Дякую Ярославу за підкрас мого корчика Ярослав робить на совість Був фото звіт усіх етапів Буду радити своїм друзям і знайомим Співвідношення ціна/якість
ura71 26.09.2022 19:19 пишет: Співвідношення якість швидкість ціна поза конкуренцією
"Понятие" якості у кожного своє.., підварив мені якось Ярослав, дай бог йому здоров"я жигуля (піддомкратники задні та пару дірок в днищі під заднім сидінням, солдатика) по бистрячку "таки да", варив піднявши одну задню сторону а потім іншу, я так думаю і в результаті цього бистрячка і "какчества", про ціну, я промовчу (вірніше вже не помню) двері в жигі по прошествии годиков с десять после ремонта нормально не закрываются...
Ви знаєте я навіть не знаю як реагувати на ваше повідомлення, бо смайли то таке..я їх не розумію:) що це було не 10 років тому так це точно...мо років 5 тому...? і шо бистро варив і дуже дорого то це правда:)
Але хочу сказати....якщо після зварювальних робіт зразу виникли питання на кшталт дверей і їх закривання поганого...то так винен майстер чи ломайстер шо варив...
Якщо ця проблема виникла через деякий час...ну шо тут вам сказати я просто промовчу хай люди самі вирішують...:)
і так просто цікаво...а пороги в жигі живі чи вже після мене міняли?
я памятаю ваше авто бо джигуляторів мало роблю...а зараз зовсім не роблю...здається голубого кольору... і здається ви просили підварити піддомкратники шоб можно було домкратити авто..бо не домкратилось...ТОЧНО згадав...
У вас ще під капотом стояла бутилка з водою запитана до карбюратора щоб двигун краще працював... якщо це ваше авто то памятаю:)
Ну звиняйте шо підварюючи піддомкратники я накосячив і у вас погано закриваються дверцята...буває таке..приношу свої вибачення...надіюся ви більше до мене не звернетеся...вибачайте шо не так.
Абсолют248 28.09.2022 20:52 пишет: Ви знаєте я навіть не знаю як реагувати на ваше повідомлення, бо смайли то таке..я їх не розумію:) що це було не 10 років тому так це точно...мо років 5 тому...? і шо бистро варив і дуже дорого то це правда:)
Але хочу сказати....якщо після зварювальних робіт зразу виникли питання на кшталт дверей і їх закривання поганого...то так винен майстер чи ломайстер шо варив...
Якщо ця проблема виникла через деякий час...ну шо тут вам сказати я просто промовчу хай люди самі вирішують...:)
і так просто цікаво...а пороги в жигі живі чи вже після мене міняли?
я памятаю ваше авто бо джигуляторів мало роблю...а зараз зовсім не роблю...здається голубого кольору... і здається ви просили підварити піддомкратники шоб можно було домкратити авто..бо не домкратилось...ТОЧНО згадав...
У вас ще під капотом стояла бутилка з водою запитана до карбюратора щоб двигун краще працював... якщо це ваше авто то памятаю:)
Ну звиняйте шо підварюючи піддомкратники я накосячив і у вас погано закриваються дверцята...буває таке..приношу свої вибачення...надіюся ви більше до мене не звернетеся...вибачайте шо не так.
Да не переживай ти так, смайлик він і в Африці смайлик... ти як та баба у розмові з дідом-приблизно така розмова в них вийшла: дід каже бабі, ти помниш, як гуляли молодими, баба каже помню діду, ну ще щось дід вспомнив і баба теж, а потім дід і каже бабі, а помниш бабо, що я тебе не дівкою брав.., баба й каже, ні діду, я цьго не помню... так і ти все вспомнив тільки там банка вмісто бутилки була, є і буде.., це по перше, по друге- до твого ремонту з дверями було все четко а після-ніт, що ти там з нею робив і як варив, я не в курсах(якби, я там був, я б тебе поправив би вчасно) але це твій косяк стопудово, і на кінець про бабу або про те, що ти не вспомнив, я тобі на цей косяк відразу вказав ти там кувалдою з насадкою по петлям/стойкам стукав і сказав, що все буде ок, воно найде свое місце..., тепер за пороги же живі хоча ти сказав що на слід рік будуть з дірками..., по даті вже точно й не скажу десь 7-10 років тому, але воз и ныне там... P.S. Два раза на грабли стараюсь не наступать так что к тебе не приеду, да и жигу скоро продавать буду. За сим
Але щось не пригадую щоб я по дверям стукав може таке й було заперечувати не буду бо точно не памятаю, також не розумію чому ви зі мною розрахувалися якщо був якийсь косяк, та чому не звернулися шоб виправив?
Також мені складно зрозуміти що я міг зробити з дверцятами якщо підварювалися задні піддомкратники бо авто стояло чи на колесі чи домкрат ставився під задній міст цього теж не згадаю.
Але на жаль ніяких доказів окрім своїх слів я не маю, тому хай буде як ви кажете, дякую за відгук!
Чому заплатив тому, що вирізати те, що ти наварив і переварити та повернути взад ще дорожче і "хлопотно, однако", та й солдатик і піддомкратник з лівої сторони ше живі/з правої не пробував/, міняв недавно задне ліве колесо не провалився поріг від домкрату- за що налив тобі в карму А лохонувся ти /по незнанию чи то з лени, але подивившись твое відео де ти 7 чи 5 вишневу ремонтував/чи то робив обзор з ремонту все ж більше склоняюсь до лени и русского авось та й визріла тоді в мене думка черконути сюди пару строк/ Да, авто далеко не первой свежести і піддократив його за заднюю праву/чи ліву частину та щось там приваривши і я маю таку халепу, як перекос арок дверей. Це сугубо моя думка не претендую на істіну але осадочок залишився та й жінка буває не відкриє пасажирські двері/проблема не тільки в передньої лівої з закриттям/відкриттям/ і мені приходиться її визволяти з полону та вспоминати тебе не злим, тихим словом... Я, так думаю, що "пользітельная" критика піде тобі і тим паче твоїм клієнтам лише на користь, а може ти поміняєш/чи вже поміняв свій підхід до роботи то, я буду тільки радий за тебе...
А зрозуміло...я образив всіх власників жигулів ну буває..звиняйте, тільки хотів би побачити той відос з 7 чи 5 вишневою..... бо шось у мене такого не маю на каналі..мо ссилку дасте?
Там щось з військом пов"язане було може й оце https://www.youtube.com/watch?v=VIfdPI1uA-c, звиняйте за колір недобачаю, я вже трохи...)))) Але тобі краще знати й легше знайти його, мені це зовсім не інтересно...
Вставлю і свою думку по відгукам вище: відгуки не можуть бути тільки позитивні, так буває тільки якщо їх пишуть під замовлення))). Тут навряд чи хтось таким займається. Отже по ділу: спеціалістів які беруться ремонтувати "корчі" дуже і дуже мало і не тільки зараз, так було завжди. І всім відомо чому так - ремонт авто на виході вартуватиме більше вартості самого авто. Ярослав один із тих хто ще береться за таку справу і доводить її до кінця. Знаю не одну людину особисто хто це може підтвердити. Відгук про ремонт авто, яке робилося 5-7 років тому - це гарний показник, так мабуть і повинно бути. Правда претензії виставляти на шквалт дорожче було б виправити і т.д. ну це вибачаюсь за вислів "[*****] якась", так авто після ремонту не забирають. Щось не влаштовує - вирішується на місці і одразу, або хоча б на протязі короткого проміжку часу. Ну якось так. Особисто від мене Ярославу привіт і подальших успіхів у своїх нелегких справах. Всім раджу його як майстра, який знає що робить і зробить правильно, якщо дуже потрібно то і швидко. Так тримати!!!!
Зроблю відгук: Отдавал Ярославу мерседес витто 2005 года с их родовой болячкой - гниют гады сильно. Ярослав сказал что качественно и дорого это только полный перекрас, но сошлись на некачественном и неполном подкрасе гнилых мест и полной полировке. В итоге прошло больше чем пол года: места локальных подкрасов нефига не видно, бус блестит и сверкает, хоть и живет на улице. Минусы Ярослава: он нефига не помнит что я прошу мой порш принять, натереть и подкрасить если где нужно. Обращайтесь плииз к нему минимум через месяц, пусть со мной закончит.
З.Ы. С претензией что в жигулях двери не закрываются это вообще жесть какая - то. Я 30 лет назад выбирал первую машину, и тогда знал что в жигулях двери не закрываются, и купил машину.