Доброго дня форумчани. Підкажіть у такій ситуації. Не дуже розумні люди у перші дні війни заклеїли хрест на хрест вікна у квартирі широким і якісним скотчем. Тепер скотч відірвали, а смуги клею на віконному склі залишилися. Парошвабра не відмиває. Хто підкаже: чим цю гидоту можна змити зі скла?
Обычный "антисиликон" (который по сути бензин калоша) и прочие вещи для удаления, стирают на раз. Стоит фигню там порядка 30-40 грн за 0,5 л в любом эпике.
Костя если бесплатно то густой мыльный раствор губка и шкребочек маленький и вперёд. Если за деньги то вот https://www.google.com.ua/shopping/produ...+клея+от+скотча,+этикеток,+следы+масла,+жира,+сажи,+100+мл.+ХАДО&client=safari&hl=ru-ua&biw=1024&bih=649&tbs=vw:l&prmd=ivn&prds=eto:9816864649035367259_0,cdl:1,prmr:1,rsk:PC_8906777367841590712,pid:8079970156687445603,cs:1 Мы таким отмывали. Отмывает нормально
harald67 04.09.2022 16:22 пишет: Доброго дня форумчани. Підкажіть у такій ситуації. Не дуже розумні люди у перші дні війни заклеїли хрест на хрест вікна у квартирі широким і якісним скотчем. Тепер скотч відірвали, а смуги клею на віконному склі залишилися. Парошвабра не відмиває. Хто підкаже: чим цю гидоту можна змити зі скла?
Не зрозумів цього "Не дуже розумні люди", но то таке.
celica 04.09.2022 16:39 пишет: я дуже легко змивала рідиною для зняття лаку з нігтів
Та це ж звірська рідина, з ацетоном, я нею відмивав багаторічну сажу в кутках вікна камінної топки, бо нічого вже то не брало, крім цього ноготка. А ще колись давно карбюратор Що доводить, що жінки - страшні люди насправді, вони то на пальці мажуть, і їм хоть би шо
harald67 04.09.2022 16:22 пишет: Доброго дня форумчани. Підкажіть у такій ситуації. Не дуже розумні люди у перші дні війни заклеїли хрест на хрест вікна у квартирі широким і якісним скотчем. Тепер скотч відірвали, а смуги клею на віконному склі залишилися. Парошвабра не відмиває. Хто підкаже: чим цю гидоту можна змити зі скла?
Кажуть WD40 працює, але не пробував.
Вд-40 дорого. Я выше ссылку давал. В эпицентре есть. Мы таким смывали. Отмывает хорошо. Сначала средством. Потом вытираешь а потом средством для окон и все чистота
Вд-40 дорого. Я выше ссылку давал. В эпицентре есть. Мы таким смывали. Отмывает хорошо. Сначала средством. Потом вытираешь а потом средством для окон и все чистота
Есть у меня такое, стоит много за мало средства, снимать ценники или наклейки с товаров - ок, но в промышленных масштабах разоришься, его там очень мало. Антилисикон снимает не хуже и его будет пол-литра за цену одного этого балончика, разве что воняет сильнее.
Есть у меня такое, стоит много за мало средства, снимать ценники или наклейки с товаров - ок, но в промышленных масштабах разоришься, его там очень мало. Антилисикон снимает не хуже и его будет пол-литра за цену одного этого балончика, разве что воняет сильнее.
Антисиликоном не пробовал. А он тоже в балончике? Товарищ вообще автопастой отмыл окна
Антисиликоном не пробовал. А он тоже в балончике? Товарищ вообще автопастой отмыл окна
В бутылке. Автопаста содержит абразив, стекла поцарапает.
В бутылке. Автопаста содержит абразив, стекла поцарапает.
та вроде все ок. А то шо содержит абразив то да. Но он ее разводил в мыльный раствор. Вообщем способов как выяснилось много. Просто смотря сколько окон и как много было наклеено скотча
дякую за поради, відмив клей від заводської етикетки на щитку для захисту обличчя за допомогою вд-40 (наклеїли лейбу на півщитка так так міцно що не змивалася ні водою, ні милом), бо більше нічого з теми під руками не знайшлося.
nickka 04.09.2022 18:53 пишет: дякую за поради, відмив клей від заводської етикетки на щитку для захисту обличчя за допомогою вд-40 (наклеїли лейбу на півщитка так так міцно що не змивалася ні водою, ні милом), бо більше нічого з теми під руками не знайшлося.
ну то щиток а то окна. Окна мыть ведешкой получится дорого
Сьогодні мив вікно. Пробував антисептиком(АХД), якимось універсальним автомобільним очисником, але найкраще - антисилікон. Купа серветок, миюче для посуду(бо діло на кухні було) далі для надійності- звичайний засіб для скла, дзеркал