Vladya 23.09.2022 12:13 пишет: я поки що не ставив на початку введення військового стану було сказано, що в військовий час використовувати не можна, ну як би військовий стан ще не закінчився, не дивлячись що у багатьох містах все спокійно, але на мою думку не дає право нехтувати правилами/рекомендаціями, то що ...
Недавно ж затримали цього барана з дтп.київ.уа який знімав блокпости, поліцію то що і потім ще коментував і розповсюджував в загальний доступ.
Хто вам заважає на блок посту його зняти або вимкнути? Я так роблю знімаю з кріплення і в підлокітник, декілька раз забув зняти проблем не було.
ну я вже зрозумів, що нічого не заважає прикидатися що наче нічого не сталось
Та вже пережовували не раз, це те саме що ходити з вимкненим телефоном.
Официально запрет не отменен.
Якби була заборона їх, або демонтовува і конфісковували, або інша відповідальність Купа народу, в тому числі і поліція, їздить з робочими регістраторами
Официально запрет не отменен.
Якби була заборона їх, або демонтовува і конфісковували, або інша відповідальність Купа народу, в тому числі і поліція, їздить з робочими регістраторами
Полиции положено. Гражданских имеем право задержать и передать полиции для выяснения. А там как следователь решит...
блок-пост военный объект, а за сьемки военных объектов, сейчас вроде как в СБУ сдают. Соответственно вопрос как отличить сволочь, которая дроны на военные обьекты наводит, от юрилически подкованного водителя? Ответ никак, оба могут получить от ТРО, и рассказать об этом в СБУ
Хто вам заважає на блок посту його зняти або вимкнути? Я так роблю знімаю з кріплення і в підлокітник, декілька раз забув зняти проблем не було.
якась маячня, ну як що регістратор не працює, то це так, можливо і теж саме, а як що по іншому то це далеко не теж саме. пристрій який постійно знімає все довкола і пристрій яки не знімає нічого. Так можна сказати що теж саме що дивись очами і запам'ятовувати )))
До понеділка по місту ставив реєстратор,якщо не забував. На постах, або коли поруч їхали поліцейські, знімав. Після понеділка вирішив, що таки краще поки нікого не нервувати і не ставити. Але сьогодні на рівному місці спричинив аварійну ситуацію, а опонент вирішив показати який він чоткий паца і відпрацював по моїм дверям боксерський удар, попутно намагаючись витягнути мене з авто. І от тепер в дилемі - краще виправдовуватись перед поліцією і військовими за реєстратор, чи наражати себе на таких борців за справедливість...
Выше описнан хороший лайфхак как попасть в полицию! За пару лет не могу попасть на Ополчения к начальнилу или заму .....ковид-война полиция не принимает граждан. А приключений было много. Три штрафа оплачены и оспорены.....проблемы по вызову полиции по дтп приведшая к материальным убыткам из за длительного служебного бездействия. Деньги за оспоренные штрафы не вернули, и ни кто не наказан за их выписку. У меня одного уже папка целая-------разгребать им еще ой йой!!! И да,......все сервисы тоже не работают...кабинет водителя, и форма на сайте полиции для жалоб. Будет им люстрация как и многим бывшим а не пенсии в 45 и льготы!
mihalkov 09.01.2023 12:34 пишет: Решил поднять тему: а вы сейчас ездите с регистратором или нет?
»знайомий» поліцейський зняв його з службової автівки(сині номера) і ще досі не наважується чіпляти. Після обстрілів міста, екіпажі поліції відпрацьовували автівки з центру, прямо з потоку зупиняли, наявність регістратору гадаю дозволить отримати незабутні враження від спілкування…
sarbkiev 09.01.2023 15:26 пишет: наявність регістратору гадаю дозволить отримати незабутні враження від спілкування…
Усе це на рівні свідомості водіїв. Заборона знімання, в т. ч. доріг загального користування, - на рівні ФБ. Кримінальна відповідальність за розповсюдження інформації.
Отмены запрета не было. Остановка ,проверка - кто начинает умничать стоят звездочкой ждут СБУшников. А те на месте не разбираются, увозят к себе. У нас так. Сам после патруля забыл снять - чужие тормознули. Честно каялся и извинялся что вне службы был включен регик
А я з реєстратором Їжджу Вже декілька місяців - як зникли блокпости на виїздах з міста. Пока жодних проблем не було, але мені так спокійніше, особливо коли в темряві їдеш або треба проїжджати багато перехресть з вимкнутими світлофорами. Але на мій подив, зараз всі якось дуже ввічливо та обережно їздять
Повісив давно назад, пару раз знімав перед б/п але здебільшого забуваю це робити, але він у мене сильно в очі не кидається. Повісив назад тому що вважаю "заборону" їх користуванням безглуздою.
Більше як півроку їзжу, проблем не було.Перед новим роком провтикав в Луцьку вимкнути перед блокпостом,подивился документи, сам реестратор,пожурили та поїхав далі. Виключайте заздалегідь перед блок постами і проблем не буде та користуйтесь собі на здоровья)
Езжу с региками, действующих блокпостов по моим обычным маршрутам осталось аж два, перед ними снимаю. Точнее снимаю на машине жены, на своей - не снимаю, т.к. регик встроен в салонное зеркало и снять его нельзя, потому у меня валяется кусок изоленты, леплю на объектив на время проезда одного БП во избежание (один раз там сказали снять телефон с присоски), а на другом БП ни разу не останавливали. Учитывая, что этим БП уже почти год и там проехал легион машин, не вижу никакого смысла в этих мансах, но мне не особо тяжело сделать пару лишних движений.