І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
І як враження як від саме аккумуляторного інструменту? Нкмає такого, що заряд щн є, а вже не вистачає потужності?
звичайно є таке. І перфоратор мережевий потужніший, і болгарка. Але поки що я не знайшов у себе вдома побутових випадків використання в яких би не впорався акумуляторний інструмент, але акумуляторний зручніше. І при вмикненнях світла працює, і шнур не тягається. Мати декілька акумуляторів. Вже дивлюся на акумуляторні газонокосарки. І ще хочу сніголопату, але спиняє те, що такі зими як минула раз на декілька років і не скоро буде повтор.
таку газонокосарку хочеш?
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
таку не хочу, у мене рельєф, тут ніякий робот не впорається.
а яку плануєш брати?
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
а яку плануєш брати?
ніяку не планую, тільки придивляюся. Гараж-сарай може побудую, тоді буду придивлятися, поки що паркувати нема де.
ну поки мабуть можна трімером траву косити
+сану, з свого досвіду, будь яка болгарка чи інший акумуляторний девайс а ля прокрафт/макіта без проблем впорається з непрофесійними (дачно-домашніми) задачами...я би на дротові навіть не дивився, власне й не дивлюся, вже пару років)
а яку плануєш брати?
це нормально)...я так само, рік тому, придивлявся потихеньку, а як "високий" сезон трави підійшов, я психанув та й купив газонокосарку+косу-тример...дуже це зручно, у порівнянні із бензом/дротами, як виявилось Але, варто зазначити, що перед тим, я таки новий госп.блок-сарай побудував, щоби оте все паркувати
Зараз акція на Акумуляторний тример Procraft ATA40BS (1 АКБ та ЗП) велосипедна ручка, в подарунок міні пилка 45 модель
Сумно, що подовжувача триметрового нема в наявності. І не кажуть, чи буде.
Якщо це про прокрафт, то в них хронічно-історично сумно із наявністю будь чого, що треба на сьогодні та взагалі жахливо із логістикою, бо вона просто відсутня(
це на сайті нема? На днях був в фізичному магазині недалеко від мене то були в наявності подовжувачі три метри. PS запитав Подовжувач телескопічний Procraft EP3.0R е в наявності , то якщо треба маякуйте
це на сайті нема? На днях був в фізичному магазині недалеко від мене то були в наявності подовжувачі три метри. PS запитав Подовжувач телескопічний Procraft EP3.0R е в наявності , то якщо треба маякуйте
Дякую. Але зміст маякувати, доставка у Львів, ще й, мабуть, прийде на вантажне відділення, комісії. Ще недавно був на Розетці.
Дякую. Але зміст маякувати, доставка у Львів, ще й, мабуть, прийде на вантажне відділення, комісії. Ще недавно був на Розетці.
можу запитати в магазині на яке відділення вони відправляють подовжувачі та чи зможуть відправити безкоштовно
А кто какой акк газонокосилкой доволен? Читал где-то что нужно на 2 акб, иначе не тянет, газон 2,5 сотки, акб наверное прокрафт, 1 уже есть. Есть и макита но все время занят, то пылесос, то еще чтото))
Порада: купуйте інструмент того бренду який у вас вже є. Тому що всі батареї / запчастини взаємозамінні! Хто питав за газонокосарку: якщо ємність батареї падає нижче ~40% - падають оберти і вона починає "жувати траву". Тому варто мати 2 АКБ на заміну
А кто какой акк газонокосилкой доволен? Читал где-то что нужно на 2 акб, иначе не тянет, газон 2,5 сотки, акб наверное прокрафт, 1 уже есть. Есть и макита но все время занят, то пылесос, то еще чтото))
Я цілком задоволений прокрафтівською, з 2-ма АКБ. 2-й рік користуюся, жодних проблем типу "не тягне" не бачу/не відчуваю. Звісно, після електрички з дротом, буде відчутна різниця, ...треба це відразу розуміти та трохи перелаштуватися морально)...Наприклад, як в моєму випадку, там де дротова впевнено проходила за один раз, тут подекуди, доводиться у 2 проходи із різною висотою покосу, робити, бо інакше, на низькому/мін-му кліренсі, та по високій траві, воно тупо зупиняється. Але тут(в акумуляторній) в мене й більше рівнів "кліренсу" та мінімальний значно нижчій, ніж в моїй дротовій. От вчора, трохи із запізненням, бо вже см під 20 наросло,відкрив сезон, десь за майже півгодини, з коротенькими перервами на "вивантаження" травоприймача, пройшовся по своїм газонним травам, сотка-півтори...акумів( 2 по 4 mah, і це не високострумові, як серія МАХ, а ті що йшли у комплекті, слабші) вистачило ще й із запасом. Отже, для тих в кого не гектари гольф-полів, акумуляторна косарка буде доволі корисною та ефективною.
У меня акб 4ач прокрафт турбо и макита реплика с али, оба отлично работают, вообще первый инструмент был маленькая пилка с али с 25см цепью, акб 1.5ач, хватало минут на 40, старый орех с толстыми ветками на ура распиливал, оч удивлен был))
Під потужних споживачів, треба відповідний акум. Китайські акуми працюють, особливо з не прискіпливим інструментом, доволі довго, на потужному інструменті "закінчується" за сезон, бо слабкі комірки ставлять. Маю нові акб під посадку Makita 18V на 5Аг та 8,5Аг, також перепакую ваш акб комірками Samsung 25R або molicel p45b.
У нас поповнення акумуляторного інструменту і це моя нова любов