Щодо користі від двотарифного лічильника то для мене вона практично нульова. Ну холодильник уночі працює і можу сорочку та костюм о 6 ранку випрасувати і каву-чай зварити.
якщо ставлять нашару - пару гривень економії це вже користь. + якщо є АКСОЕ - економія часу на передавання показників. Собі колись ставивив двотарифний "під бойлер". Зараз показання 11000 день, 13000 ніч.
якщо ставлять нашару - пару гривень економії це вже користь. + якщо є АКСОЕ - економія часу на передавання показників. Собі колись ставивив двотарифний "під бойлер". Зараз показання 11000 день, 13000 ніч.
Я абсолютно згоден із тим, що коли ставлять і параметризують задарма двотарифний лічильник (який ще і покази передає) то це зручно, нехай навіть і економії особливої немає. І з цим доцільно погоджуватися. Але коли мені кажуть ви розберіть увесь свій щиток, розчистить місце нам під наше одоробло-лічильник (у мене на планці висить), а потім самі усе це відновлюйте як хочете, то я їх і відправляю у пішу прогулянку з легким еротичним ухилом.
Я абсолютно згоден із тим, що коли ставлять і параметризують задарма двотарифний лічильник (який ще і покази передає) то це зручно, нехай навіть і економії особливої немає. І з цим доцільно погоджуватися. Але коли мені кажуть ви розберіть увесь свій щиток, розчистить місце нам під наше одоробло-лічильник (у мене на планці висить), а потім самі усе це відновлюйте як хочете, то я їх і відправляю у пішу прогулянку з легким еротичним ухилом.
в принципі це досвід, але дуже локальний. Думаю, в Києві квартир зі схожими проблемами - пару штук.
в принципі це досвід, але дуже локальний. Думаю, в Києві квартир зі схожими проблемами - пару штук.
Можливо і так. Але не розумію навіщо в наш час випускати лічильники отого формату, що ставлять у Києві як двозонні з АКСОЄ? Зараз же не проблема зробити його удвічі, а то й учетверо менше і щоб у стандартний АВВ щиток вішався на планку, як і автомати. У мене ж лічильник висить, якому років 8, і не так щоб якийсь екзотичний страница Чому не можна туди аксоє допилять замість оте ломуче одоробло від ніко тулити?
readrend 15.09.2022 21:07 пишет: Замінили безкоштовно старий дисковий лічильник на бу однозонний з пробігом 20т, 2011 рв.
А сенс було погоджуватися на таку заміну?
Формально лічильник їх і можуть не питати. Особливо поза квартирою.
У мене в будинку де мати жила замінили усьому будинку одночасно лічильники, що були не у квартирах. То усім нові встановили. Протягом року третина зламалася. Замінили. Ще через 2 роки знов усьому будинку замінили на двозонні з аскоє. Усі завжди нові ставили.