того, що форумчани пишуть "Немає проблем з користування реєстратором". Щоб були готові до різних варіантів. А сперечатися з хлопцями на блок постах не бачу сенсу. Не той зараз час.
Кілька днів тому на блокпосту: "Прошу зняти відео реєстратор, заборонено!". З трудом вдалось пояснити, що то не реєстратор, а камера AFL, і зняти її неможливо. Хоча, дійсно, дуже схоже.
Якщо є підстава забирати флешку, то треба людину передавати СБУ і хай ним займаються, а то флешку забрали, як у ймовірного дрг, але при цьому відпустили далі збирати інформацію?
С регістратора біда. Комусь можна, а іншим не можна. Наскільки я розумію, регістратори відключали для того, щоб у випадку захоплення авто з ним в середині, дрг не отримувала інформацію, але при цьому авто з копами користуються і не бояться, що їх транспортом заволодіє ворог На днях порівнявся з машиною копів, помітив в них реєстратор, спитав, сказали поки воєнний стан цивільним не можна, їм можна
junior 26.07.2022 12:39 пишет: Якщо є підстава забирати флешку, то треба людину передавати СБУ і хай ним займаються, а то флешку забрали, як у ймовірного дрг, але при цьому відпустили далі збирати інформацію?
С регістратора біда. Комусь можна, а іншим не можна. Наскільки я розумію, регістратори відключали для того, щоб у випадку захоплення авто з ним в середині, дрг не отримувала інформацію, але при цьому авто з копами користуються і не бояться, що їх транспортом заволодіє ворог На днях порівнявся з машиною копів, помітив в них реєстратор, спитав, сказали поки воєнний стан цивільним не можна, їм можна
Нет, в основном чтобы не снимали блок-посты. Ну и заодно военные объекты, колонны и прочее.
junior 26.07.2022 12:39 пишет: Якщо є підстава забирати флешку, то треба людину передавати СБУ і хай ним займаються, а то флешку забрали, як у ймовірного дрг, але при цьому відпустили далі збирати інформацію?
Нет, в основном чтобы не снимали блок-посты. Ну и заодно военные объекты, колонны и прочее.
Так це можна робити і на телефон, але не чув, що телефон забирали, як привентивний захід
Так це можна робити і на телефон, але не чув, що телефон забирали, як привентивний захід
Ну Шуфрич как-то огреб за съемку. И еще какой-то нардеп. Правда, давно это было.
В ответ на: По-перше, цей реєстратор буде вилучено в силу того, що це воєнний час. По-друге, я думаю, що людину затримають, з нею будуть проводити доволі жорстку бесіду
та
В ответ на: За словами Денисенка, така людина "надовго не зможе їздити за кермом".
І виникло резонне питання: чим це все регулюється на даний час? Є вже закони / постанови?
я поки що не ставив на початку введення військового стану було сказано, що в військовий час використовувати не можна, ну як би військовий стан ще не закінчився, не дивлячись що у багатьох містах все спокійно, але на мою думку не дає право нехтувати правилами/рекомендаціями, то що ...
Недавно ж затримали цього барана з дтп.київ.уа який знімав блокпости, поліцію то що і потім ще коментував і розповсюджував в загальний доступ.
Vladya 23.09.2022 12:13 пишет: я поки що не ставив на початку введення військового стану було сказано, що в військовий час використовувати не можна, ну як би військовий стан ще не закінчився, не дивлячись що у багатьох містах все спокійно, але на мою думку не дає право нехтувати правилами/рекомендаціями, то що ...
Недавно ж затримали цього барана з дтп.київ.уа який знімав блокпости, поліцію то що і потім ще коментував і розповсюджував в загальний доступ.
Хто вам заважає на блок посту його зняти або вимкнути? Я так роблю знімаю з кріплення і в підлокітник, декілька раз забув зняти проблем не було.
Vladya 23.09.2022 12:13 пишет: я поки що не ставив на початку введення військового стану було сказано, що в військовий час використовувати не можна, ну як би військовий стан ще не закінчився, не дивлячись що у багатьох містах все спокійно, але на мою думку не дає право нехтувати правилами/рекомендаціями, то що ...
Хто вам заважає на блок посту його зняти або вимкнути? Я так роблю знімаю з кріплення і в підлокітник, декілька раз забув зняти проблем не було.
ну я вже зрозумів, що нічого не заважає прикидатися що наче нічого не сталось
ну я вже зрозумів, що нічого не заважає прикидатися що наче нічого не сталось
Свой вообще не снимал. Ставил скрытой установки, его выгрызать часа 3.
Враховуючи ситуацію на дорогах, це ще той фронт, тому регістратор має бути. На дня, у мене на очах велосипедист повертаючи ліворуч потрапив під колеса і його збила машина. Через день в мене була ідентична пригода, мені пощастило і чуйка не підвела, встиг загальмувати, пасажир, який був поруч, ствердно заявив, я б його збив Про різні викрутаси зі сторони водіїв авто і пішоходів вже годі й казати