Murzik2.0 11.10.2022 14:10 пишет: короче никуда не поехали, встретились и... нажрались Кум наотрез не хочет электричку и б\у, остальные вводные - чтоб ехало, удобно для спины и высокого роста.
гірше за все що звичайного тест-драйва може не вистачити - імхо, відчути підходить сидіння для спини чи ні можна тільки проїхав 100-200км
Это только мер. Моя жена считает что удобные кресла только в Вольво. А помнится тут был камрад, который плевался на кресла Вольво. Так что, как в старой рекламе, "Сама люба, сама".
именно. Вот я пример - самые удобные кресла мне показались в v60CC. а вот в ХС60 мне неудобно было, хотя я так понимаю они соплатформенники
Это только мер. Моя жена считает что удобные кресла только в Вольво. А помнится тут был камрад, который плевался на кресла Вольво. Так что, как в старой рекламе, "Сама люба, сама".
Я до сих пор считаю, что в старой ХС60 базовые кресла были удобнее, чем в Туре. В Вольво я настроился с первого раза, в Туре - месяц боролся с креслом, несмотря на наличие кучи регулировок боковых поддержек и выдвижных секций для ног. Помню, как брал в Виннере топовый ХС60 на подмену, так там вообще шикарные кресла были с кучей регулировок
Так у нас і минулий кузов з 1.6 атмо не продавався.
ось така офіційна 1.6 варіатор
Норм машина, но нужно брать 2.0.1.6 для 4*4 не лучший вариант. Я когда покупал доплачивал 5$ за 2.0. Для меня xv 2.0 лучше форестера 2.0 (внешний вид, динаміка), багажник мне не нужен. По теме 50$ вольво норм вариант.
Я до сих пор считаю, что в старой ХС60 базовые кресла были удобнее, чем в Туре. В Вольво я настроился с первого раза, в Туре - месяц боролся с креслом, несмотря на наличие кучи регулировок боковых поддержек и выдвижных секций для ног. Помню, как брал в Виннере топовый ХС60 на подмену, так там вообще шикарные кресла были с кучей регулировок
Murzik2.0 11.10.2022 14:10 пишет: короче никуда не поехали, встретились и... нажрались Кум наотрез не хочет электричку и б\у, остальные вводные - чтоб ехало, удобно для спины и высокого роста.
а зато какой вброс. Вы хоть не все бабло пропили что были на новую машину
а зато какой вброс. Вы хоть не все бабло пропили что были на новую машину
та поедем еще, как свинособаки опустятся с обстрелами. Тем более что сейчас остановили выдачу прав, реестры вроде как закрыли. Так что ждем. Та не, то регулярное бабло пили)
Murzik2.0 12.10.2022 12:26 пишет: Тем более что сейчас остановили выдачу прав, реестры вроде как закрыли. Так что ждем. Та не, то регулярное бабло пили)
Murzik2.0 01.11.2022 10:44 пишет: Какая машина с такими событиями в Киеве? Кум уехал на родину где есть электрика, чтоб мог зарабатывать на машину.
Так, а як ці події на вибір чи покупку авто впливають? Воно ж і завтра так буде, і післязавтра. За декілька днів війна не закінчиться. Тут більше питання чи варто брати авто під час війни, але здається, якщо на нього відповідь "ні", то і теми цієї не було б.
Murzik2.0 01.11.2022 10:44 пишет: Какая машина с такими событиями в Киеве? Кум уехал на родину где есть электрика, чтоб мог зарабатывать на машину.
Так, а як ці події на вибір чи покупку авто впливають? Воно ж і завтра так буде, і післязавтра. За декілька днів війна не закінчиться. Тут більше питання чи варто брати авто під час війни, але здається, якщо на нього відповідь "ні", то і теми цієї не було б.
Мені теж такий вибір здається досить дивним, купувати під час війни машину за 50К без досвіду водіння, при цьому відключення світла різко мвняють думку з приводу покупки. Чому б не розглянути дешевшу і не з салону машину в якості учбової? PS. Теж "разраб", вже пристосувався до відключень.
а що не так з Києвом? взагалі цікаво, у мене 99% знайомих іноземців давно поїхали "на родину" а тут стійкий випадок
електрика, для разраба она критична, а вот в селе откуда он родом полный порядок с ней
павербанк типу анкера чи екофлоу і профіт. Вистачає на 12+ годин працювати. Більшість інтернет провайдерів теж мають безперебійники і якщо підключити роутер до батарейки то і інет є, в мене під Києвом оптика працює при вимкненнях, поки норм. Але вже замовив встановлення генератора на всяк
Мені теж такий вибір здається досить дивним, купувати під час війни машину за 50К без досвіду водіння, при цьому відключення світла різко мвняють думку з приводу покупки. Чому б не розглянути дешевшу і не з салону машину в якості учбової? PS. Теж "разраб", вже пристосувався до відключень.
Ну це те що писали на першій сторінці теми. Сам не знає чого хоче і чи взагалі треба авто. Вагную, що ніхто нічого не купить.