egorka 09.07.2025 13:33 пишет: але е акуми прокрафт/ макіта/ гросер під зарядку як на фото
ти подивись добре там і дірка для штекера є. Принаймні у мене такі.
вони е різні. В мене під штекер е на 1,5 і на 2 ампери а на 4 ампери отвору під штекер нема але е на 4 ампери і під штекер ті що йдуть комплектами як мені казав igg, в нього на 4 ампери під штекер
Бро, честно? - А я ипу? я просто бачу що в мене схожий. Ще з комплекта якогось дешмана щор прибило по ютуб-рекламі. Дешево, але працює гарно. Ще й набір головок під 1/4" в подарунок був - теж користуюсь дома.
kkk_GAZ240 09.07.2025 20:52 пишет: Бро, честно? - А я ипу? я просто бачу що в мене схожий. Ще з комплекта якогось дешмана щор прибило по ютуб-рекламі. Дешево, але працює гарно. Ще й набір головок під 1/4" в подарунок був - теж користуюсь дома.
kkk_GAZ240 09.07.2025 20:52 пишет: Бро, честно? - А я ипу? я просто бачу що в мене схожий. Ще з комплекта якогось дешмана щор прибило по ютуб-рекламі. Дешево, але працює гарно. Ще й набір головок під 1/4" в подарунок був - теж користуюсь дома.
ну і добре. Працює то нехай працює
і ТИ НА 300% ПРАВИЙ. Я ту пилку щось біля 1000 грн купив. Вона вже ці гроші відпрацювала рази три.
Стоїть біля дверей. Кому треба - мамі, дружині - беруть там то кущі підрізати то ще щось. Просто працює і виконує свою робботу. Ну а набір головок - дешевенький ,але як безкоштовно він на 200% працює. Я-б такий не купив. Але як за безкоштовно просто супер.
egorka 09.07.2025 13:33 пишет: але е акуми прокрафт/ макіта/ гросер під зарядку як на фото
вони е різні. В мене під штекер е на 1,5 і на 2 ампери а на 4 ампери отвору під штекер нема але е на 4 ампери і під штекер ті що йдуть комплектами як мені казав igg, в нього на 4 ампери під штекер
буває так що штекер круглий для зарядки є. але отвору в корпусі нема. при потребі можна розібрати батарею. на саморізах.
буває так що штекер круглий для зарядки є. але отвору в корпусі нема. при потребі можна розібрати батарею. на саморізах.
може і так, от в мене отвору нема на 4 амперному акумуляторі, на фото там де повинен бути отвір то його нема
alexkit 12.07.2025 16:19 пишет: Я пока не замечал, до часа пилю, потом на зарядку, но сам устаю, там не только туи, а и ёлки, можжевельник, а там ветки помощнее 1,5ач акб
так нормально маленький акумчик справляеться, так ви ще купили на 4 ампери, може краще його ставити?
alexkit 13.07.2025 08:13 пишет: Ножницами-ручным кусторезом)) они ерунда полная, только для самшита
Ті ножиці, вони ж, різні бувають...От наприклад, є Фіскарс за 1800 грн і є якийсь грюхельм за 320 грн...брав такий дешевий у сусіда на спробувати, то дійсно воно єрунда))...Цікаво, чи дорожчі значно Фіскарс/Гардена будуть суттєво краще стригти? Бо після кущоріза, за деякий час, треба ножицями підрівняти...
є такі маленькі кущорізики на 7-12 в зі змінними насадками. Типу рзтк, у боша є, у прокрафта, у всіх. Ними добре підправляти щоб не тягати оту бандуру. А ось під макіту Такі і на штангу можна.