Добрий день, в звязку з цими відключенями світла почав шукати інтернет, що буде працювати без. Залишив заявку на ADSL в укртелеком ще 2 тижні тому і все. Ні слуху ні духу. Додзвонитись на гарячу лінію неможливо, на запити в інтернеті відповідають - телефонуйте на гарячу лінію. Не те, щоб я мав іллюзії щодо укртелекому, але ж має бути спосіб?
Slavik-d 21.11.2022 11:47 пишет: Добрий день, в звязку з цими відключенями світла почав шукати інтернет, що буде працювати без. Залишив заявку на ADSL в укртелеком ще 2 тижні тому і все. Ні слуху ні духу. Додзвонитись на гарячу лінію неможливо, на запити в інтернеті відповідають - телефонуйте на гарячу лінію. Не те, щоб я мав іллюзії щодо укртелекому, але ж має бути спосіб?
Швидше буде поїхати у відділення, якщо таке є, десь поблизу... А взагалі, ну його ... мав певний досвід, не рекомендую... коли не буде інтернету, з невідомих причин, Ви так само нікуди не дозвонитесь...
Декілька років тому теж підключав інтернет від Укртелекому. Їздив до них у відділення з паспортом. Сплатив на місці рахунок у пополняшці разом з менеджером, підписав якісь бумаги та взяв акціонний роутер за 1 грн. Думаю треба їхати, по телефону нічого вони не зроблять.
Там треба ходити по голосовому меню і в якомусь місці (я вже забув якому) можна дочекатися (саме дочекатися, а не натиснути) зв"язок з консультантом. Я так відключав їх телефон, бо поїхав в Таращі у відділення, а там взагалі нікого немає і об"ява звертатись за 0-800 з усіх питань. Це капець якийсь, але при певній наполегливості консультант відповідає. По темі я б не радив зв"язуватись з цією організацією навіть якщо вони пообіцяють золоті гори.
anch 21.11.2022 12:59 пишет: Декілька років тому теж підключав інтернет від Укртелекому. Їздив до них у відділення з паспортом. Сплатив на місці рахунок у пополняшці разом з менеджером, підписав якісь бумаги та взяв акціонний роутер за 1 грн. Думаю треба їхати, по телефону нічого вони не зроблять.
Кто уже достукался, пару вопросов. ADSL и VDSL подключения одинаково хорошо работают на обычной линии, разница только в оборудовании или в тарифах еще? Можно ли подключить только интернет на существующую "лапшу"(телефон был но уже несколько лет как отказался)?
У меня в пятницу вечером приняли заявку(сказали на следующей неделе перезвонит мастер). В понедельник пришло в вайбер сообщение что подключение взято в работу и передано локальному мастеру. Во-вторник(сегодня) пришло сообщение что можно подключить ADSL(медный кабель) и меня наберет мастер для согласования времени. Оболонь.
Доброго дня! Підключив АДСЛ. залишав заявку на сайті, через день мені перевонили. Сказали чекати бо багато заявок. черз дня 4 ще раз перезвонили. потім вже через три дня перезвонив майстер і прийшов встановив. тобто чекав до 2 неділь. Із мінусів- швидкіст не сильно до 12-13 мбіт, але малим для навчання вистачае тож гут. старий роутер не захотіли брати в роботу, напарили свій, ладно. дореечу спаяв переходник напряму 5в павербанк/ штекер роутера. (бо плати для збільшення напруги з 5 до 9в на кардачах не найшов) . тож виявилось шо той роутер працюе чудово тупо від павербанка. дохлого старого павербанка на 4 тис Ма хватило на 3 години.
Bravada 22.11.2022 17:39 пишет: У меня в пятницу вечером приняли заявку(сказали на следующей неделе перезвонит мастер). В понедельник пришло в вайбер сообщение что подключение взято в работу и передано локальному мастеру. Во-вторник(сегодня) пришло сообщение что можно подключить ADSL(медный кабель) и меня наберет мастер для согласования времени. Оболонь.
sid_kiev 23.11.2022 14:38 пишет: А не проще текущего провайдера попинать на счет GPON? Бо укртел такая себе контора.
Не простіше. З десятка провайдерів в моєму будинку, надає послуги GPON в багатоквартирних будинках тільки один. Черга до нього на кілька тижнів, в багатьох будинках в зоні покриття цього провайдера закінчуються вільні волокна, тому там черга на місяці.
Деякі провайдери, далеко не всі, почали ставити UPS на 5-6 годин на своє обладнання. Деякі беруть їх в якості допомоги від своїх абонентів.