мені сподобалась оця штука, напевно для мене оптимальна, єдине що цієї моделі у боша немає. Вона є тільки на промі, олх і якихось ще таких собі магазинах типу 7км. на хотлайні немає, на розетці немає, в боші немає... Що воно таке?
Конечно нет, это просто Китай китайский, который мимикрирует под известные бренды чтоб залупить цену побольше. Выше писали, сайт называется ДНИСТРО-М о чем говорить? Такое лучше не брать, есть много вариантов именно китайских пил под своими брендами которые не занимаются такими пошлыми подделками. Пример я приводил выше.
мені сподобалась оця штука, напевно для мене оптимальна, єдине що цієї моделі у боша немає. Вона є тільки на промі, олх і якихось ще таких собі магазинах типу 7км. на хотлайні немає, на розетці немає, в боші немає... Що воно таке?
Реплика под ориганал, одна из многих. Т.е. если снижать ценовую планку попадаем в сегмент копий, реплик. P.s.я приводил цену оригинала присутсвующего в магазинах (BLACK&DECKER GKC1825L20 ~5979) , она в 1,5 раза выше
Т.е. если снижать ценовую планку попадаем в сегмент копий, реплик. P.s.я приводил цену оригинала присутсвующего в магазинах (BLACK&DECKER GKC1825L20 ~5979) , она в 1,5 раза выше
4 тіщі я ще можу а вже 7 ні, краще руками попиляю. Напевно подивлюсь в сторону рекомендованих кетайців
Т.е. если снижать ценовую планку попадаем в сегмент копий, реплик. P.s.я приводил цену оригинала присутсвующего в магазинах (BLACK&DECKER GKC1825L20 ~5979) , она в 1,5 раза выше
4 тіщі я ще можу а вже 7 ні, краще руками попиляю. Напевно подивлюсь в сторону рекомендованих кетайців
а в Дніпро -М дивився? Чи там одне лайно?
дык там за 7 и есть, без аккумов, пилка классная, но не за 4.
Если тёща не обидится, можно и за ~2400 Длина шины 13см:
В ответ на: Аккумуляторная цепная мини пила по дереву Garden Art Electric Saw для обрезки веток и распила дров, аккумулятор 7.5Ач Black
о, это уже что-то
Есть не на аккумуляторе, а на батарейках. В моём детстве такой не было
В ответ на: Игровой набор детская бензопила Power Saw на батарейках Cayee KY1068-108C пила, перчатки, очки, каска Работает эта игрушка от 3-х батареек класса АА!
Основные характеристики: имеет реалистичный внешний вид; ручка оборудована предохранителем с кнопкой; цепь выполнена из мягкой резины; имеет звук включения, холостого хода и резания; цепь вращается
Підніму тему. Є зрізані гілки, трохи товщі, ніж для акумуляторного сектора. Треба їх порізати для мангала. Велика цепна пила- перебор. Чи варто купити, чи норм пиляють акумуляторні пилки, на кшталт з Алі експрес за 1.5-2 к гривень. Ці пилки на щось здатні? Прошу відгуків власників
1.5-2k з алі це буде вже повноцінна пилка, може і на 2 акуми. а під акцію доларів за 15, а то дешевше буде найпростіща на щітковому двигуні під акум макіта/прокрафт/техас наче і ще якісь фірми які в нас продаються(то при бажанні гуглиться). за 1+ К вже буде її покращена версія з щітковим двигуном і змащенням ланцюга. в мене вже з новим двигуном, безщітковим, старий згорів. за рік перерізав купу дров, 5-7 см, навіть до 10 - без питань. хоча різав стару яблуню весною, то там і товстіші 15см гілки були, теж все такою [url=https://www.aliexpress.com/item/1005008590157693.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.5ac65a3e2qNTkK&algo_pvid=6f3759a1-a3e2-42f3-8d54-7e05da50b327&algo_exp_id=6f3759a1-a3e2-42f3-8d54-7e05da50b327-1&pdp_ext_f=%7B"order"%3A"27"%2C"eval"%3A"1"%7D&pdp_npi=4%40dis%21USD%2145.64%2121.91%21%21%21329.56%21158.19%21%402103890117439584588996971e8c72%2112000045857267620%21sea%21UA%21139909028%21X&curPageLogUid=jhsdJzlgw5CC&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A]пилкою.[/url] за таку ціну не варто її брати, та і загалом безщітковий двигун ліпший. якщо горить - прокрафт завалено всі магазини і ринки, десь в районі 1.3 к здається базова з безщітковим двигуном
Traktop 06.04.2025 17:12 пишет: Підніму тему. Є зрізані гілки, трохи товщі, ніж для акумуляторного сектора. Треба їх порізати для мангала. Велика цепна пила- перебор. Чи варто купити, чи норм пиляють акумуляторні пилки, на кшталт з Алі експрес за 1.5-2 к гривень. Ці пилки на щось здатні? Прошу відгуків власників
прокрафт за цю ціну норм. ще і з гарантією. з Алі купувати нема сенсу. перепиляв нею вже багато чого при обрізці дерев. якщо поміняти штатний ланцюг на штілевський то взагалі шикарно. пиляє в рази швидше , батареї вистачає надовго. півдня можна пиляти. але це вже для великого обсягу робіт. для невеликого і штатного ланцюга вистачить. навіть однієї штатної батареї вистачае . у мене акумулятор на 3а.
раджу взяти ланцюг stihl. пиляє в рази швидше, батарейки вистачає на суттево довше. вони є різні по довжині. порахуйте кількість ланок. навіть на розетці є.
alexa11 24.06.2025 09:27 пишет: раджу взяти ланцюг stihl. пиляє в рази швидше, батарейки вистачає на суттево довше. вони є різні по довжині. порахуйте кількість ланок. навіть на розетці є.
може мені пощастило, та накрився в мене мотор, вже покоцана шина. а щодо ланцюга, то навіть не розпаковував ще запасного, той що штатний досі гострий - та і хз чим його підгострити, дуже вже дрібні зуби
alexa11 24.06.2025 09:27 пишет: раджу взяти ланцюг stihl. пиляє в рази швидше, батарейки вистачає на суттево довше. вони є різні по довжині. порахуйте кількість ланок. навіть на розетці є.
може мені пощастило, та накрився в мене мотор, вже покоцана шина. а щодо ланцюга, то навіть не розпаковував ще запасного, той що штатний досі гострий - та і хз чим його підгострити, дуже вже дрібні зуби
штатний у мене доволі швидко вбився. але навіть якщо не вбитий, варто замінити на фірмовий. помітно швидше пиляє. відповідно більше зробиш роботу за менший час і акумулятору вистачае на довше. а ціна оригінального ланцюга не велика, пару сотень гривень.
nickka 26.09.2022 11:32 пишет: За 2999 в епіцентрі можна купити щось таке. Сабельний блек єнд декер ось. Вартість приблизно однакова. Призначення = для видалення порості і гілок на пеньках горіха, слив, вишень, розпилу не дуже товстих гілок на дрова. Що практичніше?
Є і те, і те. Фігня повна обидві речі, але сабельна - найбільша фігня, тобто ланцюгова пилка краще. Можу й пояснити: якщо сабельною пилкою пиляти тонку гілку посередині, то гілка хитається і не пиляється, а якщо затовсту, то полотно затискає і пилка намагається розбити тобі суглоби. Ланцюгову, якщо й брати, то зі змащуванням, може якийсь прокрафт, бо змащувати пензликом - задоволення для мазохіста. Дуже крута штука для саду - акумуляторний секатор, у того тільки один недолік - штанги до них у китайців неадекватно дорогі.