Доброго дня форумчани. Підкажіть у такій ситуації. Не дуже розумні люди у перші дні війни заклеїли хрест на хрест вікна у квартирі широким і якісним скотчем. Тепер скотч відірвали, а смуги клею на віконному склі залишилися. Парошвабра не відмиває. Хто підкаже: чим цю гидоту можна змити зі скла?
керосин, саме дешевше.
Спондж (бавовнняний кружечок), змочити оцетом, прикласти на 10 хв, або терти)), змити водою
Обычный "антисиликон" (который по сути бензин калоша) и прочие вещи для удаления, стирают на раз. Стоит фигню там порядка 30-40 грн за 0,5 л в любом эпике.
Костя если бесплатно то густой мыльный раствор губка и шкребочек маленький и вперёд. Если за деньги то вот https://www.google.com.ua/shopping/produ...+клея+от+скотча,+этикеток,+следы+масла,+жира,+сажи,+100+мл.+ХАДО&client=safari&hl=ru-ua&biw=1024&bih=649&tbs=vw:l&prmd=ivn&prds=eto:9816864649035367259_0,cdl:1,prmr:1,rsk:PC_8906777367841590712,pid:8079970156687445603,cs:1 Мы таким отмывали. Отмывает нормально
я дуже легко змивала рідиною для зняття лаку з нігтів
Там десь 12-15 квадратних метрів треба відмити.
Доброго дня форумчани. Підкажіть у такій ситуації. Не дуже розумні люди у перші дні війни заклеїли хрест на хрест вікна у квартирі широким і якісним скотчем. Тепер скотч відірвали, а смуги клею на віконному склі залишилися. Парошвабра не відмиває. Хто підкаже: чим цю гидоту можна змити зі скла?
Не зрозумів цього "Не дуже розумні люди", но то таке.
Кажуть WD40 працює, але не пробував.
Та це ж звірська рідина, з ацетоном, я нею відмивав багаторічну сажу в кутках вікна камінної топки, бо нічого вже то не брало, крім цього ноготка. А ще колись давно карбюратор Що доводить, що жінки - страшні люди насправді, вони то на пальці мажуть, і їм хоть би шо
Вд-40 дорого. Я выше ссылку давал. В эпицентре есть. Мы таким смывали. Отмывает хорошо. Сначала средством. Потом вытираешь а потом средством для окон и все чистота
Простое лезвие. Не драть, а как-бы срезать. В таком случае клей не размазывается по стеклу, а именно срезается/счищается.
Вд-40 дорого. Я выше ссылку давал. В эпицентре есть. Мы таким смывали. Отмывает хорошо. Сначала средством. Потом вытираешь а потом средством для окон и все чистота
Есть у меня такое, стоит много за мало средства, снимать ценники или наклейки с товаров - ок, но в промышленных масштабах разоришься, его там очень мало. Антилисикон снимает не хуже и его будет пол-литра за цену одного этого балончика, разве что воняет сильнее.
...
Есть у меня такое, стоит много за мало средства, снимать ценники или наклейки с товаров - ок, но в промышленных масштабах разоришься, его там очень мало. Антилисикон снимает не хуже и его будет пол-литра за цену одного этого балончика, разве что воняет сильнее.
Антисиликоном не пробовал. А он тоже в балончике? Товарищ вообще автопастой отмыл окна
...
Антисиликоном не пробовал. А он тоже в балончике? Товарищ вообще автопастой отмыл окна
В бутылке. Автопаста содержит абразив, стекла поцарапает.
...
В бутылке. Автопаста содержит абразив, стекла поцарапает.
та вроде все ок. А то шо содержит абразив то да. Но он ее разводил в мыльный раствор. Вообщем способов как выяснилось много. Просто смотря сколько окон и как много было наклеено скотча
дякую за поради, відмив клей від заводської етикетки на щитку для захисту обличчя за допомогою вд-40 (наклеїли лейбу на півщитка так так міцно що не змивалася ні водою, ні милом), бо більше нічого з теми під руками не знайшлося.
дякую за поради, відмив клей від заводської етикетки на щитку для захисту обличчя за допомогою вд-40 (наклеїли лейбу на півщитка так так міцно що не змивалася ні водою, ні милом), бо більше нічого з теми під руками не знайшлося.
ну то щиток а то окна. Окна мыть ведешкой получится дорого
читав про ізопропіловий, але сам не перевіряв
Когда нет антисиликона под рукой пользуюсь wd40, чуть слабее, но работает как надо.
Сьогодні мив вікно. Пробував антисептиком(АХД), якимось універсальним автомобільним очисником, але найкраще - антисилікон. Купа серветок, миюче для посуду(бо діло на кухні було) далі для надійності- звичайний засіб для скла, дзеркал