Gizam вещь) позже ссылку найду Единственная проблема, хочу кусторез, продавцы морозятся насчёт совместимости с макитой, или нет отвечают, наверняка много подходят, например прокрафт точно подходит, einhell karher через адаптеры, но как он акб держат не знаю))
alexkit 24.06.2025 18:13 пишет: Gizam вещь) позже ссылку найду Единственная проблема, хочу кусторез, продавцы морозятся насчёт совместимости с макитой, или нет отвечают, наверняка много подходят, например прокрафт точно подходит, einhell karher через адаптеры, но как он акб держат не знаю))
Gisam - це шось типу Такого?: щось лінк з Аліка не вставляється коректно, дав скрин...
А яка саме у вас проблема з кущорізом? Який саме хочете придбати? Я весною вже два купив: один Прокрафт та аналогічний(типу Гісам) на Аліекспресі - вони всі +- подібні, працюють норм. Щодо сумісності з макитівськими, то про це на Аліекспресі зазвичай пишуть відкрито. Якщо тут, наприклад на розетці, то дійсно не пишуть. Окрім прокрафт, також сумісні із: Stromo, Grand, Grosser? RZTK та ще декількома "брендами", вже всіх не пам'ятаю. А де несумісні, дійсно є адаптери. Я на всіх своїх "макитівських" інструментах користуюся акумами від прокрафта, вони доволі якісні й на олх можна купити за хорошими (точно вигідніше, ніж з китаю замовляти) цінами.
Да, такая) по кусторезу-на алишке цены приличные, выгоднее тут брендовый купить, там керхер и т.п., плюс у меня нагрузка на него больше, много туй. Может и прокрафт, вроде отзывы на него хорошие. Переходники есть, но надёжно ли фиксируют батарею, пишут разное.
alexkit 25.06.2025 08:15 пишет: Да, такая) по кусторезу-на алишке цены приличные, выгоднее тут брендовый купить, там керхер и т.п., плюс у меня нагрузка на него больше, много туй. Может и прокрафт, вроде отзывы на него хорошие. Переходники есть, но надёжно ли фиксируют батарею, пишут разное.
Якщо у вас вже є макитівські інструменти, імхо, не варто зв'язуватися із іншими посадками через ті переходники. Взяти прокрафт(коли собі брав, він гривень на 500 був дорожчім від алішного аналога, але ж тут 3 р. гарантія) та й не буде жодних проблем.
PS. Подивився, яка наразі ситуація з цінами/наявністю кущорізів - Прокрафт вже немає в наявності, а на Аліекспресі, той що я навесні брав, так само за 1900 грн. пропонують, але мені він їхав довгенько 2+ місяці...
а що там казати?...середньо-статистична болгарка, але з 3 річною гарантією...на аліекспресі, якщо добре пошукати/почекати, можна вхопити таку саму у рази дешевше...
alexkit 09.06.2025 18:35 пишет: Присоединюсь)) смотрел в комфи эти пылесосы, сказали качество чистки очень зависит от щётки, показали щётку ровенты, она как бы из 2 частей состоит) но 15тгрн, многовато, интересна какая макита хорошо чистит
alexkit 09.06.2025 18:35 пишет: Присоединюсь)) смотрел в комфи эти пылесосы, сказали качество чистки очень зависит от щётки, показали щётку ровенты, она как бы из 2 частей состоит) но 15тгрн, многовато, интересна какая макита хорошо чистит
alexkit 27.06.2025 13:12 пишет: Да, прокрафт исчез, написал магазину workraft подходят ли акб макита и тишина)))
ось прокрафт в сторгом. там є вибір макітовської посадки, щодо цін то я не орієнтуюся.
та ці акуми скрізь 690 грн е повно їх, на олх вони по 350/390/400 грн але може трішки не така, бо вони різні, я брав на 2 ампери за 390 грн, міні пилка та компресор для колес працюють на ньому