Подскажите, как можно отправить личную посылку из США в Украину. Посылка - планшет Самсунг б/у. В упаковке получится до 1 кг. Стоимость на данный момент - до 150 евро.
Meest насчитал по стоимости отправки как за 30 кг, и доставка только морем.
Форвардинговые сервисы работают только с интернет-магазинами или с обычными отправлениями от физических лиц тоже?
Спасибо.
Щось дуже грубо ви накинули. Що каже сапорт Meestа? Як це відмовили, ви не змогли у особистому кабінеті зробити відправлення авіа? Можете скрін викласти з відмовою, просто цікаво. І ще про 30 кг, тобто вам виставили рахунок? На яку суму?
Ніколи з Meest не було таких проблем.
Щось дуже грубо ви накинули.
Это с ними общался человек в США. Вроде как по телефону. Возможно, было недопонимание, из-за аккумулятора в устройстве.
Кабинета у меня на сервисе нет, в понедельник попробую позвонить на местное отделение.
Из за аккума - морем, посылки все равно кто отправляет, присылают то им на адрес. 30 кг это чет очень дофига, м.б. поищите с кем сделать консолидацию, что б забить этот условный 30 киллограмовый бокс.
Зарегистрируйте у форвардера (например easyexpress) свой виртуальный адрес и пусть вам на него отправят планшет. А форвардер перешлет в Украину, пересылка планшета 10" обойдется около 10 у.е.
Из за аккума - морем, посылки все равно кто отправляет, присылают то им на адрес. 30 кг это чет очень дофига, м.б. поищите с кем сделать консолидацию, что б забить этот условный 30 киллограмовый бокс.
Ні. Планшети, ноути meest.us на ура відправляє літаком. Повербанки теж.
Meest.ch також повербанки відправляє літаком. Літаком не відправляють окремі акумулятори та батарейки, а якщо вони в виробі, можна літаком. Один час китайці акуми відправляли літаком, але клали їх в пластиковий кожух іграшки, тіпо це виріб з акумами.
ТС створіть кабінет у міста сша, надайте данні відправнику та хай він відправляє. Але краще зразу давайте адресу в безподатковому штаті.
Основні форвардери із США - Meest, Dnipro LLC, Ukraine Express, Pesoto, Nova Poshta
Тю, мист, песото... Там настолько всё просто, что человек со счётами справится.
тоже 1кг с амазона привезти надо, непридумаю как?
так вроде там минимум 3кг нужно
тоже 1кг с амазона привезти надо, непридумаю как?
так вроде там минимум 3кг нужно
Первое едет чере мист, второй через песото. Решил проверить, кто быстрее сработает. Через мист со штатов ещё ничего не возил
Народ, хто стикався з таким, підкажіть. Google Pixel 8 на амазоні 690баксів. У нас чомусь 40000грн. Є можливість його купити в США фізичною особою і потім відправити сюди тим же містом. Чи повинен я платити розтаможку в такому випадку? Телефон людина може розпакувати, щоб був наче б/у, чи нашим подадківцям байдуже? Дивляться що їде, перевіряють ринкову вартість і накладають зверху податки? Як тоді вони перевіряють, коли знайомому батьки пересилали купу одягу нового? Чемодан з речами приїхав і всьо. Чи телеофн то дуже просто і швидко можна перевірити, ніж рубашки/джинси/футболки
Народ, хто стикався з таким, підкажіть. Google Pixel 8 на амазоні 690баксів. У нас чомусь 40000грн. Є можливість його купити в США фізичною особою і потім відправити сюди тим же містом. Чи повинен я платити розтаможку в такому випадку? Телефон людина може розпакувати, щоб був наче б/у, чи нашим подадківцям байдуже? Дивляться що їде, перевіряють ринкову вартість і накладають зверху податки? Як тоді вони перевіряють, коли знайомому батьки пересилали купу одягу нового? Чемодан з речами приїхав і всьо. Чи телеофн то дуже просто і швидко можна перевірити, ніж рубашки/джинси/футболки
если решат проверить, то по-любому на пошлину. Мист очень часто сам вскрывает посылки, для подтверждения того что внутри. Новая почта нет. Я новой почтой как то Айфон заказывал, указал - чехол. Прошло без всяких таможень.
если решат проверить, то по-любому на пошлину. Мист очень часто сам вскрывает посылки, для подтверждения того что внутри. Новая почта нет. Я новой почтой как то Айфон заказывал, указал - чехол. Прошло без всяких таможень.
а якщо б таки подивились і або вкрали посилку або таки прийшов чохол, щоб робив? адже ти сам задекларував чохол
а якщо б таки подивились і або вкрали посилку або таки прийшов чохол, щоб робив? адже ти сам задекларував чохол
Крім вартості декларування, є ще вартість страхування, якщо задекларувати 1000 євро, і телефон вкрадуть, дадуть мінімальну компенсацію, яка цього не покриє...
Перевіряють рандомно. Там ще ваш знайомий може вказати, що це подарунок але й це рандомно можуть не врахувати. Я цей раз замовив в UK, але не ризикнув відправляти поштою, привезуть фізично. 40 грн це ж, мабуть, з навушниками і на 256?
40 грн це ж, мабуть, з навушниками і на 256?
Ха, ні. Дякуємо що в коробочці, а не в пакеті паперовому У нас це не працює, це в Європі такі подарунки.
Доречі, в тому магазині вже 43000, нефігово так цінник зранку підріс. А у всім відомому магазині з зеленою потворою на аватарці майже 46000. Аби не війна, було б дешевше туди літаком на вихідні злітать та там придбати. Капець якийсь.
А хто порадить чим і як краще передати особисту посилку з США айфон вартістю 400$? Тобто як з декларуванням?
В мене з містом один негатив, все що їхало, довго, все через таможню (вскривали даже посилку за 30у.е яка і коштувала 30у.е) І вишенька на торті, три тижні посилка лежала у них на складі в Львові, після купи скарг, переписок,звінків таки її отримав, і це був останній раз.Тепер не користуюсь ні по Україні ні міжнародною. З песото навпаки, все їхало без проблем і жодна посилка не попадала на таможку. І навіть фари на авто які коштували втричі від прохідної суми , проїхали мимо таможки. + у песото дешевше тариф. Так що тут кому як.