|
|
|
|
|
Сколько раз в день вы занимаетесь Онанизмом?
|
|
|
|
|
|
|
Почему никто не отвечает ТС-у?
|
|
|
|
Руки заняты, как тут ответишь?
|
|
|
|
Схоже за все - ТС тільки зараз за майже 10 років звільнив руки та зміг дописати щось у форумі 
При тому працює обома руками одночасно - у курілці та у обранні автівки
|
|
|
|
Схоже за все - ТС тільки зараз за майже 10 років звільнив руки та зміг дописати щось у форумі 
В темі про вибір авто це могла бути реакція на ап некропостів 2012 року А от тут до чого?
|
|
|
|
В темі про вибір авто це могла бути реакція на ап некропостів 2012 року А от тут до чого?
А зверни увагу на рік реєстрації на форумі тс. Щось сьогодні це 2012 активізувалося.
|
|
|
|
А зверни увагу на рік реєстрації на форумі тс. Щось сьогодні це 2012 активізувалося.
Та я бачив + У гілці вибора автор сьогодні 5 чи 6 некротем 2012 року підняли
|
|
|
|
...
Та я бачив + У гілці вибора автор сьогодні 5 чи 6 некротем 2012 року підняли
та не сьогодні - оцей третій десяток клонів розмочив
|
|
|
|
Хто мені може пояснити навіщо їм це? Що це за ресурс таким медом помазаний що сюди так конче треба потрапити? Щоб що?
|
|
|
|
Хто мені може пояснити навіщо їм це?
та вродє клоновод один
|
|
|
|
|
|
|
фух, только руки освободились и смог написать.
Что то нынче какие то анти-креативные боты пошли, фантазия закончилась а может кто чем занят, то о том и пишет.
|
|
|
|
Хто мені може пояснити навіщо їм це? Що це за ресурс таким медом помазаний що сюди так конче треба потрапити? Щоб що?
большой, и один из немногих "живых" форумов. Большая аудитория.
|
|
|
|
та вродє клоновод один
турИст?:)))
|
|
|
|
та вродє клоновод один
там нынче такого же Антонова его брата-по разуму приняли, может он из сизо развлекается?
|
|
|
|
...
та вродє клоновод один
там нынче такого же Антонова его брата-по разуму приняли, может он из сизо развлекается?
турИст такій же ватний наче, мєнт в минулому:) може бути ще був такий персонаж який на РБ і РФ іздив на Газелі... що на Кобру з бітою кидався:)))
|
|
|
|
...
турИст такій же ватний наче, мєнт в минулому:) може бути ще був такий персонаж який на РБ і РФ іздив на Газелі... що на Кобру з бітою кидався:)))
так они кажись из одной помойки вылезли еще при яныке
|
|
|
|
Странно, ТС ушел навсегда, но тема его жива...
|
|
|
|
Да, были легендарные личности, даже не как суперзвезда адвокат, но даже та же Акула!!!
|
|
|
|
Да, были легендарные личности, даже не как суперзвезда адвокат, но даже та же Акула!!!
той же Монза особистість!
|
|
|
|
|
|
|
той же Монза особистість!
монза на ютупе атжигае, шарий на минималках
|