Я, як власник саме пакетного авто, а також як радник двох друзів з пакетними авто, повністю підтримую. Але є такі "друже, мені ото лєнькі розбиратися що докидувати, що ні, краще просто вибрати". І ці люди ідуть в салони азіатів, бо саме їм так зручніше
Чим дорожче авто, ти менше працюють пакети і фіксовані комплектації. Я, наприклад, не хотів люк. Не користувався ніколи, зайва вага зверху, постійні проблеми з ними з роками. Ось тепер уявимо, що він обовʼязковий. Фактично платиш за те, що ти не хотів би, щоб було в авто. І одна справа коли авто за 20к, це ще чорт з ним. А коли ти платиш 60-70-80к за тачку і там якийсь косяк в комплектації, дичина трохи, заплатити такі гроші і все одно плюватись.
так, згоден. Ну моя думка про більш массмаркет, в випадку таких авто, пакет, звісно, не альо. Приклад - мій Тігуан, але він масс маркет, але все одно компромісс. Я хотів екстер'єр як у R-line, але щоб сидіння були в алькантарі з подовженною подушкою і кермо з підігрівом. Але це неможливо. Тому мені довелося вибирати, і я вибрав більш комфортні сидіння та кермо з підігрівом, бо для мене це важливіше ніж обвіс та 19-ті диски. Але це масс маркет. В авто за 60 та більше, і також в авто яке є особливе для мене, на такі компроміси я бі не хотів йти.
...
ну ты ж не взял а вот дрункард предлагает всем так делать, причем не совсем понятно, где потолок
Ну почему? В 2020-м когда брал Тигуан в кредит, это как раз был мой потолок с учетом других расходов на дом и тд. Хотя мог бы взять условный Спортейдж и сэкономить тыс 15-20, задачи, кроме эмоций, он выполнял бы те же.
я ж и говорю, где потолок, когда надо брать спортедж, когда тигуан, а когда 340, если через 5 лет продашь и все равно разницу в цене отобьешь
есть у меня один знакомый, который покупает авто с прицелом на то как он его продаст через пять лет. В итоге продает через год два, потому что не прет, и теряет еще больше. Я вообще не доганяю вот эти вангования - сегодня условная Камри хорошая для перепродажи, а через пять лет вдруг это будет 5008 Пижо
Я вообще не доганяю вот эти вангования - сегодня условная Камри хорошая для перепродажи, а через пять лет вдруг это будет
не, ну тут всё достаточно прозрачно: чем машина проще/неприхотливее, тем она лучше идёт на вторичке. Так всегда было и всегда будет. В этом плане, ВАЗ-2108 и Камри играют в одной лиге :-))))
Я вообще не доганяю вот эти вангования - сегодня условная Камри хорошая для перепродажи, а через пять лет вдруг это будет
не, ну тут всё достаточно прозрачно: чем машина проще/неприхотливее, тем она лучше идёт на вторичке. Так всегда было и всегда будет. В этом плане, ВАЗ-2108 и Камри играют в одной лиге :-))))
ну не сказал бы. Друг пару лет назад долго и нудно продавал 301 Пижо с пробегом чуть более 20, коллега с прошлой работы не мог продать Ланос в хорошем состоянии. Да, вопрос цены, потому обе ушли ниже средней по рынку и обе в такси)
І ще більш хворим, щоб позичати на купівлю авто гроші.
Який діагноз ставити будеш? В мене і кредит є, і у друзів також позичив.
Нє, ну це ж моя особиста думка 52-річного майже пенсіонера. Ви молоді по іншому міркуєте
країні потрібні такі з ярмом на шиї,але на бі ем ве Рухають економіку
на чому ж ти сам їздиш?
Яка різниця?
Вважайте, шо в мене взагалі автівки нема, тільки моноколєсо. Легше? Ну і ладушкі.
...
Який діагноз ставити будеш? В мене і кредит є, і у друзів також позичив.
Нє, ну це ж моя особиста думка 52-річного майже пенсіонера. Ви молоді по іншому міркуєте
країні потрібні такі з ярмом на шиї,але на бі ем ве Рухають економіку
Правильно казати "бійці економічного фронту". Ех, маладьож.
на чому ж ти сам їздиш?
Яка різниця?
Вважайте, шо в мене взагалі автівки нема, тільки моноколєсо. Легше? Ну і ладушкі.
говорят, тут на автоуа клеветали, шо ты шкоду пирожок продал и бмв купил. или врут?
...
ну ты ж не взял а вот дрункард предлагает всем так делать, причем не совсем понятно, где потолок
Ну почему? В 2020-м когда брал Тигуан в кредит, это как раз был мой потолок с учетом других расходов на дом и тд. Хотя мог бы взять условный Спортейдж и сэкономить тыс 15-20, задачи, кроме эмоций, он выполнял бы те же.
я ж и говорю, где потолок, когда надо брать спортедж, когда тигуан, а когда 340, если через 5 лет продашь и все равно разницу в цене отобьешь
все же , мне кажется, что чем авто дороже, тем через 5 лет потеря при продаже будет больше.
на бмв ( коль его упоминали) которте новое стоит 70 тыс , потеря будет больше, чем на vw стоимостью 45 -50 тыс.
мое имхо.
Конкретно по 340 ринок достатньо дивний. Ось типова пропозиція на Ріа. 4 роки, 60к пробігу, биток, достатньо бідна комплектація. Нагадаю, ціна бази в салоні на сьогодні 2166к грн (53650 євро).
Так в базі там нічого немає. Я для себе рахував, виходила тут 69 і це без податків, з податками вийде близько 80 К. 330 вийшла 58 майже, знову ж таки без податків. Її і передзамовив. Що подобається тут, так це те, що внесок повернуть, якщо відмовлюсь.
Я б на твоєму місці все ж покатався на 340 перед замовленням 330, якщо в бюджеті. Емоційно це 2 зовсім різні авто, один звук чого вартий.
Ні-ні, знаю, що потім на 330 не зможу й дивитись.
Я взагалі планував купити собі щось недороге для поїздок соло за фотовраженнями, потім подумав, що треба, щоб було і комфортне, почав дивитись на новий Акорд-гібрид, потім зрозумів, що хочу щось більше європейське і почав дивитись на 330, які починаються від 45 к. І так докотився до майже 60 за бажану комплектацію. Розумію, що 340 - вогонь, але у мене такий крутий заїзд у поточний гараж, що ледь туди на 330 заїхав, а 340 ще на 1 см нижча. Ще й ціна кінська, а я гонщик лише на папері . Дозволити то наче можу, а чи хочу. ХЗ.
...
Так в базі там нічого немає. Я для себе рахував, виходила тут 69 і це без податків, з податками вийде близько 80 К. 330 вийшла 58 майже, знову ж таки без податків. Її і передзамовив. Що подобається тут, так це те, що внесок повернуть, якщо відмовлюсь.
Я б на твоєму місці все ж покатався на 340 перед замовленням 330, якщо в бюджеті. Емоційно це 2 зовсім різні авто, один звук чого вартий.
Ні-ні, знаю, що потім на 330 не зможу й дивитись.
Я взагалі планував купити собі щось недороге для поїздок соло за фотовраженнями, потім подумав, що треба, щоб було і комфортне, почав дивитись на новий Акорд-гібрид, потім зрозумів, що хочу щось більше європейське і почав дивитись на 330, які починаються від 45 к. І так докотився до майже 60 за бажану комплектацію. Розумію, що 340 - вогонь, але у мене такий крутий заїзд у поточний гараж, що ледь туди на 330 заїхав, а 340 ще на 1 см нижча. Ще й ціна кінська, а я гонщик лише на папері . Дозволити то наче можу, а чи хочу. ХЗ.
Але 340 классна От прям дуже
Про Альфу) [зображення][/зображення]
Альфы крутые. Я скучаю по своей бывшей)тут говорят покупать корею, камри или что то масс маркет. Да вот шаз. Покупаю то, что радует и дарит позитив. На массмаркете накатался) никого не хочу обидеть, но живу один раз) возможность есть, желание есть, никого не слушать. Вперед на тестдрайв и принимать решение. Говорят, что Альфа ломучая? Могу точно сказать, сейчас бы повторил свой выбор машины. Мне она нервы не делала совсем.
Може на Porsche 911 GT3? Вони ще й дорожчають з часом. Вигідна інвестиція
звичайні GT3 дорожчають з часом, якщо це 996-997, але теж не всі
насправді, зростають в ціні відносно нових хіба luftgekuhlt або лімітки
трішки побуду "душнілою")
все же , мне кажется, что чем авто дороже, тем через 5 лет потеря при продаже будет больше.
на бмв ( коль его упоминали) которте новое стоит 70 тыс , потеря будет больше, чем на vw стоимостью 45 -50 тыс.
мое имхо.
в мене вже 15 років не було нових авто (та й не планую) з салону, але, загалом, з твоїм імхо я повністю погоджуюсь. З б/в нормальними авто, доречі, аналогічна історія
Звісно, крім тойоти
мое имхо.
в мене вже 15 років не було нових авто (та й не планую) з салону, але, загалом, з твоїм імхо я повністю погоджуюсь. З б/в нормальними авто, доречі, аналогічна історія
Звісно, крім тойоти
І це не тільки різних авто стосується, і й різних комплектацій однієї марки. Всі люблять наворочені комплектації, але мінімальна втрачає в ціні менше )
Альфы крутые. Я скучаю по своей бывшей)тут говорят покупать корею, камри или что то масс маркет. Да вот шаз. Покупаю то, что радует и дарит позитив. На массмаркете накатался) никого не хочу обидеть, но живу один раз) возможность есть, желание есть, никого не слушать. Вперед на тестдрайв и принимать решение. Говорят, что Альфа ломучая? Могу точно сказать, сейчас бы повторил свой выбор машины. Мне она нервы не делала совсем.
Как то в очереди на мойке общался с владельцем Джули, катается 3 года, мен в возрасте уже, говорит 100500 тачек было, Джуля любимая, говорит как и у всех - меняй масло чаще и проблем нет. Единственное шо в Джуле, шо в Стельвио мне не очень - приборка как у девятки Но уже понял, шо приборка то мелочи - показатели показывает и норм, ща бы не гонялся за цифровой - понял что особо не нужно.
...
мое имхо.
ну, ща авторынок дурной, бу стоят почти как новые, нормальных машин не особо много. смысл брать биток когда за условные +10-20% будет новая из салона
...
мое имхо.
ну, ща авторынок дурной, бу стоят почти как новые, нормальных машин не особо много. смысл брать биток когда за условные +10-20% будет новая из салона
Давно не интересовался б\у. А с чего оно так? Скажем так, времена сложные, народ бабки под матрасом держит, а те у кого есть бабки - берут новое в салонах (вон премиум бьет все рекорды по продажам).
Еще забавный момент - когда ездили по салонам, то заехали на столичку в укравто, ну и прошли посмотреть на Мерсы - к кредитному специалисту очередь была! Причем по внешнему виду стоявших в очереди осмелюсь предположить что большая часть из них чиновники