дуже дякую думаю собі таку замовити, наразі цінник ~ 12к грн...а на 1000 Вт це яку ти хочеш? дай лінк, плз
там де на 300 , вийде як мінімум 11 ще є купон на Get 339,06 грн. off each order over 7 497,01 грн. не можу його номер написати бо я уже використав. Ну ти його там побачиш.
ось як раз виключили світло, станція працює зараз на роутер +оптоволокно +маршрутизатор (щоб в кімнаті від шнурка працювало) +монітор Видає 28вт і так пропрацює 11,3 години ))
Доброго дня. Можливо комусь потрібно терміново, то ось тут з'явився рівер міні. Не реклама! Можливо комусь допоможу. https://youtu.be/lZMDy6Zb4kA
А яка пікова потужність?
А яка пікова потужність?
Максимальна потужність (Вт) : 300 Вт, пікова потужність 500 Вт
Вообще обе посылки Gls - Мист будут возвращаться(, из того что смог понять в форме адресной доставки идущей к посылки у них нету графы где указывается номер склада, это одна из причин почему они их не довозят Мисту
дуже дякую думаю собі таку замовити, наразі цінник ~ 12к грн...а на 1000 Вт це яку ти хочеш? дай лінк, плз
там де на 300 , вийде як мінімум 11 ще є купон на Get 339,06 грн. off each order over 7 497,01 грн. не можу його номер написати бо я уже використав. Ну ти його там побачиш.
от чомусь не активний той купон на 339,06 грн. але "бачу" інші(наче активні) купони...тре хапати які є?
от чомусь не активний той купон на 339,06 грн. але "бачу" інші(наче активні) купони...тре хапати які є?
а ну так той що на 450 так взагалі краще, по сумі проходить.
у мене взагалі такого немає
сьогодні вже відправили нову станцію
Ось як нормальні продавани пишуть коли відправляють
RK041917LV this is tracking number for a small gift ,the solar panel cable . UA29310620G this is the Meest tracking number for the 1000W power station for you .
Два трека, один алішний і там навіть дроти якісь покладуть, а другий це міст
ось вже на сайті міста видає 2022-12-27 КИТАЙ Гуанчжоу 1/1 Оформлено для відправки
RK041917LV this is tracking number for a small gift ,the solar panel cable . UA29310620G this is the Meest tracking number for the 1000W power station for you .
ось вже на сайті міста видає 2022-12-27 КИТАЙ Гуанчжоу 1/1 Оформлено для відправки
ти фартовий))...та ризиковий, замовляєш девайс, що немає жодного відгука й жодних продажів)
ти фартовий))...та ризиковий, замовляєш девайс, що немає жодного відгука й жодних продажів)
ну чого, я дивився інші відгуки на інші товари, хто як отримує, яки є проколи. Потім з ним розмовляв, з'ясував усі питання яки мене турбували, мені сподобалось все. Були які відповідали якось так сяк, то там стрьомно було і я відмовлявся. Ну і в будь якому випадку, тільки втрата часу, а гроші повернуть.
А в загалі, одне з принципів щось купувати на алі дешевше, це як раз треба шукати нові магазини. Таки продавці продають за собівартість щоб набивати відгуки і рейтинг.
ну чого, я дивився інші відгуки на інші товари, хто як отримує, яки є проколи. Потім з ним розмовляв, з'ясував усі питання яки мене турбували, мені сподобалось все. Були які відповідали якось так сяк, то там стрьомно було і я відмовлявся. Ну і в будь якому випадку, тільки втрата часу, а гроші повернуть.
А в загалі, одне з принципів щось купувати на алі дешевше, це як раз треба шукати нові магазини. Таки продавці продають за собівартість щоб набивати відгуки і рейтинг.
то я про ту станцію 1000 Вт, що ти замовив...там жодного відгука покупців(й нуль продаж?)
На сонячні панелі безмитовий ввіз розповсюджується? Де можна замовити сонячні панелі, як оплатити і чим доставляють? В Києві нема в наявності потрібних розмірів. Є продавці у Львові, але проблема в комісії, сума замовлення комплекту велика десятки кГрн, новою поштою виходить тільки комісія за накладений платіж біля 1кГрн це без вартості доставки і упаковки, доставка+упаковка ще 2кГрн. Продавець відмовляється відправляти іншими перевізниками. Шукаю можливість купити з меньшими додатковими витратами.
Я бы не сказал, что это дорого. Даже если искать попутку, то упаковывать надо по любому. Сильно не сэкономишь.
то я про ту станцію 1000 Вт, що ти замовив...там жодного відгука покупців(й нуль продаж?)
Так я теж. Я читаю відгуки всього магазину,а не окремого товара. Як що зайти в його магазин у відгуки, там багато відгуків по різним станціям які він продає, навіть по цій моделі, або в загалі можно скласти враження про роботу магазина. А той лот який я купив він тільки створив мабуть, маркетинг, роблять різні лоти з різною ціною. Коли я купував першу станцію, там теж було 0 відгуків чи парочку, а потім вже почали з'являтися коли вона вже їхала до мене.
Це як пошук готеля )) ти вже знаєш як читати відгуки і на що звертати увагу. Я там вже якісь платиновий покупець )) прям як на букінгу ))
На сонячні панелі безмитовий ввіз розповсюджується? Де можна замовити сонячні панелі, як оплатити і чим доставляють? В Києві нема в наявності потрібних розмірів. Є продавці у Львові, але проблема в комісії, сума замовлення комплекту велика десятки кГрн, новою поштою виходить тільки комісія за накладений платіж біля 1кГрн це без вартості доставки і упаковки, доставка+упаковка ще 2кГрн. Продавець відмовляється відправляти іншими перевізниками. Шукаю можливість купити з меньшими додатковими витратами.
Як що працюють з олх або промом, то через їх угоди і там не треба робити наложений платіж, а тільки комісія за суму. Грошима не ризикуєш.
Ну як варіант
Або поїхати на свята у Львів приємно і корисно.
Сьогодні приїхала сумка для станції, спеціальна сумка для АКБ по типу тримає температуру не промокає як що щось потече, не горить в середині.
Я бы не сказал, что это дорого. Даже если искать попутку, то упаковывать надо по любому. Сильно не сэкономишь.
Поперше панелі мають заводську упаковку, НП впарює додаткову. Зекономити можна на як мінімум на заміні компанії перевізника (делівері, гюнсел, автолюкс і т.п.), доставки "двері-склад" на "склад-склад", але продавець відмовляється бо товар великий і крихкий.
Як що працюють з олх або промом, то через їх угоди і там не треба робити наложений платіж, а тільки комісія за суму. Грошима не ризикуєш.
Ну як варіант
Або поїхати на свята у Львів приємно і корисно.
об'ємна вага комплекту з тарою під 70кг, що перевищує ліміт 30кг olx доствки. У прому який ліміт нагуглити не зміг. Якщо платити на карту продавцю напряму також є комісія бо банки різні.
Шукаю альтернативне місце покупки з меньшою вартістю доставки. Питання саме в тому на яких закордонних ресурсах шукати та замовляти сонячні панелі. окрім ebay та aliexpress нічим не користувався. Звідки найменші накладні розходи на крихкий і габаритний товар?
На сонячні панелі безмитовий ввіз розповсюджується? Де можна замовити сонячні панелі, як оплатити і чим доставляють?
А меня отговорили от покупки переносніх солнечніх панелей. Говорят блажь єто, овчина віделкі не стоит...
а по НП так я забув там не тільки по вазі, а ще і розміру до 70 см.
я правильно понимаю, что этот китайчик(Lifepo4 Power Station 1000W 220V 320000mAh) сопоставим в ecoflow delta 2, но только дешевле существенно, или там есть какие-то нюансы?