У меня уже больше года Пиксель 5а, который по результатам зрительского голосования в слепом тесте победил и Пиксель 6 Про, и Айфон 13 Про Макс: https://www.youtube.com/watch?v=dp4nWm59esI&t=513s Могу сказать, что камера действительно неплохая, особено по динамическому диапазону: при съёмках против солнца камера вытягивает из теней детали, которых глаза не видят. Хорошо снимает в темноте, но мне не сильно нравится, потому что она из ночи делает день. На мой взгляд, огромный недостаток - отсутствие ручного режима в фото. Ещё аппарат склонен к перегреву, особенно при съёмке видео 4К 60 к/с, причём, насколько я знаю, эта беда и у 6-й, и у 7-й серии Пикселей. Если Вы думаете, что поменяете свой Сяоми на камерофон типа Пикселя и сразу станете снимать шедевры, не надейтесь, разница, конечно, будет, но небольшая. Например, хотя у меня Пиксель уже больше года, пожалуй, лучшие мои фото сняты на Хуавей П Смарт 2019, который Пикселю и в подмётки не годится. Такой вот парадокс.
теж досі лопачу інформацію, то всі кажуть про цей 6а, і що маючи його немає сенсу купувати 7 , або переплачувати.
Дякую за тест
Ей, це все не так просто, як показує тест ) Сам тест - просто прикольна хайпова маніпуляція. Усі три фото, по котрих тестували - статичні, і, переконаний, зроблені зі штатива. Навіть попри те, що там є фото у сутінках, це ідеальні умови для алгоритмів, щоб шляхом накладання кількох кадрів дати добрий результат. Але в реальному житті це так не працює. Бо більшість фоткає з рук і не нерухомі об'єкти. І тут вже більше залежатиме від сенсорів, ніж алгоритмів. Тож тест кумедний, але не треба сліпо вірити висновкам, бо вони штучні
А ще про ось такі "видатні" властивості камер пікселів почали статті з'являтись
В ответ на: Власники Pixel 7 скаржаться, що у їх смартфонах «мимоволі» руйнується захисне скло камери
За задумом, зменшення кількості скла мало зменшити спотворення світла і підвищити міцність пристроїв. Але на практиці виявилося, що ці невеликі скляні елементи схильні до пошкоджень. На Reddit, форумах підтримки Google і Twitter почали з’являтися повідомлення, що скло камери в Pixel 7 розбилося. Причому це стало не наслідком падіння або удару, руйнування скла нібито відбувається «мимоволі». Наступні зображення наочно демонструють проблему. стаття
Свого часу таке було із самсунгами с20 ультра і ще якимись. Маю підозру, що велике тоненьке скло і недбалість користувачів є причиною, хоча патєрпєвші всі, як один, повторювали "воно саме! Сомсунг, міняй по гарантії" Або ж свідомо хтось із конкурентів вкидає, скажімо, сяомі чи хуявей). Тоді, до речі, на мене частково подіяло. Не купив с20 ультра і чекав на ноут20 ультра) і навіть почав шукати альтернативи, поки чекав)