Greeny 10.09.2022 11:48 пишет: Привет! Є ідея поміняти Рав4 Гібрид 3-річний з невеликою доплатою на однорічку Peugeout 3008 Pllug-in Hybrid.
за-- 1. є 40-50 км руху містом на електротязі. 2. салон на 2 голови вище за тойотівський 3. ураганна динаміка-до 6с
проти-- 1. салон і багажник менший за тойоту 2. якщо заряд закінчився, то витрата буде більшою за тойотівський літрів на 2 3. Нічого не знаю про надійність 1.6 турбобензинки пежо на 200 лс 4. неліквід у перепродажі
Що думаєте, панове?
Шило на мыло с "понижением". Из плюсов у пежо только динамика, всё остальное - минусы или +-паритет.
Ну чому? Якість салону і відчуття від авто у 3008 на рівень вище, ніж у Тойоти. В 3008 просто приємно знаходитись, на відміну від Тойоти. Тому певний сенс тут є.
Мій сусід ще рік тому замінив таку свою Тойоту на XC-60 plugin-гібрид, який має таку ж динамку як 3008, але значно дорожче . Добре, що не питав поради на форумі.
Cypriot 12.09.2022 16:29 пишет: Мій сусід ще рік тому замінив таку свою Тойоту на XC-60 plugin-гібрид, який має таку ж динамку як 3008, але значно дорожче . Добре, що не питав поради на форумі.
3008 плагін коштує 60+ тис. Доларів. Скільки ж тоді коштує "значно дорожчий" Вольво ХС60 плагін? Чи можна такі гроші віддавати за цілком китайське авто? Якщо потрібна динаміка, то нащо ті СУВи? Можна ж за ці гроші якийсь заряджений хетч придбати. А якщо потрібен паркетник, то навіщо 6,5 сек до сотні? Щоб легше було перекинутися?
Cypriot 12.09.2022 16:29 пишет: Мій сусід ще рік тому замінив таку свою Тойоту на XC-60 plugin-гібрид, який має таку ж динамку як 3008, але значно дорожче . Добре, що не питав поради на форумі.
а есть люди покупающие , к примеру бентли и им не имеет значение цена... Так и с plugin. Если хочется, есть деньги , то вполне себе можно и даже нужно ( сколько той жизни) брать. Но , как выше уже кто то говорил, тут экономической выгодой не пахнет.
Так тож поперше Вольво по друге гарніший та просторіший. Може форум саме Вольво і порадив. "Тут не всё так однозначно..."
Єдина порада топікстартеру, якщо він обере 3008 - заздалегіть підготувати відповіді, нахіба він обрав Peugeot. Різні і окремі для шанувальників японців, корейців, німців, китайців і, окремо, для мамчиних перепродаванів.
Так тож поперше Вольво по друге гарніший та просторіший. Може форум саме Вольво і порадив. "Тут не всё так однозначно..."
До речі, з наступного місяця можливо відкроють замовлення на РАВ4 плаг-ін гибрид, але він буде доволі дорогий, і прийде у березні, в найкращому випадку, ну, і ... таж сама тойота
Greeny 12.09.2022 08:54 пишет: Тойота дилер каже що є одна Тойота Плаг-ін гибрид в поставці. Комплектація преміум-ціна ...барабана дріб -- 62 тис долл!
Авто без розетки це просто авто з нормальною витратою палива. 8-9л. на 100км. в місті. Заторів зараз майже немає. У кожного може бути своє використання батареї. У моєму випадку, пробіги в день до 35-40 км. (максимум) і то не кожний день. За 1,5 години (поки сходили в умовний Ашан) заряджається на 75% і це приблизно на 35-40 км. P.S. Авто брали не для економії (своєї розетки не має, а щоб була можливість коротких поїздок якщо знов буде проблема з паливом). За тиждень витрачено 0л. бензину. Зарядка Тайп-2. Бак маленький - здається 43л.