І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
таку газонокосарку хочеш?
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
а яку плануєш брати?
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
ну поки мабуть можна трімером траву косити
+сану, з свого досвіду, будь яка болгарка чи інший акумуляторний девайс а ля прокрафт/макіта без проблем впорається з непрофесійними (дачно-домашніми) задачами...я би на дротові навіть не дивився, власне й не дивлюся, вже пару років)
а яку плануєш брати?
це нормально)...я так само, рік тому, придивлявся потихеньку, а як "високий" сезон трави підійшов, я психанув та й купив газонокосарку+косу-тример...дуже це зручно, у порівнянні із бензом/дротами, як виявилось Але, варто зазначити, що перед тим, я таки новий госп.блок-сарай побудував, щоби оте все паркувати
Зараз акція на Акумуляторний тример Procraft ATA40BS (1 АКБ та ЗП) велосипедна ручка, в подарунок міні пилка 45 модель
Сумно, що подовжувача триметрового нема в наявності. І не кажуть, чи буде.
Якщо це про прокрафт, то в них хронічно-історично сумно із наявністю будь чого, що треба на сьогодні та взагалі жахливо із логістикою, бо вона просто відсутня(
це на сайті нема? На днях був в фізичному магазині недалеко від мене то були в наявності подовжувачі три метри. PS запитав Подовжувач телескопічний Procraft EP3.0R е в наявності , то якщо треба маякуйте
це на сайті нема? На днях був в фізичному магазині недалеко від мене то були в наявності подовжувачі три метри. PS запитав Подовжувач телескопічний Procraft EP3.0R е в наявності , то якщо треба маякуйте
Дякую. Але зміст маякувати, доставка у Львів, ще й, мабуть, прийде на вантажне відділення, комісії. Ще недавно був на Розетці.
Дякую. Але зміст маякувати, доставка у Львів, ще й, мабуть, прийде на вантажне відділення, комісії. Ще недавно був на Розетці.
можу запитати в магазині на яке відділення вони відправляють подовжувачі та чи зможуть відправити безкоштовно
А кто какой акк газонокосилкой доволен? Читал где-то что нужно на 2 акб, иначе не тянет, газон 2,5 сотки, акб наверное прокрафт, 1 уже есть. Есть и макита но все время занят, то пылесос, то еще чтото))
Порада: купуйте інструмент того бренду який у вас вже є. Тому що всі батареї / запчастини взаємозамінні! Хто питав за газонокосарку: якщо ємність батареї падає нижче ~40% - падають оберти і вона починає "жувати траву". Тому варто мати 2 АКБ на заміну
А кто какой акк газонокосилкой доволен? Читал где-то что нужно на 2 акб, иначе не тянет, газон 2,5 сотки, акб наверное прокрафт, 1 уже есть. Есть и макита но все время занят, то пылесос, то еще чтото))
Я цілком задоволений прокрафтівською, з 2-ма АКБ. 2-й рік користуюся, жодних проблем типу "не тягне" не бачу/не відчуваю. Звісно, після електрички з дротом, буде відчутна різниця, ...треба це відразу розуміти та трохи перелаштуватися морально)...Наприклад, як в моєму випадку, там де дротова впевнено проходила за один раз, тут подекуди, доводиться у 2 проходи із різною висотою покосу, робити, бо інакше, на низькому/мін-му кліренсі, та по високій траві, воно тупо зупиняється. Але тут(в акумуляторній) в мене й більше рівнів "кліренсу" та мінімальний значно нижчій, ніж в моїй дротовій. От вчора, трохи із запізненням, бо вже см під 20 наросло,відкрив сезон, десь за майже півгодини, з коротенькими перервами на "вивантаження" травоприймача, пройшовся по своїм газонним травам, сотка-півтори...акумів( 2 по 4 mah, і це не високострумові, як серія МАХ, а ті що йшли у комплекті, слабші) вистачило ще й із запасом. Отже, для тих в кого не гектари гольф-полів, акумуляторна косарка буде доволі корисною та ефективною.