UA 11.08.2022 16:37 пишет: в андроід приставках взааглі сенсу не бачу, недорого але толку ніякого
Чому?
ну раніше був відеобокс рився в тому Г...то якість хрінова, то звук ніякий....то частина не запускається, то премуам акаунт переналаштувати треба..то сервіс закрили-)))
врешті сам відеобокс майже не функціонує........вічно налаштовувати щось, скакати з сервісу на сервіс то купу часу і нервів треба мати
пілюкчив Мегого..було норм....тепер фігня повна в частині кіно ( як праивло звук ніякий), канали може і норм але цікавлять фільми
Нетфлікс, ну не все є в укр перекладі, але якість очікувана
Епл ТВ.......фільмів не багато, але якщо там викладають новий фільм він там без варіантів в нормальній якості з нормаоьним звуком і тп
96макс не пам'ятаю коли вмикав..ще і купив а там з заводу оптичний вихід не працює...от такий глюк в моделі
хто любить силіть ритись в тому. китайському ширпотребі то варіант....хто ні....то ні
з музикою все набагато простіше і різноманітніше але і оночасно слкадніше з АТВ оскільки там тільки ХДМІ але в епл мюзік є музика багатоканальна в долбі атмос
від приватбанку безкоштовна пілписка на 3 місяці
але просто ублюдський інтерфейс та інтелект епл мюзік просто зовсім не налаштовує на використання його як основного сервісу
DimonDSV 11.08.2022 14:39 пишет: ну мені сам дизайн нра)) сяомі не парились і скопіювали. ціна солідна, але я брав по знижці. не жалію. дружина також переконалась в доцільності.
це як дешеві кросівки та дорогі: не зрозуміло, чи варто переплачувати))
PS. переваги приставки в тому, що є можливість мати свій контент на будь якому тв.
Зачекайте, де ж тут про китайські підробки та оригінал? Маємо GoogleTV останню генерацію за 1800-2100грн. з сервісом AppleTV також на борту вже з коробки.
Якість на рівні заліза та швидкості чудова, та й воно ж оригінальне Google. В мене таких є 2 штуки, все реально на подив чудово працює та не глючить.
Та маємо AppleTV 4К останнього або передостаннього покоління 4000-6500гривень.
Усілякі Мегого та ОллТв ставиться й туди й туди, VLC плеєр так само, сервіс ЄпплТв доступний там і там з коробки.
В чому принципова різниця? Підключення двох пар єйрподзів та, це Ок. Можливість дублювання екрану будь-якого Еппл девайсу це також Ок.
Ще що?
П.С. Теоретично я зможу по AirPlay підключити свою колошку Sonos ще.
А Prime Video от Amazin кто-то пользуется? Вроде тоже приличные шоу выпускают.Тем более на кону Властелин Колец. При регистрации сразу просит номер карты,даже предварительно не показывая сколько стоит
LoveLas 13.08.2022 22:48 пишет: А Prime Video от Amazin кто-то пользуется?
Я пока отказался от HBO и от Амазон прайм видео. На HBO вообще нет никакой озвучки кроме английской и испанской. На амазон прайм видео - очень-очень мало. Можно сказать, что тоже нет.
DimonDSV 11.08.2022 14:39 пишет: ну мені сам дизайн нра)) сяомі не парились і скопіювали. ціна солідна, але я брав по знижці. не жалію. дружина також переконалась в доцільності.
PS. переваги приставки в тому, що є можливість мати свій контент на будь якому тв.
Зачекайте, де ж тут про китайські підробки та оригінал? Маємо GoogleTV останню генерацію за 1800-2100грн. з сервісом AppleTV також на борту вже з коробки.
Якість на рівні заліза та швидкості чудова, та й воно ж оригінальне Google. В мене таких є 2 штуки, все реально на подив чудово працює та не глючить.
Усілякі Мегого та ОллТв ставиться й туди й туди, VLC плеєр так само, сервіс ЄпплТв доступний там і там з коробки.
В чому принципова різниця? Підключення двох пар єйрподзів та, це Ок. Можливість дублювання екрану будь-якого Еппл девайсу це також Ок.
Ще що?
Наче все, чи я чогось не розумію?
Писав вже - екосистема. Підключення двох пар навушників, інтеграція з homepod та homekit, фото/відео з icloud, spatial audio для користувачів apple music. Ну і UI/UX, від якого не хочеться блювати.
Але в цілому - якщо ви замислюєтесь чи треба воно вам, то ні - не треба.
Ще що?
Писав вже - екосистема. Підключення двох пар навушників, інтеграція з homepod та homekit, фото/відео з icloud, spatial audio для користувачів apple music. Ну і UI/UX, від якого не хочеться блювати.
Зрозуміло!
Тобто я нічого не пропустив
Я замислююсь виходячи з того, чим я користуюсь, а чим ні. Друге, то жжжжбка Мак я так само купував, а зараз страшенно задоволений вже рік чи півтора А от планшет в мене валяється без діла толком...
Ще що?
Зрозуміло!
Тобто я нічого не пропустив
Я замислююсь виходячи з того, чим я користуюсь, а чим ні. Друге, то жжжжбка Мак я так само купував, а зараз страшенно задоволений вже рік чи півтора А от планшет в мене валяється без діла толком...
Так, Айпад, якийс 10", забув який, але актуальний. Не знаю, щось не хочу я його продавати. То для дитини було,- ледве відучили, зараз і не згадує, віддамо назад трохи згодом.
Leamax 15.08.2022 11:29 пишет: Так, Айпад, якийс 10", забув який, але актуальний. Не знаю, щось не хочу я його продавати. То для дитини було,- ледве відучили, зараз і не згадує, віддамо назад трохи згодом.
а шо?
та скоро планирую свой 4 айпад поменять на шото посвежее
LoveLas 13.08.2022 22:48 пишет: А Prime Video от Amazin кто-то пользуется? Вроде тоже приличные шоу выпускают.Тем более на кону Властелин Колец. При регистрации сразу просит номер карты,даже предварительно не показывая сколько стоит
я юзаю регулярно, на пару із Нетфлікс - вони чудово доповнюють один одного. правда, я не в курсі за озвучку, оскільки вже дуже давно все дивлюсь тільки в оригіналі
LoveLas 13.08.2022 22:48 пишет: А Prime Video от Amazin кто-то пользуется? Вроде тоже приличные шоу выпускают.Тем более на кону Властелин Колец. При регистрации сразу просит номер карты,даже предварительно не показывая сколько стоит
я юзаю регулярно, на пару із Нетфлікс - вони чудово доповнюють один одного. правда, я не в курсі за озвучку, оскільки вже дуже давно все дивлюсь тільки в оригіналі
Можливо спробую восени,наразі підключив apple TV,подивився пару серіалів,зараз дивлюсь Ранкове Шоу,все на мові оригіналу з титрами,все подобається,крім додаткової оплати за деякі фільми,вважаю це трошки жлобством зі сторони яблук. Але якби не було,ця на пару з нетфлікс дуже гарно.Платні сервіси мають свою перевагу,і якість,і звук,і інтерфейс все дуже зручно.
Можливо спробую восени,наразі підключив apple TV,подивився пару серіалів,зараз дивлюсь Ранкове Шоу,все на мові оригіналу з титрами,все подобається,крім додаткової оплати за деякі фільми,вважаю це трошки жлобством зі сторони яблук. Але якби не було,ця на пару з нетфлікс дуже гарно.Платні сервіси мають свою перевагу,і якість,і звук,і інтерфейс все дуже зручно.
я пользуюсь. мне он интересен из за звуковых дорожек и субтитров. как по мне, контента не сильно много, по сравнению с тем к чему привык, к торрентам))) зато недорого. по польской подписке смотрел месяц бесплатно, потом сняло за год 50 злотых, а это раз в магазин за продуктами сходить.