А могли бы и не отменять пошлины вообще - все равно гребли бы за полную сумму, аж гай шумел. Так что не вижу тут зрады и желания нажиться
Конечно гребли бы, тем более что уже здесь предлагают двойной оверпрайс. Но обидно платить за то, что попадает в формулировку "аккумуляторы, электрогенератоные установки"
А Portable Power Station попадает в категорию "альтернативные источники энергии" Просто при заполнении отправления на НП шоппинг никакого выбора не дается, а указываешь только наименование товара.
У міста обов'язково треба вказати, що це альтернативне живлення і не можна компанувати з іншими товарами, наприклад речами
Ось вони пишуть Важливо! Потрібно оформляти таку посилку для відправки без консолідації з товарами інших категорій НЕ з даного переліку (тобто товари в межах цих 5-ти категорій можемо консолідувати). Якщо клієнт консолідує павербанк і одяг, посилка може бути затримана в зоні митного контролю.
Але як той чувак що вище я привів, привіз новою пошту без мита. Той екофло що у нього на фото коштує 200-300 евро як не крути
Але як той чувак що вище я привів, привіз новою пошту без мита. Той екофло що у нього на фото коштує 200-300 евро як не крути
Стоит 299 ойро на офф.сайте....скорее всего обічній вброс
самий дешевий всюди так коштує. на тому ж амазоні.
яб замовив, але, мені той же міст с китая все привіз дешевше і без мита. Та і екофло мабуть не замовив коли так піарят безбожно це вже ... повербанк від якого роутер працює, вчора рекорд 12 годин без світла, але з інетом )) І ось станція з Львова вже виїхала, думаю скоро теж буде.
Нет, нашел за 200 ойро. Точку пока здавать не буду, есть ньюансы....
Нет, нашел за 200 ойро. Точку пока здавать не буду, есть ньюансы....
RIVER 2 256 Вт·год знайшов за 200 ? або десь завалялась якась стара модель щось на кшталт якесь міні
Я собі в Китає замовив на 300 ват за 264 бакса, подивимось )) шо це буде. Містекспрес вже у Львові
Я собі в Китає замовив на 300 ват за 264 бакса, подивимось )) шо це буде. Містекспрес вже у Львові
EcoFlow? Посилання на товар?
EcoFlow? Посилання на товар?
ні не EcoFlow , він в Китає все одно дорого, я находив за 15-17 тис рівер2 На амазине можна купити з знижкою за 299 евро, хоча дивлюсь що і на амазоні з наявносттю проблеми.
с усіма знижками вийшло 9600 грн. довго дивився тут ризикнув, наче магазин не зовсім шарашкин, ціна і ват . маю надію що буде як заявлено.
Знайомий купив на 151 ват в іншому магазині, то прийшло, працює задоволений
зараз винашую думки може замовити в Німецького амазона ще щось. Але чекаю коли вже цей приїде, вже містекспрес у Львові передав Укрошті, везут до Києва другий день ((
А как на алике купить товар именно через мист?
Зараз всі батареї відправляють тільки містекспрес, вірніше містчайна, а потім до нас привозить містекспрес. Стосовно інших товарів, то не знаю. Мені зараз приходить більше НП. Повербанк і станція містом, китаєц по стандартній алішній відправці, відправляє якусь фігню, а саму станцію вже містекспрес.
Зараз всі батареї відправляють тільки містекспрес, вірніше містчайна, а потім до нас привозить містекспрес. Стосовно інших товарів, то не знаю. Мені зараз приходить більше НП. Повербанк і станція містом, китаєц по стандартній алішній відправці, відправляє якусь фігню, а саму станцію вже містекспрес.
Спасибо, просто на большинстве товаров связанных с аккумуляторами нет доставки в Укриану на алике
Спасибо, просто на большинстве товаров связанных с аккумуляторами нет доставки в Укриану на алике
так, алі заборонив, стандартну відправку. відправляють ті хто відправляє сам містчайна. тому приходить по дві посилки по факту.
доречи повербанк Romoss то на амазоні американскому гарні знижки
Ну вроде как НП сделала разьяснение по поводу таможенніх платежей
Тесть если заказывать через мист и указывать как вы показали, то не будет никаких пошлин, даже если генератор $1500?
П.с. Для остальной статистики - с Китая приехала зарядная станция за $600 мистом и никаких пошлин я не платил, но я думал что мне просто повезло и посылка проскочила таможню
Ну що, є новини, хтось завіз НП без мита portable power station? Цікаво через кого вести.
Ну що, є новини, хтось завіз НП без мита portable power station? Цікаво через кого вести.
Как раз подал документі на растаможку portable power station через НП. Ждемс....
Как раз подал документі на растаможку portable power station через НП. Ждемс....
Дякую! Тримайте в курсі! А які документи потрібні? Чи це все НП подає, а від вас тільки заявка?
Там стандартный перечень - копия паспорта 2-х страниц, код ЕДРПОУ, оригинальная счет-фактура
Там стандартный перечень - копия паспорта 2-х страниц, код ЕДРПОУ, оригинальная счет-фактура
Дякую! Просто раніше ніколи не мав справи з таким. Для фіз.осіб я так розумію ідентиф. номер підійде?
Дякую! Просто раніше ніколи не мав справи з таким. Для фіз.осіб я так розумію ідентиф. номер підійде?
Вот читай это мне присылала НП пару недель назад, я инвертор таможил.