autoua
Autoua.netФорумКурилка

Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам (8/9)

V.I.P **
42 года (14 лет за рулем),
С нами с 14.11.2012

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: Chmln]
      13 января 2023 в 21:59 Гілками

нарешті приїхало моє замовлення
магазин відправив за 10 днів, потім їздило по Польщі, шукав як відправити важке в Україну, потім 10 днів було на митниці в Україні

дійсно важке
Bluetti AC200p вага на сайті вказана 27.5 кг - це сам пристрій. До нього ще зарядка, кабелі упаковка - і набігає 36-37 кг разом

тому Нова пошта до 30 кг не варіант

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подмастерье
С нами с 25.09.2014

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: deniszed]
      14 января 2023 в 20:07 Гілками

написал в личку.
отпишите контакт или напишите на вайбер/телеграм
093-460-25-12
пасибо

важничающий писатель **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 08.02.2005

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: maxsakh]
      22 января 2023 в 11:20 Гілками

У європейської версії EB3A одна розетка на 220-240V/600W, у американської дві по 120V/600W. Цікаво, якщо в американській з кожної розетки взяти по 120V і завести в одну розетку через відповідне самопальне з'єднання, отримаємо 240V? Якщо так, то яка буде потужність?

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

22 января 2023 в 11:31 Гілками

maxsakh 22.01.2023 11:20 пишет:

У європейської версії EB3A одна розетка на 220-240V/600W, у американської дві по 120V/600W. Цікаво, якщо в американській з кожної розетки взяти по 120V і завести в одну розетку через відповідне самопальне з'єднання, отримаємо 240V? Якщо так, то яка буде потужність?

Не, так оно не работает

важничающий писатель **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 08.02.2005

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: kkk_GAZ240]
      22 января 2023 в 11:37 Гілками

Я почему спрашиваю, прочитал, что есть старые сети, во Львове, например, с розетками, в которых 2 фазы по 110V, которые в сумме дают типа 220. И это работает. Решил провести аналогию.

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

22 января 2023 в 15:37 Гілками

maxsakh 22.01.2023 11:37 пишет:

Я почему спрашиваю, прочитал, что есть старые сети, во Львове, например, с розетками, в которых 2 фазы по 110V, которые в сумме дают типа 220. И это работает. Решил провести аналогию.

Ще є "сдвиг по фазе", який і дає міжфазне 220 при фаза/нуль 127.
Нагадало баян. Якщо дві пляшки горілки по 40 град злити в одну ємність - буде 80?

важничающий писатель **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 08.02.2005

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: maksym]
      22 января 2023 в 15:52 Гілками

Тому і питаю, бо не зовсім шарю в електриці. Буду вдячний за компетенте пояснення. Доречі, щодо горілки, за допомогою деяких перегонних маніпуляцій, цілком реально досягти 80% результату. Можливо якісь маніпуляції із сдвигом по фазі зможуть дати 220 в наведеному мною випадку.

member
12 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2009

28 января 2023 в 08:35 Гілками

Дуже "дивна" компанія ця Bluetti. Сапорт не відповідає на запити відміни замовлення, тобто свої гроші треба буквально вигризати з них.

Відпадає усіляке бажання володіти їх продукцією!

Якщо тут є хтось з їх україномовних представників, прошу скасувати моє замовлення SPF-EU-29027 та зробити мені повне повернення коштів за нього.

старый писатель **
21 год за рулем,
С нами с 12.12.2011

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: VoodooSV]
      28 января 2023 в 11:47 Гілками

VoodooSV 28.01.2023 08:35 пишет:

Дуже "дивна" компанія ця Bluetti. Сапорт не відповідає на запити відміни замовлення, тобто свої гроші треба буквально вигризати з них.

Якщо тут є хтось з їх україномовних представників, прошу скасувати моє замовлення SPF-EU-29027 та зробити мені повне повернення коштів за нього.

Скільки ви чекали після написання у сапорт? Мені вони відповіли протягом 3 днів, ще протягом 3 днів повертали кошти.
Розумію, що не дуже оперативно, але самі бачите яка ситуація з цими девайсами через війну. Просто почекайте, не потрібно одразу на весь світ кричати.

аццкая сотона **
26 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: jetli2]
      28 января 2023 в 12:13 Гілками

jetli2 28.01.2023 11:47 пишет:

Скільки ви чекали після написання у сапорт? Мені вони відповіли протягом 3 днів, ще протягом 3 днів повертали кошти.
Розумію, що не дуже оперативно, але самі бачите яка ситуація з цими девайсами через війну. Просто почекайте, не потрібно одразу на весь світ кричати.

я чекав більше двох тижнів, потім звернувся через диспут пейпал. І тільки після цього продавець схаменувся.
При цьому, сайт і ціну на ньому оперативно міняли, банери додаткові вішали, тобто не мертва компанія ж.

старый писатель **
21 год за рулем,
С нами с 12.12.2011

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: AL®]
      28 января 2023 в 15:19 Гілками

AL® 28.01.2023 12:13 пишет:

я чекав більше двох тижнів, потім звернувся через диспут пейпал. І тільки після цього продавець схаменувся.
При цьому, сайт і ціну на ньому оперативно міняли, банери додаткові вішали, тобто не мертва компанія ж.

Можу сказати з особистого досвіду, що у моєму випадку було все добре, гроші повернули. Хоча для порівняння скажу, що сестра також замовила блюєтті(початок грудня) навіть раніше ніж я, то їй до цих пір іде. Я після відміни, замовив екофлоу, то за 3 тижня відпрвили, хоч на сайті писало 4-6 тижнів. Тут вже як кому повезе.

member
12 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2009

28 января 2023 в 17:30 Гілками

Я не кричу на весь світ, а попереджаю інших замовників про те, як поводиться компанія. Можете самі подивитися на повідомлення в Фейсбук та в відгуках на їх сайті.

Перший раз я звернувся у сапорт з запитом про відміну замовлення 21 січня. Мені якийсь Віталій запропонував ще почекати, на що я відмовився та повторно запросив відмінити моє замовлення. Після чого повна тиша.

Вважаю, я достатньо чекав, при замовленні 7 грудня було вказано, що відправка буде на початку січня. Вже кінець січня, руху по замовленні ніякого, та більше я не маю бажання чекати. За ті гроші, що вони зібрали на українських замовленнях можна було найняти купу людей в сапорт та попередити всіх замовників про затримку. Думаю, багато людей би сприйняли це з розумінням, але Bluetti вибрали інший шлях - відморозитися від існуючих замовників та й надалі продавати неіснуючі девайси.

старый писатель **
21 год за рулем,
С нами с 12.12.2011

28 января 2023 в 19:31 Гілками

VoodooSV 28.01.2023 17:30 пишет:

Я не кричу на весь світ, а попереджаю інших замовників про те, як поводиться компанія. Можете самі подивитися на повідомлення в Фейсбук та в відгуках на їх сайті.

Перший раз я звернувся у сапорт з запитом про відміну замовлення 21 січня. Мені якийсь Віталій запропонував ще почекати, на що я відмовився та повторно запросив відмінити моє замовлення. Після чого повна тиша.

Вважаю, я достатньо чекав, при замовленні 7 грудня було вказано, що відправка буде на початку січня. Вже кінець січня, руху по замовленні ніякого, та більше я не маю бажання чекати. За ті гроші, що вони зібрали на українських замовленнях можна було найняти купу людей в сапорт та попередити всіх замовників про затримку. Думаю, багато людей би сприйняли це з розумінням, але Bluetti вибрали інший шлях - відморозитися від існуючих замовників та й надалі продавати неіснуючі девайси.

Якою мовою писали в сапорт? Якщо не англійською, то спробуйте саме нею. У мене не Віталік відповідав, то може у цьому справа.

member
12 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2009

28 января 2023 в 19:40 Гілками

jetli2 28.01.2023 19:31 пишет:

Якою мовою писали в сапорт? Якщо не англійською, то спробуйте саме нею. У мене не Віталік відповідав, то може у цьому справа.

Саме англійською мовою писав. Також зустрічав, що комусь українською відповідав хтось інший. І це дивно, що в них на сапорті українці, які ігнорять своїх співвітчизників:
https://community.bluettipower.com/t/order-status-and-refund/6465/16

Змінено VoodooSV (19:42 28/01/2023)

member
12 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2009

30 января 2023 в 09:52 Гілками

Вчора з'явився тренінг номер по моєму заказу. Також є інформація от Адміна, де він каже, що тренінг номер повинні з'явиться упродовж декількох робочих днів:
https://community.bluettipower.com/t/cancelation-of-the-order/7008/31

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

30 января 2023 в 11:25 Гілками

Залишу тут свій досвід, може комусь буде корисним. Отож маю 2 кейси:
1) Замовляв Bluetti EB70 в Європі, але на сайті poweroak.eu (Poweraok - материнська компанія Bluetti). Ціна на той момент була на 130(!) Євро дешевша, ніж на блуетті + пряма доставка в Україну UPSом за +- 30 Євро. Дивно? Ще й як. Вирішив ризикнути, попередньо уточнивиши термін доставки (обіцяли що за тиждень появиться товар і доставка до 4х тижнів). Саппорт відписував доволі швидко - до години часу (в чат-віджеті на сайті). Рівно через тиждень я подав запит на відміну, саппорт тут же відмінив і через день-два прийшли гроші на карту. Відмінив замовлення, бо:
2) На ecoflow.eu появилась доступна до замовлення Delta 2. Модель хоч і дорожча в 2 рази, але цікавіша тупо всім, особливо оцим суперфастчарджом (від 0 до 100% за 80 хвилин). Її замовив з безплатною доставкою до Польщі на склад Meest. Саппорт обціяв відправити за 4-6 тижнів. Відправили рівно за 4 тижні і через ~3 дні доїхало на склад Meest.
2а) Meest натсупного дня "розпізнав" посилку і я оформиф відправлення в Україну. На доставку до Львова пішло десб 4 дні, бо то було на сам новий рік. І тут почались муки - кур'єром по місту їхало 12 днів, при чому кожного дня обіцяли "завтра".

Висновки:
1) Існує сайт poweroak.eu, де ціни якимось дивом суттєво нижчі. Рекомендувати не можу бо так і не отримав замовлення, але саппорт справцював дуже ок.
2) Ecoflow впринципі попередив про всі затримки, все приїхало, все ок.
3) Meest... Курєром не замовляти точно - хіба що на склад. Нервів вони мені з'їли суттєво.

П.С.: Все почалось в період від чорної пятниці до 16 січня. Екофло їхав рівно 1.5 місяці.

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: AM]
      30 января 2023 в 11:58 Гілками

Миист - это отдельная печалька

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: kkk_GAZ240]
      30 января 2023 в 12:05 Гілками

kkk_GAZ240 30.01.2023 11:58 пишет:

Миист - это отдельная печалька

нажаль, станом на тоді то був безалтернативний варіант

IesuiT **
36 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

Re: Bluetti - попадалово с заказом с офсайта. Скам [Re: AM]
      30 января 2023 в 12:39 Гілками

сегодня таки вернули деньги, заказывал на черную пятницу. морозили долго, попросили рефанд, в итоге они все равно отправили банку. мы ее не получали, банка вернулась на склад и вот сегодня таки перечислили

member
12 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2009

30 января 2023 в 21:29 Гілками

Я рано зрадів
Зарядна станція з мого заказу повертається відправнику:
https://m.17track.net/en/track-details?syclid=cfc1dbbguluv44gsoqu0#nums=70683694580&fc=100005

Сподіваюся, вони повернуть мені мої гроші!

Дуже дивна ця компанія Bluetti, дійсно не має ніякого бажання мати з нею будь-які справи!

Змінено VoodooSV (21:30 30/01/2023)

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
1 користувачів і 19 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 13658

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія