Ваша думка, чи потрібні зараз блокпости на в'їздах у Київ? Яку користь вони несуть? Як вони захищаються від потенційного нападу, проїзду ДРГ або ще якихось "осіб"?
Бо щось останнім часом багато приходиться бувати у Вишгороді і, як не мене, всі ці БП настільки безтолкові і тільки затори роблять - що я б їх прибрав би.
Та ні, одразу петицію відповідну забабахати - і питання вирішено!
а повістки де виписувати?
"Нужьно просто убрать блокпасти!"
У випадку з Ірпенем, блокпост створює щоденну пробку на годину+
"Нужьно просто убрать блокпасти!"
Не. Надо так - если стоят девицы и о чем то своем гутарят, а мимо них тянучка на километр - гнать их метлой. Или занимайтесь машинами или делами своими.
У випадку з Ірпенем, блокпост створює щоденну пробку на годину+
в довоенные времена и без блок поста там пробища уже были...
За все не скажу,но по личным наблюдениям через блок-пост который я регулярно езжу пользы от них 0,а вот вреда много.И как тут уже отметили - вред они своей организацией службы наносят.Когда ОДИН человек проверяет поток в обоих направлениях и при этом минимум трое сидят на завалинке и отдыхают - это не служба.Пока их матом не попросищь приступить к исполнению своих обязанностей - попу не оторвут.Потом еще обижаются - ведь всеже для нашего блага.Про саму процедуру досмотра лучше промолчу - нервов не хватит
А по моїм "по личным наблюдениям" в гілці 2 кацапських тролі.
У вас конечно глаз-алмаз.Один из них просто в феврале-марте просто был на описываемом блок-посту когда там самооборона была.И поэтому есть с чем сравнить.И да - полиция как-то в то время куда-то пропала
Эт точно. Выдаем важные секреты и поносим тяжелую службу. Правда почему, если все поставлено отлично, видать от злости.
Знаю один блок пост, який забороняє заїзд особистому транспорту, але за 200 грн заборона зникає Важко цивільному стверджувати, потрібні вони чи ні, наче ні, але прибери і у випадку терміново треба поставити можуть бути неочікувані проблеми.
Ваша думка, чи потрібні зараз блокпости на в'їздах у Київ? Яку користь вони несуть? Як вони захищаються від потенційного нападу, проїзду ДРГ або ще якихось "осіб"?
Бо щось останнім часом багато приходиться бувати у Вишгороді і, як не мене, всі ці БП настільки безтолкові і тільки затори роблять - що я б їх прибрав би.
Ну такого как на Одесской трассе или Новообуховской может уже и не надо. Но в виде торможения потока для определения подозрительного траспорта и вылова транспорта на который уже есть ориентировка - нужны. Идеально сделано на Старообуховской. Особо не тормозит и осматривают внимательно. На Вишгород не видел, но на укрепе сталкивался с "перегибами на местах"
Кто еще "усталатвайны", отписывайтесь.
Кто еще "усталатвайны", отписывайтесь.
Просто в хлопців житло в пригороді, от і нервують)) П.с. побачив би я щоб ти казав якби на Трої пости повернули))
я щоб ти казав якби на Трої пости повернули))
я не заперечував у березні, навіть. Бо зрозуміло, куди йти у разі шухера, щоб не здохнути як беззбройний баран.
Не нам вирішувати. Є кому цим займатися. Зайиміться справами.
А може спочатку треба ,,прибрать,, війну ?
Блопости і перевірка документів - це свята ментівська традиція! Якщо відбувається щось не зрозуміле, або треба показово з чимось боротися, то треба у всіх підряд перевіряти документи. Місце перевірки - це як церква - змінювати не можна. Якщо діди-прадіди стояли на КП і воно вже аж блищить так відполіроване сраками, то і зараз треба перевіряти тільки там. Навіть якщо вже понабудували повоно альтернативних шляхів.
Єслі шо, КП на варшавці чудово можна об'їхати ч-з Горєнку-Пущу.