sashakiev 28.09.2022 21:27 пишет: І ще цікава була осоьимтість Колоборант «полтіннік» Цікаво його задвухсотили вже чи ще ні:)))
Тут ще був цікавий донецький екземпляр, здається корчагін, знайомий був з ним наглядно ще по темі фанатів корчежигулів (здається він був начальником в якійсь приватній охоронній фірмі). Потім були тут теми, якось нагріб з форума грошей та втік до "пацаноф на данєцк мачіть каклоф"... Але якось на новий рік 2015 на Софіївській тиць і наче воно, засумнівався, але ж воно теж на мене втктулося. Доки я пішов за хлопцями з ПС, прочесали ряди, згаданий пан - зникли, людей на площі було багато. А антоніо/паровозофф/паротяг здається на Машинобудівників жив, з ним теж наглядно знайомий ще на темі власників китайських мопедів, але теж тут теми були, що щось накур'єрив собі замість доставки за адресами.
А хто його знає, тут його ганяли з форума неодноразово, тому під багатьма клонами сидів. Колись працював у Хаммера, неодружений, був шанувальником курей та руського міра.
дивна історія насправді роадконтрол і Монза зібрав сильних особистосей які в кінці-кінці всі один з одним пересрались:)))) найогииднішим був проступок віталіно який накинувся на монзу будучі в сша, а дзиндзя так само розісрався зі своім найближчим побратимом монзою бо той виік а дзиндзя присів за ескаватор... а ще були такі песонажі як жуковень, сашка зп, оранжес і т.д.... євроавтосила відпочиває з тією когортою що мав дорожній контроль Монзи
п.с. мені ось це згадалося. до речі за декільеа місяців до війни я бачив його в вишневому.
От онанизма нет никакого вреда. Это лучше чем бухать в подворотне, а еще занятие онанизмом решает немало проблем в жизни. Ведь нет нужды в постоянных отношениях с девушкой которая будет долбать мозги и выкачивать деньги сравнимые с стоимостью содержания 221 Мерса. Ну на крайняк можно воспользоваться интим услугами
Щас смотрю один американский сериал, там молодая жена говорит своей матери - "что-то мой муж стал меньше мастурбировать, наверное завел любовницу". До чего писихология дошла!
Парад 02.02.2024 13:58 пишет: Щас смотрю один американский сериал, там молодая жена говорит своей матери - "что-то мой муж стал меньше мастурбировать, наверное завел любовницу". До чего писихология дошла!
Кстати, у него таки оказалась любовница, так что, жены, считайте количество мастурбации у мужей.
Парад 02.02.2024 13:58 пишет: Щас смотрю один американский сериал, там молодая жена говорит своей матери - "что-то мой муж стал меньше мастурбировать, наверное завел любовницу". До чего писихология дошла!
Кстати, у него таки оказалась любовница, так что, жены, считайте количество мастурбации у мужей.