я пока с расходом разбираюсь. о том, что он еще и мелкий , дорогой и ломучий как весь VW я решил пока не говорить
Тут же обсуждение нового авто, а в новом чему там ломаться, делай регламентные ТО да и катайся.
+100. У меня дсг и тси - 41 пробега, как Айфон - все всегда работает. Правда масло я раз в 7500 меняю.
Мій ломучий ваг з пробігом 240, аж жодного разу за два роки не зламався, от взагалі. Оці байки про ваг вже не канають. Хіба шо в свідків 90-х віком 45+
Мій ломучий ваг з пробігом 240, аж жодного разу за два роки не зламався, от взагалі. Оці байки про ваг вже не канають. Хіба шо в свідків 90-х віком 45+
Як свідок 90-х віком 45+ скажу що от як раз тоді ВАГ то і не ламався і шкода також. Правда іржавіли швидко. Проблеми почалися з виходом на ринок пассата В5 та появою двигунів TFSI.
Як свідок 90-х віком 45+ скажу що от як раз тоді ВАГ то і не ламався і шкода також. Правда іржавіли швидко. Проблеми почалися з виходом на ринок пассата В5 та появою двигунів TFSI.
В мого батька як раз і був цей 1,8Т з першої в Україні партії 20 авто В5 зелений. Поки батько був живий - нуль питань до цього Пассата було, потім не знаю що з ним.
Mookker 10.12.2022 13:23 пишет: так тигуан меньше и дороже
я пока с расходом разбираюсь. о том, что он еще и мелкий , дорогой и ломучий как весь VW я решил пока не говорить
ну нема там відчутної різниці з форестером, з аутбеком - так є відчутна різниця, але не з форестером
последний форестер в салоне от аутбека не сильно отличается размером если че. выбирал между обоими, стояли рядом в салоне в ауте чуть больше багажник и другая посадка + другой салон, вот собственно и разница
ну нема там відчутної різниці з форестером, з аутбеком - так є відчутна різниця, але не з форестером
последний форестер в салоне от аутбека не сильно отличается размером если че. выбирал между обоими, стояли рядом в салоне в ауте чуть больше багажник и другая посадка + другой салон, вот собственно и разница
При їзді на великій швидкості по трасі різниця відчутна. Як не дивно, але незважаючи на те, що обидві автівки побудовані на одній базі, форестер відчувається більше паркетником, а аутбек - скоріше універсалом із повним приводом і збільшеним кліренсом.
При їзді на великій швидкості по трасі різниця відчутна. Як не дивно, але незважаючи на те, що обидві автівки побудовані на одній базі, форестер відчувається більше паркетником, а аутбек - скоріше універсалом із повним приводом і збільшеним кліренсом.
возможно. крены у форика точно есть, но не такие большие как я ожидал. при этом довольно динамично едет, до 140 легко набирает, я ожидал худшего от атмфосферника. при этом очень хорошо держит дорогу, ну и 4*4 добавляет уверенности при текущих ливнях. при этом ни один ваг на mqb не имеет такого комфорта при езде по хреновым дорогам
В мого батька як раз і був цей 1,8Т з першої в Україні партії 20 авто В5 зелений. Поки батько був живий - нуль питань до цього Пассата було, потім не знаю що з ним.
думаю, що батько Вам багато не розказував памя'ятаю, чоловік куми купив новий В5 і через 2 роки замінив всі передні важелі 2003 чи 2004 рік
Сантою не цікавився, нічого не скажу, але можливо й так, бо на перший погляд нісан здається дорожчим за того ж равчика, хоча детально не було часу порівняти прайси - лише перше враження. Але от навіть друга комплектація Ацента, як на мене, має уже все необхідне. Та й не думаю, що трейли вже от прям зараз є фізично в салонах. Подивимось як уже з‘явиться.
Vladocaster 30.12.2022 14:24 пишет: В салонах майже напевно їх ще нема, але ціни на новий X-Trail уже викотили.
схоже, вони там в дуба впилялись
в топі просять майже як за діско спорт
в диско спорт взагалі не бачу систем активної безпеки, ну і не бачу там повного гібриду 4х4 (вважай електричка з генератором), той диско - це минуле десятиріччя, та й вартість володіння ним (з урахуванням "надійності") окрема тема тут треба зовсім окремо рахувати котлети а окремо мух, он деякі тойоти набагато дорожче того дискоспорта от санта дійсно конкурент, хоча вони теж не схожі технічно, тільки користувацьким сегментом (фемілі сув невеликого сегменту 5-7 місць), там вже кому що більше подобається
Та з новими поколіннями завжди так на початку продажів, потім спускаються на землю) але начинка дійсно непогана, як на мене. Треба порівнювати що отримуєш за певні гроші у тому чи іншому авто. Ну і кому що треба
мелкий-2 31.12.2022 17:44 пишет: А типа прошлое поколение х-трейла нормально продавалось ? На дорогах 2 х-трейла на сотню Роуг.
Та так майже з кожним авто на ринку. Відфільтровуєш на Ріа битки і 90% пропозицій зникає. Але те що наш народ згоден їздити на авто зліплених з гівна і палок не значить, що офіційні авто погано продаються. Просто кількість людей, які можуть і хочуть собі офіційне авто пропорційно менше.