Barsic 07.11.2022 13:41 пишет: А можете навести приклад, цікавих ігр для двох? Просто для мене це зовсім темний ліс. Я собі поки облаштував резервне світло над тенісним і більярдним столами + карти і нарди. На більше моя фантазія неспроможна.
погуглил чем заняться на бильярдном столе, забыл что искал
Barsic 07.11.2022 13:41 пишет: А можете навести приклад, цікавих ігр для двох? Просто для мене це зовсім темний ліс. Я собі поки облаштував резервне світло над тенісним і більярдним столами + карти і нарди. На більше моя фантазія неспроможна.
можна ще на полі для гольфу зробити вечірнє освітлення...
Ну в моєму випадку, це тільки на перший погляд пафосно. Більярдний стіл віком мабуть як я, ще й не всі шари є, колись на одному підприємстві викидали, а я підібрав, винести і викинути дорожче ніж він коштує. З тенісним набагато краще, але дружина не вміє хоч більш-меньш нормально грати, то граю один (піднявши одну половину). Поле для гольфу хороша ідея - весною кроти нариють лунок і лишиться тільки клюшки купити, враховуючи що мячики можна і більярдні використовувати))).
доречі, сьогодні навіть онлайн кіно подивилися. Може десь недалеко була заживлена БС, київстар з мобіли в режимі точки роздачі ві-фі витягнув. Було гальмування, але не критично. Якраз чайку з термосу заварити.
Andrey-Mil 11.11.2022 23:31 пишет: доречі, сьогодні навіть онлайн кіно подивилися. Може десь недалеко була заживлена БС, київстар з мобіли в режимі точки роздачі ві-фі витягнув. Було гальмування, але не критично. Якраз чайку з термосу заварити.
Andrey-Mil 11.11.2022 23:31 пишет: доречі, сьогодні навіть онлайн кіно подивилися. Може десь недалеко була заживлена БС, київстар з мобіли в режимі точки роздачі ві-фі витягнув. Було гальмування, але не критично. Якраз чайку з термосу заварити.