мені знайомі дівчата розповідали, що була проблема купити буряка на борщ, бо продається тільки варений, це про Францію, Іспанію та Ірландію
+Німеччіна, Австрія і так далі . Ще є маринований у банках, а свіжий малесенький і достатньо рідко буває, і коштує біля 2 євро за кг. Дивні країни, ту ще картоплю мариновану в банках продають. А яйкі не тільки варені продають, а вони ще крашені, щоб не переплутати ) А не варені мінімально 2 євро за десяток продають.
Mangust 01.04.2023 15:33 пишет: Божечка, шо ж ви тут сидите? В Сільпі яйця розсипні по 39.99, від досвідчених курей. Там таке свято в шопі! Люди беруть по 3 лотка та ще й в кишені. В мене вже 2 відра й коробка з під пилосмока. Зараз ще піду
Mangust 01.04.2023 15:33 пишет: Божечка, шо ж ви тут сидите? В Сільпі яйця розсипні по 39.99, від досвідчених курей. Там таке свято в шопі! Люди беруть по 3 лотка та ще й в кишені. В мене вже 2 відра й коробка з під пилосмока. Зараз ще піду
А навіщо стільки яєць?
може в морозилку, хлібом же тут хтось морозилку закладав
Mangust 02.04.2023 14:14 пишет: сьогодні бачив рекорд - 5 лотків! Як їж можна донести до дому?
Так а чего не спросил для чего им столько яиц? Может человек будет Пасхи и крашенки делать для себя и для других людей. Какая вам разница кто сколько и чего покупает?
Mangust 02.04.2023 14:14 пишет: сьогодні бачив рекорд - 5 лотків! Як їж можна донести до дому?
Я взагалі не розумію це ким треба бути щоб їсти куркіних немовлят, треш якийсь Сподіваюсь, що все ж таки під інкубатор, але не впевнений, бо люди якись геть дикі пішли…
DimonDSV 02.04.2023 16:41 пишет: а навіщо людям 20 кг Німесила?
Не знаю навіщо 20 кг. Я сам пару днів назад купив 10 пакетиків. Я його п'ю з ранку після алкоголя, якщо голова болить. Мені краще всього допомагає. Просто як уявив шо буду писати сімейному це в месенджер, як то не зручно стало
Не знаю навіщо 20 кг. Я сам пару днів назад купив 10 пакетиків. Я його п'ю з ранку після алкоголя, якщо голова болить. Мені краще всього допомагає. Просто як уявив шо буду писати сімейному це в месенджер, як то не зручно стало
перейди на экологически чистые напитки, после которых нет похмелья на таблетках сэкономишь
перейди на экологически чистые напитки, после которых нет похмелья на таблетках сэкономишь
Пью виски или ром. Иногда бурбон или вино. А голова болит, ну очень и очень редко. Когда колличество переходит разумные границы. И вот тут почему-то именно нимесил мне лучше всего помогает. При том, что я знаю что это вредно и вообще мне его нельзя пить от слова вообще. Но помагает же. Кстати когда то провели эксперимент - будет ли болеть голова от очень хорошего крепкого алкоголя. Таки болела от 0.7+ за вечер на человека.
Я взагалі не розумію це ким треба бути щоб їсти куркіних немовлят, треш якийсь Сподіваюсь, що все ж таки під інкубатор, але не впевнений, бо люди якись геть дикі пішли…
какие куриные младенцы? До чего ж народ у нас темный жуть.... Чтоб у куриц на птицефабрике получились младенцы, там должен быть взвод рабочих петухов. Или ты не в курсе откуда дети берутся? Ну дык погугли штоле...
Juliet Capulet 30.03.2023 14:10 пишет: Напередодні Пасхи ціни на яйця і в Польщі зросли. Найдешевша ціна в "народному" супермаркеті - 8.99 злотих або 76 грн.
В нас найдешевші розмір S ну дууууже малесенькі 2€ Але ціна вже давно не мінялася. Так завжди було.
1,99. В них ще є градація не по розміру, а від того де тримали курей - на землі, чи вільний вигул.