Взагалі шукаю квитки потягом Київ-Варшава, на перші числа вересня!(шукаю Доя батьків 60+) Підкажіть де їх замовити.. через Приват 24 щось не бачу… Через який агрегатом краще купити? Чи прямих немає зараз потягів
Був момент (не знаю як зараз), що в інтернеті не продавалося. Тільки в касах на вокзалі.
Взагалі шукаю квитки потягом Київ-Варшава, на перші числа вересня!(шукаю Доя батьків 60+) Підкажіть де їх замовити.. через Приват 24 щось не бачу… Через який агрегатом краще купити? Чи прямих немає зараз потягів
там взагалі якась мутна історія з ними, запитував колись в касі на вокзалі, сказали дивіться в інтернеті, або заходьте час від часу, зазвичай продаж відкривався за певний час, але того разу за тиждень білети ще не виставили в продаж
Взагалі шукаю квитки потягом Київ-Варшава
Можна їхати українським поїздом Київ-Хелм або нічним купейним Київ-Перемишль, а далі вже продовжити подорож польським поїздом.
Квитків на варшавський поїзд вихопити нереально, там всього 5 вагонів, спеціально навчені люди розмітають за лічені хвилини. Реальніше через Хелм, а там узгоджена пересадка на польський інтерсіті. До того ж варшавський поїзд це тісненькі купе на 3 полички одна над одною а хелмський - нормального звичного розміру купе і св.
Квитків на варшавський поїзд вихопити нереально, там всього 5 вагонів, спеціально навчені люди розмітають за лічені хвилини. Реальніше через Хелм, а там узгоджена пересадка на польський інтерсіті.
мої знайомі саме так і поїхали, потяг в Хелмі до Варшави чекав на сусідній колії на тієї ж платформі, що було дуже зручно, за що респект полякам
Квитків на варшавський поїзд вихопити нереально, там всього 5 вагонів
З 15 серпня додають ще 2 вагони...
Дружина у понеділок поїхала до Варшави Київ-Хелм + Хелм-Варшава. Білетов на Київ-Варшава в інтернеті не було взагалі. Воні якось дивно з'являються в касах. Але її колега змогла "достати" цей білет. Тобто, можу порівняти ці два варіанти. У Київ-Варшава є перевага - він спальний і без пересадки. Але на цьому переваги закінчуються. Він виходить з Києва на 5 годин раніше, але приїжджає в Варшаву на 3 години раніше. І митний контроль о 4 ранку. Тобто переваги спального зникають. Київ-Хелм теж спальний і митний контроль о 7 ранку. Потім в Хелмі просто треба перейти на сусідній перон. Іноді і цього не треба - вийшов з потягу, зачекав 20 хв. і сів у наступний потяг. Хелм - Варшава це Інтерсіті і він іде у день. Тобто це не велика проблема.
Можна їхати українським поїздом Київ-Хелм
да, я недавно в ветке "наши за границей" спрашивала и потом отчитывалась как моя кума доехала
Може кто їхав недавно прямим потягом? Може щось змінилося.. бо сьогодні дивлюсь так і нічого не знаходжу
треба на вокзалы купувати. Питаєш з якої дати є доступні квитки. При мені було через тиждень. Хельм більш реально взяти зразу, а потім на автобусі до Варшави.
Та вже не витримали купили два квитки на автобус FlixBus… короче побачимо що там за сервіс))
Та вже не витримали купили два квитки на автобус FlixBus… короче побачимо що там за сервіс))
по Польщі точно на автобусі краще чим на потягу. В Польще, залізниця в жахливому стані, гірше чим у нас. Як казала знайома полячка, тільки переїхав у Польщу, сразу сідай на автобус )) Скільки 2 штуки коштує ? дивлюсь що на цьому тижні вже немає місць
3174 грн за двох! А з Варшави ще 28000 грн Візєір літаком до Кутаїсі! На тиждень з друзями хочуть побачитись .
В Польще, залізниця в жахливому стані, гірше чим у нас.
В Польще, залізниця в жахливому стані, гірше чим у нас.
то )), як що не зрозуміло повторю, у Польщі залізниця ацтойна, це знають всі, ну хто звичайно на ній їздив, а не сидів у рожевих окулярах в Інтерсіті до Варшави ))
це не тільки про стан потягів, а і в загалі, розклад, організація то що.
Як би тобі мягче сказати але ти ну дуже не правий. Якщо ти порівнюєш Інтерсіті наші та приміськи Польщи ну то таке. Я їздив. Жінка проїхала від Гребенне до Хойніце ти навіть міста такого не знаєш. Так є запізнення по напрямку в бік України, але на західних напрямках все там добре
Як би тобі мягче сказати але ти ну дуже не правий. Якщо ти порівнюєш Інтерсіті наші та приміськи Польщи ну то таке. Я їздив. Жінка проїхала від Гребенне до Хойніце ти навіть міста такого не знаєш. Так є запізнення по напрямку в бік України, але на західних напрямках все там добре
що там порівнювати, як що брати особливо приміське сполучення узяти поїзди TLK, то тут взагалі нема про що говорити, гірше чим у Польщі в Європі немає ніде. Ну звісно ніхто не каже про виключення, але загалом состави старі, запізнення це нормальна робота залізниці у Польщі, організація руху, бардак всюди. А то ти ще не їхав сидячі на підлозі в TLK, або по 8 чоловік в купе
ти теж багато міст не знаєш, про що це каже ? доїхати на протязі в Слупск з Любліна ну і для гостроти наприклад зробити пересадочку в Бидгощі, хоча не , в Пулаві, щоб по дорозі подивитись палац )) та що казати просто з Перемишля на потяг до Кракова навіть не TLK, а той же польский IC який буде набагато гірше того ж який привезе з Києва в Перемишль. Про інше в загалі казати нема що враховуючі недолугий розклад, покупку квитка то що.
так в чому я не правий, те що не їхав з Гребенне до Хойніце
Як казала знайома полячка, тільки переїхав у Польщу, сразу сідай на автобус ))
Представлюся вашим знайомим поляком )
Якщо автобус не їде автострадою, то у будь-якому разі краще їхати потягом.
по 8 чоловік в купе
Немає в Польщі таких купе, у купе сидить по 6 осіб.