Amateur 16.12.2022 19:01 пишет: Завтра з ранку їду на Київ, везу гену...
на балконі ставити?
Нажаль так, підкладаю під нього не розпакований пакет утеплювача (2х100мм базальтової вати), поврех фанеру 10мм, від вихлопу проклав гнучку аоюмінієву трубу за балкон (балкон застеклений)). Двері у кімнату на мікро провітрюванні, поки що використовував лише один раз на три години, коли півтоа суток не було світла, для підтримки холодильника та морозильної шафи.
nickka 17.12.2022 10:51 пишет: Київстар домашній інтернет тільки у мене не працює?
Зі вчорашнього вечора не працює, я гадав свіч завис
Щось таки зависло, я написав у фейсбук, відповіли немає зв’язку з обладнанням в будинку. Будуть ремонтувати. Вчора так світло блимнуло, що могло і випалити.
Ant-ua 16.12.2022 22:44 пишет: Без воды можно прожить, если есть запас на несколько дней. А вот без света гораздо тяжелее.
найгірше без тепла. в бетонному мішку радянського проекту, в якому передбачено нескінченну кількість енергоресурсів з батареями на пожежних сходах і вентиляцією через діряві дерев'яні рами. свєт можна організувати за допомогою лед стрічки і акумулятора/батарейки. чи для вас свєт=електрика? якщо є газ - їжу можна приготувати на плиті, воду нагріти і помитися наприклад.
Підчас блекауту 23.11 напор води сильно впав, але вода на 3 поверсі була, за добу напор відновили, а от світла не було 3 доби підряд. Запас води в пляшках вистачить на пару тижнів. Продукти з холодильнику виніс на балкон, найгірше без зв'язку та інтернету. Маєш заряжений аккумулятор, але нема ані моблільного покриття і стаціонарного інету, щоб зробити дзвінок треба було їхати за 2км від дому, прцювати неможливо.
Вкінці листопада був період не було опалення 4 доби підряд в т.ч. при -7 на вулиці, в періоди коли електропостачання зєявлялося грівся кондиціонером і вмикав електропростирадло на ніч. Аде якщо таке буде при -10-15
на балконі ставити?
Нажаль так, підкладаю під нього не розпакований пакет утеплювача (2х100мм базальтової вати), поврех фанеру 10мм, від вихлопу проклав гнучку аоюмінієву трубу за балкон (балкон застеклений)). Двері у кімнату на мікро провітрюванні, поки що використовував лише один раз на три години, коли півтоа суток не було світла, для підтримки холодильника та морозильної шафи.
круто! а ген. який - інверторний чи звичайний? цікаво, як сусіди сприймають таке?
на балконі ставити?
оу май гад. це щоб напевно повна хата СО була? ну а чо в холодильнику продукти свіжі... тільки от їсти їх ви вже не будете.
В ответ на: Київстар домашній інтернет тільки у мене не працює?
у мене працює
А что Киевстар домашний инет работает при отключении света?
У мене ні, одразу фізика зникае, підключав роутер до упса. Ще й після підключення електрики воно десь хвилин 10-15 не працює, можливо перезавантажується, налаштовується.
Ще й якщо у сусідньому будинку світла немає теж не працює (фізика є а більше нічого, здається навіть gw недосяжний, мабуть у сусідньому якийсь агрегаційний вузол у них), добре хоч що будинки по однаковому графіку вмикають/вимикають
Amateur 17.12.2022 10:18 пишет: від вихлопу проклав гнучку аоюмінієву трубу за балкон
Яку саме? Є посилання подивитися, що за трубка?
А, свого часу, шукав щось таке але з алюмінію і гнучку не зустрічалось, у підсумку використав гофровану нержавійку (з якій роблять газові рукава, або сантехнічну подводку або змеївіки у баках).