Коли обирав взимку 20го авто, у Мазди було 2 минуси: жеруче 2,5 двигло (2,0 таке собі), яке любить 98 ти дикий попит на ринку угонів (курва, як буде угоняемость?).
Бабайка 07.12.2022 09:41 пишет: Коли обирав взимку 20го авто, у Мазди було 2 минуси: жеруче 2,5 двигло (2,0 таке собі), яке любить 98 ти дикий попит на ринку угонів (курва, як буде угоняемость?).
Звичайно перший мінус більший.
Де ви ці страшилки берете. Жеруче - це скільки? Нащо йому 98-й, коли на будь якому 95-му (спиртовий виключаємо, тому що не пробував, але думаю і на ньому буде все ок) все чудово працює? Яка ще "угоняємость"? Нема ніякої статистики, лише вигадки.
Бабайка 07.12.2022 09:41 пишет: Коли обирав взимку 20го авто, у Мазди було 2 минуси: жеруче 2,5 двигло (2,0 таке собі), яке любить 98 ти дикий попит на ринку угонів (курва, як буде угоняемость?).
Звичайно перший мінус більший.
Де ви ці страшилки берете. Жеруче - це скільки? Нащо йому 98-й, коли на будь якому 95-му (спиртовий виключаємо, тому що не пробував, але думаю і на ньому буде все ок) все чудово працює? Яка ще "угоняємость"? Нема ніякої статистики, лише вигадки.
Я хочу подивитись на того, хто буде СХ9 угоняти Воно ж «неліквід»
Ps: Мазди угоняли, якщо вірити всяким паблікам, Адмін яких зараз під слідством, але ті, старі Мазди, і це було роки 4 тому. Вже давно такого не чув.
Я хочу подивитись на того, хто буде СХ9 угоняти Воно ж «неліквід»
З урахуванням цін на запчастини для Мазд не такий вже і неліквід. Тим більше двигун 2,5 турбо вже і на СХ5 і на 6 ставлять.
Те, чого мало на дорогах не крадуть, бо авто примітне та ризик спалитися великий, і це не надто дороге авто, як якісь там Феррарі, чи хоча б AMG, щоб заради нього ризикувати. П’ять пассатів битків вкрасти буде простіше та вигідніше
сх 9 никто угонять не будет( разве что совсем совсем под заказ), их же мало. это как угнать кадиллак, запчасти да, дорогие, но и желающих купить мало, все друг друга знают )).
Хто каже про одоробло по типу СХ-9, річ про СХ-5. Алє то все вигадки, кому вони потрібні. Купуйте собі економний 2.5 та катайтесь, тільки під домом не паркуйте, про всяк випадок.
Бабайка 07.12.2022 16:26 пишет: Хто каже про одоробло по типу СХ-9, річ про СХ-5. Алє то все вигадки, кому вони потрібні. Купуйте собі економний 2.5 та катайтесь, тільки під домом не паркуйте, про всяк випадок.
в приоритете как раз СХ9, я же писал, но не всегда на форуме умеют читать) Одоробло - сказал человек на Ситроене, который, скажем так мягко, не особо популярен (ничего не имею против, сам рассматривал)
А чего перед домом не парковать? Ватный жирдос админ с дтп Киев зафантазировал и мы верить должны?)))
Бабайка 07.12.2022 16:26 пишет: Хто каже про одоробло по типу СХ-9, річ про СХ-5. Алє то все вигадки, кому вони потрібні. Купуйте собі економний 2.5 та катайтесь, тільки під домом не паркуйте, про всяк випадок.
а в чем проблема с 2.5? он нормально жрет
не, ну адекватный человек покупая большой автомобиль понимает, что он не будет 5,5 жрать на сотню) Вопрос расхода не стоит, поскольку большая часть пробегов будет трассовых и в Киеве очень локально по месту.
ЗЫ: Кум загорелся СХ9, ща ищет ее. Обзоры порадовали его
Абрвалг 07.12.2022 15:06 пишет: сх 9 никто угонять не будет( разве что совсем совсем под заказ), их же мало. это как угнать кадиллак, запчасти да, дорогие, но и желающих купить мало, все друг друга знают )).
Насправді СХ9 не так і мало. Просто око не виокремлює цю автівку з потоку. Каділлак відразу видно, бо ні на кого не схожий. А от коли тобі на зустріч їде паркетник мазда, то мало хто відразу скаже що це: СХ9, СХ5 чи СХ60.
а в чем проблема с 2.5? он нормально жрет
не, ну адекватный человек покупая большой автомобиль понимает, что он не будет 5,5 жрать на сотню) Вопрос расхода не стоит, поскольку большая часть пробегов будет трассовых и в Киеве очень локально по месту.
ЗЫ: Кум загорелся СХ9, ща ищет ее. Обзоры порадовали его
в Одессе стоит в салоне. но, там бомж комплектация, без парктроников, без электробагажника, но зато с кожей и 7 мест еще видел альфу джулию ну и конечно вольво хс60/90