Замовляв ТАКИЙ Чудовий. Працює як ліхтар, і як павербанк. Заряджається від сонця, розетки, пааербанка. Декілька режимів роботи. Світив на максималці майже 5 год. Коли з часом почав затухати під'єднав павербанк. В такому форматі світить прекрасно. Доставляв міст-експрес
Купував такий. Не перевіряв, але в описі написано наче 8000мАч акум. Теж заряджається від сонця та мережі, функція павербанку працює, після купівлі і зарядки поставив у шафу і ввімкнув нижній фонарь на економному режимі, добу пропрацював, потім сам вимкнув, бо надоїло чекати. Єдине, дисташка там якась слабенька. Чи я щось не розібрався у ній.
Xit 09.11.2022 09:53 пишет: На алі вони трохи дешевші ( знайшов від 12 доларів). Але лінки щось криво вставляються
А з Алі наразі довго їде?
за 20-30 днів Київ, до війни майже все було 10-14 днів. сьогодні забрав чергову, то 28 днів їхало. зараз почав отримувати те що замовив 12-18.10
Сьогодні якраз отримав таки лампи свій акб, датчик руху. Приклеїв у тамбур щоб було видно куди ключ вставлять, туалет, ванна , велика і на кухне нормально працює.
у тамбурі повісив. світло в парадному виключили в загалі. то хоч тепер можна попасти ключем ))
В ответ на: Не перевіряв, але в описі написано наче 8000мАч акум
в них всіх такого плану стоїть звичайний 18650 акум.
Можливо так і є, я свій ще не розбирав, але кум купив трохи раніше такий самий, але в описі було щось біля 6000мАч. І він заради цікавості вже поліз з викруткою до нього. Каже, що стоять два акуми, але слот розрахований на три акуми. Можливо саме я взяв з трьома акумами. Як перевірити дійсну ємність я не знаю, але для мене і того що тримає добу досить, враховуючи можливість заряду від сонця.
Примерно три недели с Алика едет, вчера пришли три послыки, заказанные 16.10, ИЧСХ, две новой почтой в одном пакете и одна мистом Сейчас жду заказанные в начале ноября. Кстати, по поводу 11.11, в этом году они походу распродажу растянули и сделали ее с первого числа, видимо, чтоб нагрузку снизить. Я хотел заказать как раз на неделю ранее чтоб не попасть в задержки - а оно уже началось. Ну хоть купоны и скидки применил
GreenMile 09.11.2022 15:10 пишет: Ну хоть купоны и скидки применил
а як монети поміняти на купони? щось не знаходжу такої вкладки на Алі. чи в цьому році не має такої можливості? нащо тоді дають...
Монеты не меняются, они списываются при оформлении заказа. Купоны брал на кешбек-сервисе который юзаю, не знаю, валидны они еще или нет: - 11DSale3 - знижка $3 для замовлень від $40; - 11DSale7 - знижка $7 для замовлень від $80; - 11DSale12 - знижка $12 для замовлень від $120; - 11DSale17 - знижка $17 для замовлень від $170; - 11DSale23 - знижка $23 для замовлень від $230.
я за ноябрь замовив на 300 баксов, то усяких купонів від продавця, алі, монет то що, вийшла знижка 26 баксов
в усякі 11.11 не граюсь вже давно то все розводняк. головне це усякі купони , промокода та монетки )))
ну і не знаю, як що вже про фонарики, кину тут може комусь цікаво в алло теж акція а як що є сертифікат як у мене то взагалі гарно виходить і чекати не треба