почти 3 года, 2000мач, штрихкод не считывал. при тесте подтвердили свою емкость, что очень удивительно. да, инструмент воркрафт
А кто-то пробывал на пилку с али ставить брендовый ланцюг? А то кто-то писал про stihl но он подходит только фейковый
А кто-то пробывал на пилку с али ставить брендовый ланцюг? А то кто-то писал про stihl но он подходит только фейковый
У фірмових магазинах stihl роблять ланцюг під замовлення на ту кількість ланок яку захочеш. Вони у бухтах у них йдуть. Часто так роблю.
а це який фейковий штіль? Я питав у перевіреного продавця то в них е ланцюг штиль на шину 6 та 8 дюймів. Але коштує приблизно 300 грн
а це який фейковий штіль? Я питав у перевіреного продавця то в них е ланцюг штиль на шину 6 та 8 дюймів. Але коштує приблизно 300 грн
Я на китайського сучкореза в магазині штілей купив ціпка за 150грн - в коробці, як повинно бути
То что гугл даёт как на 8 дюймов/20см , офф штиль написал на шину 15см, хотя все совпадает, звенья шаг и т.п. На проме есть цепи с маркой ST типа штиль оригинал, но ии пишет фейк Цель-не штиль, а чтоб лучше пилила и меньше расстягивалась
Я на китайського сучкореза в магазині штілей купив ціпка за 150грн - в коробці, як повинно бути
то я приблизно ціну написав. Все залежить яка шина. Ти на яку шину брав? 6/8 дюймів
То что гугл даёт как на 8 дюймов/20см , офф штиль написал на шину 15см, хотя все совпадает, звенья шаг и т.п. На проме есть цепи с маркой ST типа штиль оригинал, но ии пишет фейк Цель-не штиль, а чтоб лучше пилила и меньше расстягивалась
подивіться у прокрафт, гранд в них е теж ланцюги
Дякую, ищу брендовые, прокрафт думаю по качеству такие же как с али)
штилевський в рази швидше пиляє і відповідно можна зробити більше роботи за час і від одного заряду акб. і ресурс помітно більше. меньше тягнеться рідше регулювати.
ця що на фото кажуть гарної якості але ще не пробував як цей ланцюг пиляє. Якщо купите справжній штіль або щось інше то відпишить будь ласка як воно, дякую. Ps а у Вас велика чи маленька пилка з Алі
Мини, 8 дюймов
Мини, 8 дюймов
дякую, зрозумів то чекаемо на відгук якщо купите штіль або щось інше. В мене міні пилка техас то і з комплектним ланцюгом пиляє невелички гілки
я купував на промі. не знаю підробка чи ні. мені насправді все одно. працювало помітно краще стокової. як зрозумів їх роблять тут з рулонів на на майже любу кулькість ланок. у мене на 37 ланок.
У дилерів штіль такого нема, можливо вона краща за стокову, тому і запитав на форумі. Писав 2 ділерам, з бухти на мініпілку не роблять, також ШІ запропонував купити супер зуб, теж виробник Китай, але відгуків немає
Ви дійсно, очікуєте якоїсь відчутної різниці від "брендових" ланцюгів, які клепають на одному заводі із тими, що "такіє же как с алі"?? Я без жодного сарказму питаю, просто щиро не можу второпати, чим не влаштовує та що з алі? Ну, зрозумів би, якщо би шла розмова про чемпіонат світу серед лісорубів...але чим не влаштовує штатний ланцюг міні-сучкоріза, хоч вбийте, не розумію! Сам користувався найдешевшим прокрафтом(уявіть, без "брендового" ланцюга) 3 роки, аж набридло, то я його навмисно "вбив" коли перепиляв вишню діаметром 25см+- у трьох місцях, впродовж 5 хв...задимилася трохи))...купив нову за 1000 грн та й по тому, пиляю собі далі...й гілки й стовбури дерев