нарешті приїхало моє замовлення магазин відправив за 10 днів, потім їздило по Польщі, шукав як відправити важке в Україну, потім 10 днів було на митниці в Україні
дійсно важке Bluetti AC200p вага на сайті вказана 27.5 кг - це сам пристрій. До нього ще зарядка, кабелі упаковка - і набігає 36-37 кг разом
У європейської версії EB3A одна розетка на 220-240V/600W, у американської дві по 120V/600W. Цікаво, якщо в американській з кожної розетки взяти по 120V і завести в одну розетку через відповідне самопальне з'єднання, отримаємо 240V? Якщо так, то яка буде потужність?
maxsakh 22.01.2023 11:20 пишет: У європейської версії EB3A одна розетка на 220-240V/600W, у американської дві по 120V/600W. Цікаво, якщо в американській з кожної розетки взяти по 120V і завести в одну розетку через відповідне самопальне з'єднання, отримаємо 240V? Якщо так, то яка буде потужність?
Я почему спрашиваю, прочитал, что есть старые сети, во Львове, например, с розетками, в которых 2 фазы по 110V, которые в сумме дают типа 220. И это работает. Решил провести аналогию.
maxsakh 22.01.2023 11:37 пишет: Я почему спрашиваю, прочитал, что есть старые сети, во Львове, например, с розетками, в которых 2 фазы по 110V, которые в сумме дают типа 220. И это работает. Решил провести аналогию.
Ще є "сдвиг по фазе", який і дає міжфазне 220 при фаза/нуль 127. Нагадало баян. Якщо дві пляшки горілки по 40 град злити в одну ємність - буде 80?
Тому і питаю, бо не зовсім шарю в електриці. Буду вдячний за компетенте пояснення. Доречі, щодо горілки, за допомогою деяких перегонних маніпуляцій, цілком реально досягти 80% результату. Можливо якісь маніпуляції із сдвигом по фазі зможуть дати 220 в наведеному мною випадку.
VoodooSV 28.01.2023 08:35 пишет: Дуже "дивна" компанія ця Bluetti. Сапорт не відповідає на запити відміни замовлення, тобто свої гроші треба буквально вигризати з них.
Відпадає усіляке бажання володіти їх продукцією!
Якщо тут є хтось з їх україномовних представників, прошу скасувати моє замовлення SPF-EU-29027 та зробити мені повне повернення коштів за нього.
Скільки ви чекали після написання у сапорт? Мені вони відповіли протягом 3 днів, ще протягом 3 днів повертали кошти. Розумію, що не дуже оперативно, але самі бачите яка ситуація з цими девайсами через війну. Просто почекайте, не потрібно одразу на весь світ кричати.
VoodooSV 28.01.2023 08:35 пишет: Дуже "дивна" компанія ця Bluetti. Сапорт не відповідає на запити відміни замовлення, тобто свої гроші треба буквально вигризати з них.
Якщо тут є хтось з їх україномовних представників, прошу скасувати моє замовлення SPF-EU-29027 та зробити мені повне повернення коштів за нього.
Скільки ви чекали після написання у сапорт? Мені вони відповіли протягом 3 днів, ще протягом 3 днів повертали кошти. Розумію, що не дуже оперативно, але самі бачите яка ситуація з цими девайсами через війну. Просто почекайте, не потрібно одразу на весь світ кричати.
я чекав більше двох тижнів, потім звернувся через диспут пейпал. І тільки після цього продавець схаменувся. При цьому, сайт і ціну на ньому оперативно міняли, банери додаткові вішали, тобто не мертва компанія ж.
я чекав більше двох тижнів, потім звернувся через диспут пейпал. І тільки після цього продавець схаменувся. При цьому, сайт і ціну на ньому оперативно міняли, банери додаткові вішали, тобто не мертва компанія ж.
Можу сказати з особистого досвіду, що у моєму випадку було все добре, гроші повернули. Хоча для порівняння скажу, що сестра також замовила блюєтті(початок грудня) навіть раніше ніж я, то їй до цих пір іде. Я після відміни, замовив екофлоу, то за 3 тижня відпрвили, хоч на сайті писало 4-6 тижнів. Тут вже як кому повезе.
Я не кричу на весь світ, а попереджаю інших замовників про те, як поводиться компанія. Можете самі подивитися на повідомлення в Фейсбук та в відгуках на їх сайті.
Перший раз я звернувся у сапорт з запитом про відміну замовлення 21 січня. Мені якийсь Віталій запропонував ще почекати, на що я відмовився та повторно запросив відмінити моє замовлення. Після чого повна тиша.
Вважаю, я достатньо чекав, при замовленні 7 грудня було вказано, що відправка буде на початку січня. Вже кінець січня, руху по замовленні ніякого, та більше я не маю бажання чекати. За ті гроші, що вони зібрали на українських замовленнях можна було найняти купу людей в сапорт та попередити всіх замовників про затримку. Думаю, багато людей би сприйняли це з розумінням, але Bluetti вибрали інший шлях - відморозитися від існуючих замовників та й надалі продавати неіснуючі девайси.
Я не кричу на весь світ, а попереджаю інших замовників про те, як поводиться компанія. Можете самі подивитися на повідомлення в Фейсбук та в відгуках на їх сайті.
Перший раз я звернувся у сапорт з запитом про відміну замовлення 21 січня. Мені якийсь Віталій запропонував ще почекати, на що я відмовився та повторно запросив відмінити моє замовлення. Після чого повна тиша.
Вважаю, я достатньо чекав, при замовленні 7 грудня було вказано, що відправка буде на початку січня. Вже кінець січня, руху по замовленні ніякого, та більше я не маю бажання чекати. За ті гроші, що вони зібрали на українських замовленнях можна було найняти купу людей в сапорт та попередити всіх замовників про затримку. Думаю, багато людей би сприйняли це з розумінням, але Bluetti вибрали інший шлях - відморозитися від існуючих замовників та й надалі продавати неіснуючі девайси.
Якою мовою писали в сапорт? Якщо не англійською, то спробуйте саме нею. У мене не Віталік відповідав, то може у цьому справа.
Залишу тут свій досвід, може комусь буде корисним. Отож маю 2 кейси: 1) Замовляв Bluetti EB70 в Європі, але на сайті poweroak.eu (Poweraok - материнська компанія Bluetti). Ціна на той момент була на 130(!) Євро дешевша, ніж на блуетті + пряма доставка в Україну UPSом за +- 30 Євро. Дивно? Ще й як. Вирішив ризикнути, попередньо уточнивиши термін доставки (обіцяли що за тиждень появиться товар і доставка до 4х тижнів). Саппорт відписував доволі швидко - до години часу (в чат-віджеті на сайті). Рівно через тиждень я подав запит на відміну, саппорт тут же відмінив і через день-два прийшли гроші на карту. Відмінив замовлення, бо: 2) На ecoflow.eu появилась доступна до замовлення Delta 2. Модель хоч і дорожча в 2 рази, але цікавіша тупо всім, особливо оцим суперфастчарджом (від 0 до 100% за 80 хвилин). Її замовив з безплатною доставкою до Польщі на склад Meest. Саппорт обціяв відправити за 4-6 тижнів. Відправили рівно за 4 тижні і через ~3 дні доїхало на склад Meest. 2а) Meest натсупного дня "розпізнав" посилку і я оформиф відправлення в Україну. На доставку до Львова пішло десб 4 дні, бо то було на сам новий рік. І тут почались муки - кур'єром по місту їхало 12 днів, при чому кожного дня обіцяли "завтра".
Висновки: 1) Існує сайт poweroak.eu, де ціни якимось дивом суттєво нижчі. Рекомендувати не можу бо так і не отримав замовлення, але саппорт справцював дуже ок. 2) Ecoflow впринципі попередив про всі затримки, все приїхало, все ок. 3) Meest... Курєром не замовляти точно - хіба що на склад. Нервів вони мені з'їли суттєво.
П.С.: Все почалось в період від чорної пятниці до 16 січня. Екофло їхав рівно 1.5 місяці.
сегодня таки вернули деньги, заказывал на черную пятницу. морозили долго, попросили рефанд, в итоге они все равно отправили банку. мы ее не получали, банка вернулась на склад и вот сегодня таки перечислили